Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konunuzu sonuna kadar okuyamadım bile bu ne çirkin bir üslupKızlar tanıyanınız vardır.Az çok problemli bi evliliğim ve asla değişmeyeceğine inandığım bi eşim var.Boşanma kararı aldık evden gideceğini söyledi ama hala gitmiyor soruyorum cevapta vermiyor.Kısaca bi durumu sizinle paylaşıp değerli görüşlerinizi rica ediyorum.Annesine asla laf ettirmiyor asla.hep o masum ve mazlum ben şeytanım.en ufak bir tartışmada gerizekalı,vb.hakaretler havada uçuşuyor.olaya gelelim benim annem bebeğime üç-dört ay, pederimse erkek başına bakan yok diye yaz tatiline kadar baktı .Allahrazı olsun.Peki kaynanam nerdeydi sevgilisiyle evinde keyif çatıyordu.taki oğlum 3 yaşına girdi hanım o zaman gördü.seviyo görünüyor da ne kadar samimi bilemem.benim eşim annemlerin yaptığı herşeyi yok sayarken anasının çocuğu bi parka götürmesi bile çok kıymetli oluyor.Yapılan bu çifte standarta canım sıkılıyor artık.Ortayı bulamıyon anan gelince bizi gözün görmüyo dedim diye çatalı bogazıma saplamaya kalktı.orospu sen ne istiyon annemden dedi.benim annemleri bi doktora götürdün başıma kalktın bende sen ananı götürmelerini sayacam dedim.yani anlayacağınız benim sorunum kaynanam değil eşimmiş aslında,ve en kötüsü bütün bunlar oğlumun gözü önünde oluyor.Artık öyle hissizim ki.değişir diye çok ümit ettim,sabrettim,bekledim ama namusuma varıncaya dek küfürler...öfeksi dinince özür diler ama artık inanın kendimi öyle değersiz görüyorum ki.Çocukla ilgilenmek istemez,hep uyumak ve bilgisayarında vakit geçirmek istiyor .neyse daha önce boğazıma bıçak çalmışlığıda var.bakıyorum şöyle 5 yıllık bu evliliğe evet benimde yanlışlarım çok oldu.Ama bu hataların hiç biri benim hayvan gibi dövülüp hakaret duymamı gerektirmezdi.Şu an işteyim moralim öyle bozuk ki kendimi toparlayamıyorum.bi erkek neden karısına bu denli düşman olur ve adamdan saymaz.kıymet vermez.ben nerde hata yaptımda bunlar oldu?
çocuklar babasız büyümesin diye boşanma diyecek biri değilim,o çocugun saglıklı bir ortamda büyümesi gerekiyor evde bu kadar tartışma onun gözünün önünde oluyorsa yollarını ayır derim,çocuk olanları asla unutmaz ve hep rol model alacak babasından ,bence hiç uzatma
konunuzu sonuna kadar okuyamadım bile bu ne çirkin bir üslup
bir kadına küfürlü sözcükler kullanmayı asla yakıştıramıyorum
konunuzu okuyamadığımdan sorununuz hakkında yorumda yapamıyorum..![]()
kızlar kabul etmiyor ayrılmayı ve evden gitmeyi akşamdan beri olacakları anlatıyorum kararımı kesin diyorum ama iplemiyor beni.oralı bile değil.Allahım nasıl kurtulucam ben bundan.Ailem başka bi şehirde ve uzakta.çalışıyorum işi bırakıp öyle nere gideyim burda tanıdıkta yok.sıkıştım kaldım.Sanki o.... diyen o değil,sanki beni çatallamaya çalışan o değil.sanırım bu adam psikopat.hele diyor bi polis çağır şikayet et beni, kan gölüne çevirirmiş bu evi(((