Her seferinde aynı şey. Sinirim bozuluyor artık.

Bilemedim. Evet kotu seyler oluyor, oncedende oluyordu ama nebileyim benim annem hic boyle ogutler, kısıtlamalar yapmadı. Biseyde olmadı şükür. Bunun onune boyle gecilmez ki. Hayatin boyunca boyle mi olacak

Annen maalesef haklı. Çünkü devir çok değişti. Eskidende bir çok ruh hastası vardı ama bu kadar palazlanmazlardı. Yasalardan korku vardı. Toplumdan korku vardı. Ama şimdi toplum da yasalar da suçluyu korur hale geldi. O yüzden anneciğini üzme ve onunla her şeyi paylaş.

Bence annenize özgü bi durum degil. Cogu annede vardir anlattiklariniz. Benim annemde oyleydi evlenmeden once. Arkadasimin evine gitmeme bile izin vermezdi. Abisi babasi evdedir ayip olur, evlerinden bisey kaybolur senden suphelenirler , o bize gelsin vs...

Sukret. Ustune titreyen bi annen var. Annesi olmayanlari dusun biraz. Keske benim de annem beni boyle dusunse. bi derdim oldugunda kosup ona anlatsam.. ama uzakta maalesef.....

Ben genc kız iken satanistler kedi kesmeler vardı gündemde.. simsiyah giydin mi anneleri bir telaş alırdı.. o günleri hatırladım.. şu an gündem çok etkiliyor özellikle anneleri.. bol bol evet anne haklısın dersen rahatlar içi.. bunu duymak istiyor hah anladı dikkat eder artık demek istiyor.. Anneler çok konusur çok tekrar eder delirtir ama en çok o düşünür seni.. dinle dediklerini yap ama tabiki illa aile apartmani vs gibi konular da kendi kararını verirsin.. zamanı gelince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…