• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her sabah içimde bir acı ile uyanıyorum :(((

Elissa1985

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
23
1
6
Adana
7 aydan sonra 3-4 gün önce sevgilimden gelen ayrılık maili ile paramparça oldu kalbim. Hemen aradım onu sorun ne diye. Aldıgım cevaplar karsısında kalbim tekrar tekrar kırıldı. 'Sen benimle ben seninle olamazdık.Cok farklıyız, ben seni hep mutsuz ederim. Seni bastan beri hiç sevemedim, kusura bakma sana baktıgımda hiç birşey hissetmiyorum, lütfen anlamaya çalış, ve hala konusmayı uzatarak kendini küçük düşürme' dedi bana, ben de hemen kapattım telefonu. Cok agladım sessiz sessiz içimi parcalayarak, agzımı tıkayarak. Canımı yaktı gurbet elde, kimselere anlatamadım. Şimdi her sabahın köründe acıyla acıyorum gözlerimi, Allah'ım geçsin bir an önce ne olur :((( yalvarıyorum sana...

eski sevgilinin söylediklerine gerçekten anlam veremedim. insan 7 ayda sevmiyorsa çoktan ayrılır ,bu kadar uzatmaz. ayrılığı tetikleyen bişeyler olduğunu düşünüyorum,ama bu saatten sonra çokta kurcalama. sen kendine bak,hayatını yaşa. bu şekilde ayrıldığı için senin için daha çok yanacak,belki konuşarak ayrılsanız ya da sen ondan soğusaydın bu kadar zor olmazdı. şimdi sana ne desem boş ama toparlanmaya bak. çevrene yıkılmadığını göstermek için değil kendin için dik dur. eğer o seni sevmediyse kendisi kaybeder bu kadar güzel seven birini bulmuşken. bırak o vursun kafasını,sen vurup canını acıtma.inanki ne kadar kendimizi güçsüz hissetsekte içimizde çok büyük bir güç var,sabır var. sana kalan sadece onu dışarı çıkarmak.

eski sevgilinin söylediklerine gerçekten anlam veremedim. insan 7 ayda sevmiyorsa çoktan ayrılır ,bu kadar uzatmaz. ayrılığı tetikleyen bişeyler olduğunu düşünüyorum,ama bu saatten sonra çokta kurcalama. sen kendine bak,hayatını yaşa. bu şekilde ayrıldığı için senin için daha çok yanacak,belki konuşarak ayrılsanız ya da sen ondan soğusaydın bu kadar zor olmazdı. şimdi sana ne desem boş ama toparlanmaya bak. çevrene yıkılmadığını göstermek için değil kendin için dik dur. eğer o seni sevmediyse kendisi kaybeder bu kadar güzel seven birini bulmuşken. bırak o vursun kafasını,sen vurup canını acıtma.inanki ne kadar kendimizi güçsüz hissetsekte içimizde çok büyük bir güç var,sabır var. sana kalan sadece onu dışarı çıkarmak.

Bu ilişikide o kadar çok emeğim var ki anlatamam sana, ama hep tek taraflı. Bizim için zaten yaptığı birşey yok. Onu mutlu etmek için elimden geleni yaptım ama olmadı. Biz yeni tanısmıstık sadece 2 defa görüşmüştük sonra ben yurt dsına calısmaya gittim, hatta 1 hafta önce de yanıma geldi 10 gün kaldı ama bu 10 günü burnumdan getirdi geldiği andan itibaren kavgalar herseye surat asmalar, bir de sanki ben sucluymusum gibi her seferinde bana huzur vermedin benim 10 günümü burada mahvettin gibilerinden konusmalar. O 10 gün içinde de yapmadıgım sey kalmadı mutlu olsun diye.Hani birinden gıcık aldıgımızda her hareketi batar ya bize canım dese canın cıksın demek gelir içimizden bana aynen öyle davranıyordu. Emin oldum artık sevmediğinden, bir de utamadan biz farklıyız diyor. Hep suclu ben oluyorum. Uzerime yürümeler küfür etmeler, sanki aylardır telefonda konustugum o adam gitti baskası geldi. Ne yapacagımı bilmiyorum :((( bildiğim birsey var ki asla aramam gururumla oynadı. Onun için neler yaptıgımı Allah bilir, lafını etmek için degıl sadece hak etmemiş. en son ki telefon konusmasından 1 gun sonra aradı 2 kere acmadım ben de. Korktum hem de cok korktum kötü sözler duyarım yine diye, ne diye aradıgını da bilmiyorum bilmek de istemıyorum.

