Her şey 72 bakire huriye kavuşmak içindi

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.655
Almanya’da Suriye’deki terör örgütlerine katıldığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Ufuk C.’nin davası Münih’te başladı. Duruşmada El Kaide bağlantılı El Nusra’ya katılması konusunda açıklamalarda bulunan sanık Ufuk C., amacının şehit olmak ve 72 bakire huriye kavuşmak olduğunu söyledi.

21 yaşındaki Türk kökenli Alman vatandaşı Ufuk C., iddialara göre 2014 yılında Suriye’de El Nusra’ya katılarak, silahlı eğitim aldı. Savaşın gerçek yüzüyle karşılaşan Ufuk C., ilk fırsatta Almanya’ya döndüğünde gözaltına alınarak hakkında dava açıldı.

Bild gazetesinin haberine göre, Münih Eyalet Mahkemesi’nde görülen davadaki ifadesinde Ufuk C.,” İslam dini hakkında fazla bilgim yok. Suriye’ye oradaki Müslümanlara yardım etmek için gittim. Hedefim şehit olmaktı. Tabi 72 bakire huriye de kavuşmaktı” diye görüş açıkladı.

Suriye’de 20 gün kaldığı ve silahlı eğitim aldığı suçlaması yöneltilen Ufuk C., kendisine burada Kalaşnikof marka silah verildiğini ve bununla nöbet tuttuğunu, 200 metre atışlarda başarısız olduğunu, altı atıştan ancak birini vurabildiğini belirterek, suçlamaları bir şekilde kabul etti. Ufuk C.’nin ifadesinde, “Suriye’de durumu yerinde görünce, durumun ciddiyetini kavrayarak, Almanya’ya dönme kararı verdim” diye açıklamalarda bulunduğu belirtildi.
28732200.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/28695159.asp

Uçkur sevdasından savaşa gidiyor kaç kişiyi öldüreceği umurunda değil.
çoluk çocuk sefil oluyor insanlar ama önemli olan huriler.

Ya hadi Hasan Sabbah döneminde bilgiye erişim güçtü, insanlar efsanelere, hikayelere daha kolay inanıyorlardı falan filan onun sahte cennetine kanan müridleri anlayabiliyorum da... Ulan yıl 2015, Almanya'da teknolojinin göbeğinde yaşayan bir insansın, Işid için savaşıp, şehit olup 72 bakire huriyle takılacağına nasıl inanırsın hiç mi kafa yok?

Ya hadi Hasan Sabbah döneminde bilgiye erişim güçtü, insanlar efsanelere, hikayelere daha kolay inanıyorlardı falan filan onun sahte cennetine kanan müridleri anlayabiliyorum da... Ulan yıl 2015, Almanya'da teknolojinin göbeğinde yaşayan bir insansın, Işid için savaşıp, şehit olup 72 bakire huriyle takılacağına nasıl inanırsın hiç mi kafa yok?

acaba bana da 72 Nuri verirler mi ? :confused:
ama şöyle en yakışıklı Nurilerden
:KK8:

Bu kadari hayvanlik ya ... standart bir insan zekasi bile bunun salakca oldugunu tahmin edebilir yani...

Buna beyin yıkama diyorlar. Hele ki IŞİD militanları. Önüne annesi veya kız kardeşi çıksa ona da tecavüzedecek durumdalar.

Sanki Türkiye'de farklı mı? 2 rekat kıldılar mı veya oy verdiler mi uçmaya kalkıyorlar...

yanlız adamdaki özgüvene bak 72 kadın ve tek kendi.:p
kaç kaplan gücünde hissediyor kendini garibim.

Buna beyin yıkama diyorlar. Hele ki IŞİD militanları. Önüne annesi veya kız kardeşi çıksa ona da tecavüzedecek durumdalar.

Sanki Türkiye'de farklı mı? 2 rekat kıldılar mı veya oy verdiler mi uçmaya kalkıyorlar...

Aynen ne farki var ki. cok haklisin. Bahcesinden erik calan cocugu kul hakki diye sikayet eden doven full iman power dedemiz gidiyor birilerine oy veriyor. Boyle de dini isimize gore yorumluyOruz.

Bu adam da muhtemelen sosyopat sapik bi tip bakti 72 kadin dunyada elde edemiyor obur dunyaya yatirim yapti :KK70:

gülsemmi ağlasammı bilemedim ayrıca merak ediyorum şu 72 bakire huriyi kim görmüş :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
psikolojisi bozuk herifler :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bunun akıl mantıkla bir ilgisi yok belki ortalamanın üzerinde bir zekaya bile sahip olabilirler.
bunun inanmakla ilgisi var her inanan akılsız yada bilgisiz değil.

Birini bulmuşta yetmişikisini istiyor:rolleyes: bunların beyinleri kafalarinda değil de popolarında mı anlamiyorum ya ben, zaten az bi beyin olsa bu örgüte katılmazlar o ayrı da, len güya din adına savaşacaklar kafa yine kadında kızda, cenabetler yav.

Tuhaf valla, bu dünyada bir kiz ile beraber olunmasina ahlaksizlik olarak görür, diger dünyada ise, 72 tane ile beraber olmak (hemide bakireler hepsi) olmasi gereken oluyor..

Artik nasil bir mantiksa.. :KK14:

X