Her şey bomboş sanki..

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Düğünüme tam 35 gün var ve birkaç gün önce halamı kaybettik.Son evre kanser hastasıydı 10 gün önce bize kalmaya gelmişti sürekli huzursuzdu.Düğünde taşlı elbisemi giyemicem çok ağır kaldıramam taşıyamam diyordu canım benim.
En son kırmızı ilaç aldı dozu çok ağırmış hastaneye yatırdılar 2 gün kalıp çıktı iyileşti diye sevindik.Evde 2 gün kaldı karnı şişmiş tuvalete çıkamayınca tekrar hastane yolları.Doktor yatış vermiş 1 gün normal odada yattı yanına gittim çok şükür iyiyim daha düğünde oynıcam dedi ve daldı yine.O gece rüyama girdi güzel bir bahçede oturuyoruz bana “senin de düğünün var ama napalım halam nasip böyleymiş” dedi.Gece yarısı yoğun bakıma aldılar 1 günde yoğun bakımda kalıp vefat etti çok yıktı bizi çünkü çok gençti.10 yıl önce de amcamı kaybetmiştik aynı hastalıktan.
Şimdi düğünümün olduğu gün tam 40. günü oluyor halamın.Benim içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor sanki saf oldum.Babannem ölüm de beklemez gelin de düğün de bizim ölüm de mecbur yapılacak bu düğün diyor.Evimdeki eşyalar tamamlanıyor yavaş yavaş ama benim içimden evine gidip eşyalarımı görmek bile gelmiyor.

Düğünü mü yapmak istemiyorsunuz?
Belki sadece nikah olur..

Başınız sağolsun
Babaanneniz çok olgunmuş

Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun halanızın..acınız çok taze o yüzden böyle hissetmeniz çok normal ama yapacak ta başka bişey yok takdir-i ilahi yaradan böyle uygun görmüş hazırlıklarınıza odaklanın hem acınız bi nebze olsun hafifler hemde bi yandan işiniz bitmiş olur..olmuşla ölmüşe çare yok derler burda da

Düğünü mü yapmak istemiyorsunuz?
Belki sadece nikah olur..

Başınız sağolsun
Babaanneniz çok olgunmuş
Sağolun.Bir yanım düğünü yapmayı çok istiyor ama şuan içimden en basiti yemek yemek bile gelmiyor.Amcamı da bu hastalıktan kaybetmiştik babaannem çok sakin sanki ruh gibi dolaşıyor ortalıkta bunun altından bir şey çıkar mı bilmiyorum

Başınız sağ olsun cnm benimde düğünümün olucağı gün arkadaşım öldü mecburen yaptık düğünü herşey allahtan sen yap düğününü o gün birşey düşünme sonuçta hayatında bir kez gelinlik giyeceksin tadını çıkar hepimiz bir gün ölücek hangimiz kazık çakacak dünyaya

öncelikle başınız sağolsun mekanı cennet olsun zor bir durum çok acı en güzel gününüze yakın halanızı kaybetmişsiniz hissettikleriniz çok normal fakat babaanneniz çok doğru konuşmuş ,düğünü iptal edip nikah salonun da evlenin gibi bir Öner’i verebilirim en azından oynama vs gibi şeyler olmaz ölüm de bu hayatın bir gerçeği ne zaman geleceği belli olmuyor Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…