- 6 Aralık 2016
- 485
- 468
- 23
- Konu Sahibi elmadilimi
Butun markalari denedim en cok prima sizdiriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huggies oğlum için ve kızım için kullanıyorum beli tam kavrıyor sizdirmiyor bende prima kullanıyordum ama sizdirinca kızımda deneyim dedim memnun kaldım ogluma da aldım kakasida beline çıkardı cıvık huggiesde bu sorunu yaşamadım kızım oğlumuza yaşıt oğlumda 7 aylık
Islaklik cocugu da rahatsiz ediyorsa tuvalet egitimini kolaylastirabilir. Cok tepki gosteriyorsa 1 hafta ara ver. Sonra tekrar dene. Cocugun huyuna gorede degisir alistirma yontemi. kimi guzel guzel anlatir. Artik buyudun buyukler beze degil tuvalete yapar diye. Kiminde odul ise yarar kiminde kutlama. Kiminde caktirmadan goturursun elinde oyuncak ya da kitapla oynarken oturtursun. Benim oglumda gaza getirme ise yaramisti birazda muzurluk. Iki yas inat donemi oldugu icin sakayla gulerek hayir sen bu tuvalete yapamazsin olmaz diyordum. Kendisi hayir yapcam diyordu. Bir de sanki birlikte bir yaramazlik yapacakmisiz gibi hadi babanin tuvaletine cis yapalim diye goturuyordum. Aksam esime anlatinca o da şakadan kizar gibi yapip onu kovaliyor gidikliyordu. Bezi biraktigin gun bir daha gunduz takmadim bir gece sonrasinda da gecede hic takmadim. 1 hafta zaman ayirdim egitim icin ama o kadar bile surmedi alismasi. Cis var mi diye sormuyordum. Birsey yiyip ictikten yaklaşık 20 dk sonra elinden tutup tuvalete goturuyordum. Tek bir yontem yok maalesef deneyip bulmak gerek. Insallah bir an once cozersiniz.
Gece o kadar çiş yapması ilginç esasen
Oğlum 22 aylık tuvalet eğitimi aldı ve hiç gece tuvalete kaldırmadım hiç yapmadı da altına
Su da içer bolca
Hatta gece kalkar meme emerdi ama çiş yapmazdı
Bezi değiştirin kısa vadeli çözüm olarak
Bir de tuvalete altını açıp alıştırın önce sağa sola yapsın ama siz götürüp hadi yap diye başında beklemeyin
O çişi ne zaman geldiğini hissedip söylesin
Kabızlığı çözün öncelikle gerekirse her gün yağ içirin şurup gibi
bize doktorumuz kaldırın demişti 1-2 ay geçsin tekrar dene dedi.ondan sonra lazimliği cıkardım hemen bir iki defa yaptı sonrada klozte oturdu ve bittiBu ara eşim sömestr dolayısıyla evde ya, onun için düşünmüştüm başlasam mı diye. Çünkü gece kaç kerekalkılacak, gündüz zaten hiç durmuyor yerinde. Yardımı olur diye düşünmüştüm.
Mart'ta öyle bir imkan yok, yaza kalır belki bu durumda.
Ne kadar süre mesela? Bir de sadece oturtmamak mı yoksa görmeyecek mi? Ben lazımlığı odada tutuyorum mesela bazen, en azından gözü alışsın diye
Tam tersi. Tepki verdikce ustune gidersen inatlasir ve tepkisini percinlersin. Birak bir kac gun bir hafta sozunu etme bez birakmanin. Sonra unutur o tepkisini. Yeni yemege, davranisa vs alistirmada da verilir bu tavsiye. Sen de hic birsey olmamis gibi yeni sayfa acip yeniden baslarsin denemeyeTepki verince ara vermek daha kötü olmaz mı?
Butun markalari denedim en cok prima sizdiriyor
Bebeğinizin etkileneceğini düşünüyorsanız WC eğitimine başlamayı
Ve Prima gerçekten sızdırıyor
Tuvalet konusunu asla zorlayarak yaptırmayın.Çok büyük travma sebebi.
