- 2 Eylül 2024
- 152
- -29
- 16
- 33
- Konu Sahibi gulsahdilsah
Saat kacta yatarsam yatayim sabah 6 da kalkiyorum.Evde o saatte ise gidende yok okula gidende.Eskidende yoktu.Niye hep 6 da kalkiyorum ve nasil kurtulcam bu durumdan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama geri uyuyamiyorumNamaza kaldırıyor allah. Daha ne istiyorsun?
Konu sahibi namaz kilmiyorsa ne olacak?Namaza kaldırıyor allah. Daha ne istiyorsun?
Spor yapılabilir. Baska bişey yapılabilir. Yani sabah 6 da kalkmak güzel bisey. Gün verimli olur. Bende erken uyanırım cokta mutluyum. Her işimi yetişirKonu sahibi namaz kilmiyorsa ne olacak?
Zaten hic bir zaman 10da 11 de uyanan biri degilim ama 6da cok erken yaaa.Kahvalti yapsam oglen erken acikicam bu sefer gunde 4 ogun yiycem.Kis geliyor havalar sogudu erken kalkinca erken acicam dogalgazi.Hep zarar.Uyumayın. Spor yapın. Kahvaltı yapın. Günün daha bereketli ve uzun olacak. Verim alacaksın. Hem erken kalkmak zihne ve bedene daha saglık katar. Araştır bi.
Ben bazen 10’a kadar uyumak istiyorum, herkes ister saniyorumSpor yapılabilir. Baska bişey yapılabilir. Yani sabah 6 da kalkmak güzel bisey. Gün verimli olur. Bende erken uyanırım cokta mutluyum. Her işimi yetişir
Kendini uykusuz bırakmayı denedinmi.Mesela birgün 6 dan daha erken kalk gecede geç yatZaten hic bir zaman 10da 11 de uyanan biri degilim ama 6da cok erken yaaa.Kahvalti yapsam oglen erken acikicam bu sefer gunde 4 ogun yiycem.Kis geliyor havalar sogudu erken kalkinca erken acicam dogalgazi.Hep zarar.
Gec yatinca da erken kalkiyorumKendini uykusuz bırakmayı denedinmi.Mesela birgün 6 dan daha erken kalk gecede geç yat
YooEskiden okula gitmekten vb. kalan bir alışkanlık mı?
Ne zamandır böylesiniz?
Yooo eskidende 6 da uyanip okula ise gitmezdim evde gidende yok.1Haftadir boyleyim.Eskiden okula gitmekten vb. kalan bir alışkanlık mı?
Ne zamandır böylesiniz?