Bu ilişikide o kadar çok emeğim var ki anlatamam sana, ama hep tek taraflı. Bizim için zaten yaptığı birşey yok. Onu mutlu etmek için elimden geleni yaptım ama olmadı. Biz yeni tanısmıstık sadece 2 defa görüşmüştük sonra ben yurt dsına calısmaya gittim, hatta 1 hafta önce de yanıma geldi 10 gün kaldı ama bu 10 günü burnumdan getirdi geldiği andan itibaren kavgalar herseye surat asmalar, bir de sanki ben sucluymusum gibi her seferinde bana huzur vermedin benim 10 günümü burada mahvettin gibilerinden konusmalar. O 10 gün içinde de yapmadıgım sey kalmadı mutlu olsun diye.Hani birinden gıcık aldıgımızda her hareketi batar ya bize canım dese canın cıksın demek gelir içimizden bana aynen öyle davranıyordu. Emin oldum artık sevmediğinden, bir de utamadan biz farklıyız diyor. Hep suclu ben oluyorum. Uzerime yürümeler küfür etmeler, sanki aylardır telefonda konustugum o adam gitti baskası geldi. Ne yapacagımı bilmiyorum :((( bildiğim birsey var ki asla aramam gururumla oynadı. Onun için neler yaptıgımı Allah bilir, lafını etmek için degıl sadece hak etmemiş. en son ki telefon konusmasından 1 gun sonra aradı 2 kere acmadım ben de. Korktum hem de cok korktum kötü sözler duyarım yine diye, ne diye aradıgını da bilmiyorum bilmek de istemıyorum.

benim aklıma acaba başka birini mi buldu diye geldi. çünkü bu kadar ani değişmesi çok garip. bir de uzun süre görüşmemişsiniz,erkekler pek yalnız kalmayı sevmezler.

Hersey olabilir...Gercek sevgiyi bulamasın hiç bir zaman, onun yüzünden yasadıgım sıkıntıları bir Allah bilir bir de ben...ah o emeklerim

canım benım 7 ay suan uzun bi zaman gibi geleblir ama zamanla aşarsın bn 3 gün önce 7 yıllk ilişkimi kybettim ailem ailesi herkes bilirken hemde çok mutluyken böyle zamanlarda daha kötüsünü düşün biraz olsun acın diner

Haklısın canım Allah senin de yardımcın olsun, sabırlar versin hepimize, gercekten zor. sabah uyanıyorum ya böyle içimde bir acı uyuyamıyorum sonra offf ne zaman gececek :(((

üzülme canım...helede erkek milleti için hiç üzülme... Insanlar yıllarını emeklerini verdikleri ve hatta onlara dünya güzeli evlatlar verdikleri halde bir bakıyorsun o fedakarlıkları yaptığın kocan değişmiş hergün yeni birşeyi çıkıyo tanıyamıyorsun ... Bu yüzden bi anlamda şanslısın ki böyle kanı bozuktan zamanında ayrılmışsın... Bu belki acı bir gerçek fakat eminim başkasını bulmuştur... Sakın üzülme... Değil bir erkek için , değersiz kimse için ağlamaya değmez. Kendine iyi bak ve şımart....

Yani baskasını da bulsa beni bu kadar uzmesıne hiç gerek yoktu.Sırf bu yüzden hiç affetmicem onu, benden gördüğü sevgiyi kimsede bulamasın yapayalnız kalsın inşallah.

