Her sey cok guzel cinsellik sifir

Acaba siz biraz onu ihmal mi ettiniz, bir de bakımı falan mı ihmal ettiniz?
Yahu çocuk yapmışsınız sonuçta illa ki olabilir de işte malum erkek milletinin ne olduğu ortada ondan sordum.
Hani sonradan bu kadar değişmesi hem kırıcı hem de öküzce.
Yalnız kalmalısınız; eşinizin yaşı 45 falan mı
yok ya 34 😁ama onuda gostermiyor gören 20 diyor çocuğu olduğuna şaşırıyor hatta ronaldoya benzetiyorlar onu belkide beni yanına yakistirmiyor🙄

ay yiyor torba torba yiyor enerjisini bana harcanıyor beyimiz spor yapıyor 15 km koşuyor of bak yine sinirlendim yalniz ahım tutmuş benim aslında dua etmedim allah a havale ettim de bu konuyu actigim gün beyimizin üstüne kahve dökülmüş tam da oraya 😁
spor da yapıyormuş enerjik olması lazım aslında

spor yapan insan daha enerjik olur diye biliyorum, kös kös yatan daha pasif olur, bizimki kös kös yatanlardan, en geç 10,30 da yatakta,uykusu aşırı kıymetli
off ne bilim bu nasil cins,iste boyle değildi çocuktan sonra aramız gerildi bizim...önceden afedersiniz adetliyken bile saldırırdı

off ne bilim bu nasil cins,iste boyle değildi çocuktan sonra aramız gerildi bizim...önceden afedersiniz adetliyken bile saldırırdı
önceden istekli olup yaşı genç olmasına rağmen şuan istememesi garip geldi,
kilo mu aldınız, biraz bakım yaptırın, onu tahrik edecek şeyler yapın, giyin,
çocuk kaç yaşında, geçici bir durum diye umut ediyorum,

önceden istekli olup yaşı genç olmasına rağmen şuan istememesi garip geldi,
kilo mu aldınız, biraz bakım yaptırın, onu tahrik edecek şeyler yapın, giyin,
çocuk kaç yaşında, geçici bir durum diye umut ediyorum,
Yani hamile kaldığım kilodayim kilolu değilim.çocuk 2 yaşında olacak

Az önce eşime açık açık söyledim ramazandan sonra seks hayatımızı canlandırıyoruz beni sinir etme diye 😁

Ya kocam çok üşengeç. Aslında yakınlaşınca devamı geliyor ama uzak durunca da günlerce yapmasa hç....
offf aynı biz ,bende hep üstlenmekten sıkıldım yanı nasıl tarıf edılır bilmemde o dayanamasın belli etsin istiyorum çünkü hep kadın isteyınce gururu inciniyor.birde red edilme korkusu var.yanı red ederse acayıp koparım ondan

he birde kavga edersek ohoo sonu meçhul oluyor benım adette 24 günde oluyor valla arada kaynayıp gıdıyor e bı ara vardıyalıydı esım hıc sorma ucsuz bucaksız bır denız sonu😁
Benim esim hep vardiyalı 7 gün gece 1 gün izin 5 gün gündüz 2 gün izin, döngü bu şekildeydi ,ben de çalıştığım için gece çalıştığında birliktelik olmuyordu,yani gündüz de ben evde olmuyordum,
Gece çalıştığı hafta sonu bir gün izin onda da sabah gece vardiyasından çıktığı için akşam yorgun oluyor erkenden yatıyordu,
gündüz çalıştığı hafta da sabah 6 da kalkıyor bahanesiyle erkenden yatıyordu, böylelikle iki hafta bir şey olmuyordu ikinci hafta sonu cuma ctesi pazar oluyordu,
Bizim cinsel hayatımız çalışma şartlarımızdan dolayı hiç aktif olamadı malesef gündüz çalıştığı hafta ,hafta içi benim fiseklememle oluyor yoksa hafta sonunu bekliyor,
Son iki aydır mesaileri değişti , artık ayda 1 hafta gece çalışıyor, yine benim baslatmamla oluyor, beyefendide alışkanlık hasıl oldu hafta içi aklına gelmiyor

Benim esim hep vardiyalı 7 gün gece 1 gün için 5 gün gündüz 2 gün izin, döngü bu şekildeydi ,ben de çalıştığım için gece çalıştığında birliktelik olmuyordu,yani gündüz de ben evde olmuyordum,
Gece çalıştığı hafta sonu bir gün izin onda da sabah gece vardiyasından çıktığı için akşam yorgun oluyor erkenden yatıyordu, gündüz çalıştığı hafta da sabah 6 da kalkıyor bahanesiyle erkenden yatıyordu, böylelikle iki hafta bir şey olmuyordu ikinci hafta sonu cuma ctesi pazar oluyordu,
Bizim cinsel hayatımız çalışma şartlarımizdan dolayi hiç aktif olamadı malesef gündüz çalıştığı hafta ,hafta içi benim fiseklememle oluyor yoksa hafta sonunu bekliyor,
Son iki aydır mesaileri değişti artık ayda 1 hafta gece çalışıyor, yine benim baslatmamla oluyor, beyefendide alışkanlık hasıl oldu hafta içi aklına gelmiyor
bizimde de gece vardiyası zaten imkansız oluyordu,4.12 de ben uyuyorum bekle babam gündüzü o zamanda ya kavga ederiz ya da adet allahım resmen iskence ...tabi çocuktan önce sorun olmuyordu vardiya ama çocuk olunca vardiya fark ediyor ...bazen gündüz oluyordu ama hep zaman aşımına uğruyor iste millet gün aşırı yaparken ay bekliyoruz resmen

Hakkını yemeyeyim gece çalıştığı hafta bazen ben işten gelir gelmez saldırdığı oluyordu, ön sevismesiz, kendisinin beş dakikada Beşiktaş diye tabir ettiği şekilde olduğu için ben bir şey anlamıyordum ve pek istemiyordum

Hakkını yemeyeyim gece çalıştığı hafta bazen ben işten gelir gelmez saldırdığı oluyordu, ön sevismesiz, kendisinin beş dakikada Beşiktaş diye tabir ettiği şekilde olduğu için ben bir şey anlamıyordum ve pek istemiyordum
cocugunuz var mi peki

Back
X