Ayni sorun bende de var.. prima kullaniyordum yesil olanindan, sanki biraz pisik yapiyor gibi geldi bide kokuluydu dur dedim premium care alayim daha iyi diye aldim bir de.. aldigimdan beri sizdirma yapiyor cok sasirdim cunku yesil primada hic boyle bir sorun yasamamistim.. 13 aylik bebegim ilk defa sizdirdigini gordum bezin..
yesil olana gececem yine, halbuki premium care daha iyi diye dönmustum ona..
takipteyim bakalim hangisi daha iyi,deneye yanila bulacaz artik..
bize doktorumuz kaldırın demişti 1-2 ay geçsin tekrar dene dedi.ondan sonra lazimliği cıkardım hemen bir iki defa yaptı sonrada klozte oturdu ve bitti
Primanin yeni bezleri sizdirma yapıyormuş, genelde boyle bir sorun varmis... bez markasını değiştirin en iyisi
Tam tersi. Tepki verdikce ustune gidersen inatlasir ve tepkisini percinlersin. Birak bir kac gun bir hafta sozunu etme bez birakmanin. Sonra unutur o tepkisini. Yeni yemege, davranisa vs alistirmada da verilir bu tavsiye. Sen de hic birsey olmamis gibi yeni sayfa acip yeniden baslarsin denemeye
Bim bezi kullanmistik gayet iyiydi.
Simdi sleepy kullaniyoruz bu daha da iyi.
Tavsiye edebilirim.
Kızım ilk doğduğunda canbebe kullandık memnunduk ama sızdırma yapınca molfixe geçtik.şimdi 2 yaşında hala aynı marka kullanıyoruz.memnunum...
Tuvalet konusunda fikrim yok malesef...
Oğlum doğduğunda prima pişik yaptı direk sleepy kullandım netten çok araştırmıştım herkes çok memnun.
Her iki çocugumdada primayi denedim ama hiç memnun kalmadim her zaman sızdırdı ve o kendine has kokusu rahatsiz etmisti beni kimyasal biseyler oldugunu düşünüyorum,her markayi denedim en son canbebe ve ozellikle bim in kendi ürünü olan bezden çok memnun kaldım,oglum sabaha kadar 2 biberon süt ictigi halde çişi dışarı sızmıyordu.
2011de prima aldik ilk iyidi kokusu kotu tabi..sonra sirtindan cikmaya basladi.canbebe aldik olmadi.molfix pisik yapti
En son huggies aldik
Cok memnun kaldim.4 yasina kadar kullandim.
Bu Prima nın sahipleri bir zengin oldu bir zengin oldu yani..Ben ilk 4 ay kullandım çocuğun günde en az 3 kere üstünü değişiyordum.Adı var sadece yani, PrimaSağolsunlar Türkiye dede pek seviliyor.En ucuz BİM in bezi bile sızdırmıyor.Lazimlik için bezi gündüzleri bırakın alıştırma kilotlarından alın ilk günler 10-15 dakikada bir çiş varmı sorun lazimlığı yanına götürün.Gece o uyuduktan sonra takın bezini.3 gün sonra bir daha bez taktırmaz zaten.İlk bir iki hafta zorlanırsınız ama hemen adapte olur çocuk birebir siz ilgilenirseniz.Gece besleniyorsa bırakamaz bezi.
Ben sadece geceleri bimden aldığımız bezi kullanıyorum oğlum acayip su içtiği için sabaha kadar doluyor kuru yeri kalmıyor ama hiç sızdırdığını görmedim prima bu konuda sınıfta kaldı malesef bende hep onu kullanmıştım ve hep sızdırıyordu.
21 aylık kizim var doğduğundan beri bim bezi kullanıyorum çok memnunum. Kizim çok hareketli yatar ona rağmen maşallah diyeyim bir sorun yaşamadım. Yalnız gece uyku arası çok su icerse kimi zaman bez tasiriyor. O kadarı da normal. Uyku arası çok su vermemeye çalışıyor m. Açıkçası diye bezler bebeğe dokunmuyorsa prim aya verilen paraya aciyorum ben. Onca para çöpe gidiyor. Nedir bu primadaki ısrar anlamıyorum. İkinci bebege hamileim bunda da bim bez kullanırım çok büyük ihtimalle. Ama öncesinde a101 in bezini denemeyi düşünüyorum. O dahada ucuz ve memnun kalan çok kişi var