- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
yazık mazık diye konusacaksanız hadi konusalım yazık sizlereee ... ühhüüü ühhhüüü kocam porno izliyor.. psikolojim bozuldu..ayrılsammı acaba.. yazık sizemi bizemihakettiğimizi biz bulmadık da siz bulacaga benziyorsunuz.. neyse uzatmayın! kendi derdiniz üzerine aglayın zırlayın... fikirlerim size ters gelebilir ama saygı duymak zorundasınız hepiniz! nasılki ben sizin zırıldamalarınıza saygı duyuyorsam.
atuba2000 belden aşagı vurmaya calısmıssın ama bende belde asagı çalısırsam kötü olur.. tehdit değil, uyarı. delikanlı gibi konus belden aşagı vurma !![]()
ahaha boşver tatlım baksana dediğimi bile anlamamış..objektif iyi bişeydir diyo..ben sanki aksini yazdım..okudugunu anlamayana meâl ne hacet ..boşver canım