Her sey cok guzel cinsellik sifir

ama sen bu hislerini belli ettikçe o da soğuyacak sonra ne olacak size?
Böyle anlarda hep eşimle ayrılırsam sevinecek o pis kalpli insanları düşünürüm. Siz de öyle yapın, Eşinizin iyi anlarını hemen silip atmayın. Sadece 2 akşam dediğim şeyi deneyin, zor ama bir şey yokmuş gibi yapın. Güler yüzlü olun, güzel kokun ve güzel giyinin. Saç - makyaj bile çok önemsiz onlar için. İlk akşam birşey olmasa bile 2.'de de aynı sabrı gösterin, ilk adımı siz atmayın, kesin yanaşır :KK39:
canım benim ben yanına gıttıgım anda oluyor zaten ben benı beklemesin o ıstesın istiyorum

Acaba cocuktan sonra kadin vucudumuz deforme oluyor ondan mi. Uzaklasiyorlar. Herkes genelde esim dogumumdan sonra bsna karsi uzaklasti diyor
bilmiyorum öyleyse daha üzücü ,ben ona çocuk vermisim o böyle dusunuyorsa yazik...aslında eski kilomdayim ama çatlaklar var tabi

bilmiyorum öyleyse daha üzücü ,ben ona çocuk vermisim o böyle dusunuyorsa yazik...aslında eski kilomdayim ama çatlaklar var tabi
Bende dogumlardan sonra degisim olmustu onu fatkettim kendime ameliyatlar yaptirdim. Bu yaz bi ameliyat daha dusunuyorum. Kimden duyduysa genisleme falan oluyor diye erkekler uzaklasiyormus. Onu bende hissetmeye basladim yaza onada cozum bulacam😅😂

Bende dogumlardan sonra degisim olmustu onu fatkettim kendime ameliyatlar yaptirdim. Bu yaz bi ameliyat daha dusunuyorum. Kimden duyduysa genisleme falan oluyor diye erkekler uzaklasiyormus. Onu bende hissetmeye basladim yaza onada cozum bulacam😅😂
ben sezeryan doğum yaptım canim ama çatlak var karnimda oda etkilemez herhalde etkiletserde o da kendine baksın o zaman sanki o aldığım gibi

ben sezeryan doğum yaptım canim ama çatlak var karnimda oda etkilemez herhalde etkiletserde o da kendine baksın o zaman sanki o aldığım gibi
Aynen malesegf kendilerine bakmazlar. 1 tane bormal dogum diger sezeryandi. Lipo yaptirsim karin germe yaptirdim popoya yag yaptirdim. Simdi vucut olarak begendigini farkediyorum esimin. Ama bu benim genimde kaynaklanaan genislik hissediyorum hep

İnsan o kadar da kılı kırk yarmamalı ya.
Kendileri affedersin de Chris Hemsworth falan mı, gerçek hayat bu.
Ayrıca ona bir çocuk vermişsin yani, biraz bazı şeylere merhamet duymayı, takdir etmeyi bilsin.
Vajina kendini toparlayan esnek de bir organ.
Hiç bahane bulmasınlar, isteyen adam her türlü atılır.
Ben çocuk da doğurmadım totom, bacaklarım çatlak var gayet hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. :sinirli:

İnsan o kadar da kılı kırk yarmamalı ya.
Kendileri affedersin de Chris Hemsworth falan mı, gerçek hayat bu.
Ayrıca ona bir çocuk vermişsin yani, biraz bazı şeylere merhamet duymayı, takdir etmeyi bilsin.
Vajina kendini toparlayan esnek de bir organ.
Hiç bahane bulmasınlar, isteyen adam her türlü atılır.
Ben çocuk da doğurmadım totom, bacaklarım çatlak var gayet hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. :sinirli:
aynen öyle ki ben zaten ondan oturu olduğunu düşünmüyorum da oyleysede ayıbı kendine olur

Aynen malesegf kendilerine bakmazlar. 1 tane bormal dogum diger sezeryandi. Lipo yaptirsim karin germe yaptirdim popoya yag yaptirdim. Simdi vucut olarak begendigini farkediyorum esimin. Ama bu benim genimde kaynaklanaan genislik hissediyorum hep
offf bende göğüslerimi begenmiyorum emzirmeden dolayı

Biz çocuk sahibi olursak herhalde yılda 2’ye inicez 😁
Aslında ikimiz de çok istekli değiliz, yani sık olsun istemem. İkimiz de üşengeciz.
Ama bazen bakıyorum 5 gün olmuş 7 gün olmuş hatta 10 gün olmuş biz götü devirmiş yatıyoruz anca.
Herhalde ben isyan çıkarmasam 1 ay öyle yatıcaz arkadaş arkadaş.
Neyse ben şu ramazan bitsin fındık fıstık pekmez ne varsa yedirmezsem 😁

Biz çocuk sahibi olursak herhalde yılda 2’ye inicez 😁
Aslında ikimiz de çok istekli değiliz, yani sık olsun istemem. İkimiz de üşengeciz.
Ama bazen bakıyorum 5 gün olmuş 7 gün olmuş hatta 10 gün olmuş biz götü devirmiş yatıyoruz anca.
Herhalde ben isyan çıkarmasam 1 ay öyle yatıcaz arkadaş arkadaş.
Neyse ben şu ramazan bitsin fındık fıstık pekmez ne varsa yedirmezsem 😁
ay yiyor torba torba yiyor enerjisini bana harcanıyor beyimiz spor yapıyor 15 km koşuyor of bak yine sinirlendim yalniz ahım tutmuş benim aslında dua etmedim allah a havale ettim de bu konuyu actigim gün beyimizin üstüne kahve dökülmüş tam da oraya 😁

Acaba siz biraz onu ihmal mi ettiniz, bir de bakımı falan mı ihmal ettiniz?
Yahu çocuk yapmışsınız sonuçta illa ki olabilir de işte malum erkek milletinin ne olduğu ortada ondan sordum.
Hani sonradan bu kadar değişmesi hem kırıcı hem de öküzce.
Yalnız kalmalısınız; eşinizin yaşı 45 falan mı

Back
X