Her şey 1 saat içinde belli olacak.

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Ben 23 erkek arkadaşım 28 yaşında.Kendisinin evlilikten dönen bir ilişkisi olmuş 1 sene önce.Kız ayrıldıktan 1 ay sonra evlenmiş.Biz 9 aydır beraberiz.Geçenlerde facebookta aynı isimle birine bakarken önceden baktığım için isim benzerliğinden bunu eskisi çıktı baktım boşanmış büyük ihtimalle.Sevgilim face kullanmıyor bu arada.
Neyse o kadar çenesizim ki ben buna bunu söyledim yanlışlıkla çıktı baktım boşanmış sanırım diye.Biliyorum aptallığın bu kadarı.Neyse ertesi gün buluştuk telefonuna baktım geçmişine bunu aratmış googledan eşini falan.Ben de kızdım surat yaptım oda sen ağzıma laf verdin merak ettim ne hale düşmüş diye dedi.Uzatma suçum yok bunun için suratını çekemiycem dedi.Tartıştık.Biterse bitsin umurumda değil falan dedi.Ben de öyleyse bitir dedim sonra sinirli halimi biliyorsun bilmem ne dedi.Dünden beri tartışma halindeyiz.Benim kızdığım şu böyle meseleden ayrılma muhabbeti yapılması bu kadar mı ciddiyiz biz.O da bana gelmiş saat içinde benden özür dile yoksa biter yazmış.Bende saati bekleme şimdi bitir dedim yok bekliyorum yazdı.Ne yapayım?

Yani hakikatten sen vermissin lafi. Ben olsam ben de bakardim. Ama o kadar atarlanmasi olmaz tabi. Umrumda degil falan denmez. Ben boyle ultimatom veren insanlara bes dakika bile dayanamam. Bence ozur falan dileme, insan gibi konusacaksa konusursunuz. Konusmayacaksa zaten bir cacik olmaz

Siz vermişsiniz malzemeyi sonuçta bence bu kadar uzatmamalısınız. Bana sorarsanız erkekler basit organizmalar sizin iki tatlı sözünüze bir cilvenize bakar bu konuyu unutturmak ve kendi yaşantınıza devam edebilmek. Merak etmesi de gayet doğal ortaya attığımız çöpü bile toplamaya dönüyoruz malzeme verirseniz illaki merak eder.

Ama burda bir durum var ki bu kadar kolay bitsin lafı ağza alınan ilişki ne kadar yürür bilmem siz önce kendi aranızdaki iletişimi halledin bence bu olayı çözerseniz.

Tamam belki haklı olabilir ama böyle yok 1 saat müsade özür dile biter falan bence sizden ayrılmak için yol yapıyor.
Emri-vaki olmaz bu işler kesin altında kötü bir niyet var.
Bence eski nişanlısını unutamadı.

Bekle o mesaj atsa bile siz atmayın

Son düzenleme:
Eğer bitmesin dersen bütün ipler eline geçer. Bırak peşinden koşsun.

Sen hatalısın ama onun bu davranışları anormal gerçekten.

daha önce bakmış mı hiç ilk kez bakıyorsa siz söylediğniz için bakmıştır. Tam özür olmasa da yapıcı bir şekilde konuşun bence

Adam direk ayrılma muhabbeti yaptığı için haksız. Seven insan böyle her tartışmada "öyle mi diyorsun, o zaman bitsin bu ilişki" demez, zaten dememeli de.

Ama şu da bir gerçek, neticede evlilikten döndüğü bir insanmış, hani o kişi hayatında öylesine bir yere sahip biri değilmiş belli ki. Ayrılmış olsa da, ona karşı artık bir şey hissetmiyor olsa da merakından bir bakma gereği duyabilir insan. Yani biri de gelip bana eski sevgilimle ilgili önemli bir haber varsa, açar bir bakarım. Ama bu onu hala sevdiğim için olmaz, diyorum ya merak sadece.

Tabi "aferin koçum iyi yapmışsın, ne de güzel eski sevgilini araştırmışsın" demenizi kimse beklemez ama çok tepki vermenizde anlamsız olur çünkü haberi bizzat kendiniz vermişsiniz. Ama durup dururken kendi araştırmış olsaydı o zaman haklı olan taraf kesinlikle siz olurdunuz.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz
Ama öyle görünüyor ki aranızdaki bağlar güçlü değil.
Bırakın bitirsin.

Ültimatom mu yapıyorsun bana ? de. Böyle bir ilişkimiz olacaksa hiç olmasın de çek resti . Dönerse senindir. Böyle egolu adamların egosunu şişirmesine müsade ettikçe bbaşına çıkar. Şu anda restini çektin çektin yoksa yok katlanırsın hep sen alttan alırsın.

Ayriyeten , yahu niye bana hiç çıkmıyor kimsenin eski sevgilisi. Nereden buldunuz ? Adı soyadı her şeyi mi aynı.. acayip geldi bana. ben niyeyse direkt eski sevgiliyi arattığınızı düşünüyorum.

X