Bir şey yaşamadık ama ısrar edip duruyordu.Herhalde yanlış anlamda kullandım.Yakınlaştı ben istemedim diyorsunuz ve cinsel anlamda beni kullanıyor diyorsunuz. Birşeyler yaşamadan sizi kullanması imkansız.
Yanıma geldiğinde kullandı bu cümleyi.Zaten biz en fazla 1 ay beraberdik sonra çalışmaya falan gitti.Rus kızlarla birlikte oluyorum dedive 1 aydır aramadı.
Bitmediyse de bitir zaten bitmeyecek yanı da kalmamış
Bitirmek istiyordum zaten ben çok yanlış yaptım böyle biriyle oldum.Sürekli beraber olmak istiyordum reddettim evime gelmek istedi kabul etmedim.Nerde "sen seviyor duj?" Var oraya gidiyor demek ki adam.
Sence böylesiyle devam etse ne olur?
Biliyor musun sadece ondan intikam alamadığım için üzülüyorum masörlük yapıyormuş otelde.Ben aptallık yaptım 21 yaşında (şu an 22 yaşındayım) hiç sevgilim olmadı diye pat diye kabul ettim teklifini.Rus Kizlara birlikte oluyorum dedi ve senin kullanmak istedi ??ben rus degilim cnm deseydin ve ekleseydin sen var duj istemek☺ ay zaten biterse bitsin böyle bi adamdan ne beklenirki bittimi diye sorguluyorsun uzuyorsun kendini...
Onun amacı farklıymış boşver geride bırak aklı fikri seks olmayan erkeklere denk gelirsin umarım.Bitirmek istiyordum zaten ben çok yanlış yaptım böyle biriyle oldum.Sürekli beraber olmak istiyordum reddettim evime gelmek istedi kabul etmedim.
Bosveeeer aptalim deme sansliyim de erkenden ogrendim yuzunu de pardon sapikligini deBiliyor musun sadece ondan intikam alamadığım için üzülüyorum masörlük yapıyormuş otelde.Ben aptallık yaptım 21 yaşında (şu an 22 yaşındayım) hiç sevgilim olmadı diye pat diye kabul ettim teklifini.
Kilolu biriyim doğruyu söylemek gerekirse o da zayıf biriydi şu an zayıflamaya çalışıyorum sağlığım için.Umarım ama inancım o kadar azaldı.Zaten öyle biri neden beni gerçekten sevsin ki...Onun amacı farklıymış boşver geride bırak aklı fikri seks olmayan erkeklere denk gelirsin umarım.
Allahtan verilmiş sadakam varmış evime gelmek istedi evime çağırsaydım evimden çıkmazdı.Böyle yaklaşan bir erkek ten ne hayır gelir ki zaten...Rus kızlarla birlikte oluyorum bir sevgiliye diyebilmek için seni kaybetmekten açıkça korkmadığının göstergesi zaten istediğini alamayınca da kesmiş diyoloğu senin için bitmiş olması ne büyük bir şans
Yanıma geldiğinde kullandı bu cümleyi.Zaten biz en fazla 1 ay beraberdik sonra çalışmaya falan gitti.
Bunun kiloyla ne alakası var canım ortalık sıfır beden takıntılı insanlarla kaynıyor, toplumun/sosyal medyanın bi dayatması bu. Sağlığın için kilo ver tabi ama birinin seni sevmesi için kilon boyun saçın önemsizdir daha yaşın küçük sanırım ama ilerde daha iyi anlarsın. Böyle birinden sevgi bekleme zaten, duygularına değerlerine önem veren kişilere yoğunlaş. Bu gibi cinsellik düşkünü abazalardan uzak dur.Kilolu biriyim doğruyu söylemek gerekirse o da zayıf biriydi şu an zayıflamaya çalışıyorum sağlığım için.Umarım ama inancım o kadar azaldı.Zaten öyle biri neden beni gerçekten sevsin ki...
Özgüvenim eksik itiraf etmek gerekirse.Onun da kız kardeşi var diyeceğim de onda o karakter,gurur ne gezer.Aman gitsin uzak olsun senden. Kurtulduğuna şükret bence. Bi de bi yorumda kiloluyum demişsin her şey dış görünüş değil :) Tabi ki sağlığın için zayıfla ama o zayıf ben kilolu gibi kıyaslama boşver. Adamda karakter yok zayıf olsa ne olur.
22 yaşındayım ama bu aşk konularında tecrübesizim bir de özgüvenin yok.İnternette erkekler yazıyor ya zayıf olsun zayıf diye.Herhalde onlardan etkilendim.Bunun kiloyla ne alakası var canım ortalık sıfır beden takıntılı insanlarla kaynıyor, toplumun/sosyal medyanın bi dayatması bu. Sağlığın için kilo ver tabi ama birinin seni sevmesi için kilon boyun saçın önemsizdir daha yaşın küçük sanırım ama ilerde daha iyi anlarsın. Böyle birinden sevgi bekleme zaten, duygularına değerlerine önem veren kişilere yoğunlaş. Bu gibi cinsellik düşkünü abazalardan uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?