her seferinde aynısı oluyor. yoruldum artık

happylove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
774
304
İnsanın korktuğu başına gelirmiş ya ben her seferinde bunu yaşıyorum.. biriyle tanışıyorum ilk başta herşey hoş güzel sonra bi anda eskiden uzun süreli bi ilişkisi olduğu ortaya çıkıyor.. bazen 2 yıl bazen 4 yıl değişiyor. sosyal medya hesaplarına bakıyorum.. eskiden bile olsa ayrılığa yada ilişkiye dair yazılmış hüzünlü sözler var.. bilmiyorum ben mi çok abartıyorum.. ama çok korkuyorum ona bağlanıp yaralarını sarıp bi gün eski sevgilisini unutamadığını söyleyip gitmesinden çok korkuyorum :KK43: yok mu bunu değiştirmenin bi yolu korkuları yenmenin.. var mı yada bende böyle bi durum yaşadım şu an çok mutluyuz diyen lütfen yardım edin

herkes biten ilişkilerinin arkasından üzülür, ağlar. ayrılık zamanlarında bazı paylaşımlar yapmış olabilir siz hiç mi yapmadınız? önemli olan sizinle birlikteyken devam etmemesi bu hareketlere.
haklısınız ama sanki bi gün gidecekmiş gibi geliyor hep ve çoğu zamanda yaşadım bunu.. bu yüzden bi çok ilişkiyi de reddettim

Ben Varım canım eşimle tanıştığımda biri varmış hayatında 2 yıl sürmüş ayrılmışlar bi kaç ay sonra biz Görüşmeye başladık ve ayni HIZLA evlendik hic adını etmedi aklına bile gelmiyor kişiden kişiye ve ilişki boyutuna göre değişir tabi

Ben Varım canım eşimle tanıştığımda biri varmış hayatında 2 yıl sürmüş ayrılmışlar bi kaç ay sonra biz Görüşmeye başladık ve ayni HIZLA evlendik hic adını etmedi aklına bile gelmiyor kişiden kişiye ve ilişki boyutuna göre değişir tabi
istisnalar çıkabiliyormuş demekk ki.. teşekkür ederim rahatlattınız beni

olmasın demiyorum ki ben geçmişimi tamamen sildiysem yüregim boş gittiysem onlara karşı tarafdan da bunu bekliyorum
Yani siz kendinizden eminsiniz, ama onlardan emin olamiyorsunuz, öyle mi, dogru mu anladim?

kesinlikle öyle.. unutamadım diye söyleyeniyle bile karşılaştım.. madem öyle niye bana umut veriyosun konuşuyosun
O unutamayanlar bir defolsun gitsin bence, ama her uzun iliskisi olanda unutamicak diye birsey yok, siz yinede güvenin insanlara, güvenmeden iliski yürütmek cok zor.

O unutamayanlar bir defolsun gitsin bence, ama her uzun iliskisi olanda unutamicak diye birsey yok, siz yinede güvenin insanlara, güvenmeden iliski yürütmek cok zor.
haklısınız bir de güvenmeyi deneyim.. olmasa da nasip değilmiş napalım

Başınıza gelmesinden korktuğunuz şeyleri ne kadar cok düşünürseniz başınıza gelme ihtimali o kadar yuksek olur.
Ters çaba kuralı.
Düşünmeyin bir süreden sonra takıntı haline gelir boyle seyler.

benim 9 yıllık bir ilişkim oldu, beni bir güzel aldattı o kadınla, bak kadın hiç düşünüyor mu aklı eski sevgilisine kayar mı diye:))

X