Canım zordur verilen emeklerin karşılıgında haketmedigin bir durumla karşı karşıya kalmak bilirim daha çok yeni yaran 1-2 hafta sonra gerçekleri görmeye başlıycaksın onun esasında seni haketmedigini daha hayırlı oldugunda hakkında hayırlısını nasip eder Rabbim inşallah karşınada seni hakeden dogru insan çıkar erkek milletinin bu vicdansız halleri malesefki var biranda herşeyin degiştigini gördügünde inanamaz insan ama onlar böyleler geri dönerse eger dönme sakın tekrar yaranı kanatmak isteyecektir hakkında hayırlısı olsun.

Canım zordur verilen emeklerin karşılıgında haketmedigin bir durumla karşı karşıya kalmak bilirim daha çok yeni yaran 1-2 hafta sonra gerçekleri görmeye başlıycaksın onun esasında seni haketmedigini daha hayırlı oldugunda hakkında hayırlısını nasip eder Rabbim inşallah karşınada seni hakeden dogru insan çıkar erkek milletinin bu vicdansız halleri malesefki var biranda herşeyin degiştigini gördügünde inanamaz insan ama onlar böyleler geri dönerse eger dönme sakın tekrar yaranı kanatmak isteyecektir hakkında hayırlısı olsun.

Yok canım zaten geri döneceğini sanmıyorum, çünkü çok ağır konustu. Cok hırpaladı cok incitti.Sana karsı hiç birşey hissetmiyorum dedi , sana baktıgımda hiç bir duygum yok dedi. konuyu uzatma daha fazla kendini küçük düşürüyosun dedi.Hiç bir şekilde beni arama iletişim kurmaya çalışma dedi. zaten o lafı duyunca kapattım telefonu hemen.Bu konusmdan birgün sonra kendisi aradı 2 defa ama ne için bilmiyorum, çünkü cevap veremedim :(

bugun bir konuda yorumunu gordum cok hosuma gitti yazdiklarin, acim gecmedi ama daha iyiyim, ask acisi degil de dil yarasi, duydugum sozler kulagimdan hic gitmiyor.

yanlış insanlar seçiyoruz, sonra da onlardan yanlış sözler duyunca gururumuz kırılıyor. oysa hatayı en başta biz yaptık. seçim çok önemli.

yanlış insanlar seçiyoruz, sonra da onlardan yanlış sözler duyunca gururumuz kırılıyor. oysa hatayı en başta biz yaptık. seçim çok önemli.

yanlis oldugunu farkedebilsek bastan keske, olmuyo iste ne biliyim kor gibi gidiyoruz...Simdi tam toparlandim derken birden aklima birsey geliyo hadi bastan oluyor...Bilmiyorum inan ne yapacagimi

yanlis oldugunu farkedebilsek bastan keske, olmuyo iste ne biliyim kor gibi gidiyoruz...Simdi tam toparlandim derken birden aklima birsey geliyo hadi bastan oluyor...Bilmiyorum inan ne yapacagimi

Hadi baştan olabilir ama o da iyileşme sürecinin bir parçası.
Böyle gelgitler yaşaya yaşaya atlatıyorsun.
Doğal bir süreç yani bu. :31:

Ve bence önce doğru gelen bir şeyin zamanla yanlış olduğunu hissetmemiz de bir hayat tecrübesidir.
Herkes, her şey değişiyor sonuçta.
Kabullenmekten başka çare yok. Olan olmuş. Dersimizi akıp yola devam etmeliyiz böyle durumlarda.

azalıyor zamanla. ya bir kırılma noktan oluyor, ya yavaş yavaş kopuyorsun, ya başka biri çıkıyor karşına vs vs... böyle seçenekler var. hiçbir zaman ilk andaki şiddetiyle kalmıyor. melankolik bir yapın varsa süreç çok uzuyor. ama neşeliyse mizacın, hayatı seviyorsan o zaman daha çabuk toparlanıyorsun.

unutmak değil ama belki hatırlamamak mümkün..

Back
X