her şey de anneye anlatılır mı ?

iyi ki bi oğulları varmış bu kadınların onların mutluluklarını ne de düşünürlermiş nefret ediyorum:47: kıskançlıkdan ölecekler nerde var ona mı düşmüş mutlu olamıyacağınıza karar vermek sizi yetişkin insan olarak görmüyo heralde hala akıl verip işinize karışıyo senin adına inan üzüldüm o duyduğun duygulara yazık bu kadar üzmeye hakları yok seni ve aileni hakkında hayırlısı olsun üzme kendini diyemicem üzüleceksin elbet ama hiç kimse sen den ve ailenden değerli değil boşver kendine iyi bak canım...

arkadaşlar, nişandan iki hafta önce sevgilimin her kavgamızı annesine anlatması ve son kavgamızı onun yanında yapması nedeniyle, sevgili kayınvalide adayım evliliğimizin mutluluk getirmeyecene karar verdi ve bizi ayırdı.. sevgili ve pek kişiliksiz ex sevgilim de ona hayır diyemedi ve beni önce gözyaşlarıyla sevdiğini söyledi, sonra da bir mesajla bitirdi ilişkimizi.. yüzükler bile alınmış tarihler belirlenmişti.. yıkılan hayallerime mi yanayım, emeğime mi.. yapılan kalleşliğe mi.. çok üzgünüm.. çok:43: lütfen bişeyler söyleyin, teselliye çok ihtiyacım var :25:

canım benim evet ayrılık zor bişi ama geçicek inanki, ayrıca başın kurtulmuş bunlardan boşver ana kuzusu bir adamla yaşanırmı hep onun sözünü dinleyecekti seni üzecekti evlenince bak sen nişan arafesinde ayrılmışsın sana birşey anlatayım.. benim arkadaşım düğününe 20 gün kala ayrıldı hemde gelinlik, davetiye, düğün yeri herşey ayarlanmıştı ama oğlanın annesi tutturdu illa bizim yaşadığımız şehre gelip yerleşin diye düşün düğüne 20 gün kala arkadaşımda kabul etmedi çocukta annesini seçti gitti, benim arkadaşımda çok üzüldü ama şimdi iyiki kabul etmemişim o ana kuzusu hayatımı mahfedecekti diyo ve şimdi yeni bir sevgilisi var o kadar mutluki diğerinden iyiki ayrılmışım hayatımın hatası olacakmış diyo.. bigün gelicek sende iyiki ayrılmışım diyeceksin ve kıymetini bilen daha iyi bir insan mutlaka çıkacak karşına sen yeterki inan :34:

bence de çok iyi olmuş senin için. bir insanın oturmuş bir karakteri olmalı, kendisinin verebileceği kararlar olmalı. kendi kararlarını kendisi veremeyen bir insanla mutlu olamazdın zaten, hiç üzülme canım sevin hatta. böyle annelere de oğullara da sinir oluyorum, hiç evlenmesin böyle erkekler analarıyla bir ömür yaşasınlar mutlu mutlu :19:

Canım şuan üzülme desem sana yersiz olacak ama şükret bence.
Daha nişan döneminde böyle yapan biri, evlendikten sonra annem böyle diyor böyle olsun vs diye hayatını zindan ederdi.
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun yüzük takılmadan görmüşsün.

anlatılmaz tabi canım kol kırılır yen içinde kalır diyorlar ya aynen öyle herkesin özeli sonuçta....
üzüldüğüne bile değmez böyleleri için ailesinin ağzına bakan adamdan hayır gelmez evlensen bile ailesi sürekli aranızda olacaktı bir de o yönden bak canım kendi başına karar alamayan insanla nasıl bir ömür geçirecektin hiç üzülme....
daha nişanlanmamışsın bile herşey hazır diyorsun ben nişanlandım ve 1,5 yıl nişanlı kalmıştım üstüne askerden gelene kadar bile bekledim herşey tam olacak derken ailesi sağolsun ayırdılar...

çok kötü olmş canım yaaa.. biz de bir buçuk yıl çıktık.. ne isterler anlamam.. hepimiz faniyiz.. onlar da fani.. şu ölümlü dünyada mutluluğu çok görüyorlar.. Allah yardımcın olsun canım:43:

biliyorum kızlar her dediğinizde haklısınız. Allah beni korumuş gerçekten.. ama geçen zamana, emeğe, yıkılan hayallere ve yalnızlığa yanıyor insan.. kısaca kalbimin acısı çok taze :43:

Kadinlar daha cok anlatir, bence ne erkek nede kadin anlatmali. Koruyucu anne, kafasina gore iliskiyi sonlandirma cabalarina girebilir. Cocugunun uzulmemesi icin, bunu ben bizzat kendim yasadim. Annem iliskimizi onaylamadi, dinlemedim derken zamanla ben ayrildim.. ama etkiliyomu etkiliyor! Bu bir gercek. Sevgiliyken yada evliyken, sorunlarinizi aman ailelerinizle paylasmayin, kas yapiyim derken goz cikariyolar cunku.

Kadinlar daha cok anlatir, bence ne erkek nede kadin anlatmali. Koruyucu anne, kafasina gore iliskiyi sonlandirma cabalarina girebilir. Cocugunun uzulmemesi icin, bunu ben bizzat kendim yasadim. Annem iliskimizi onaylamadi, dinlemedim derken zamanla ben ayrildim.. ama etkiliyomu etkiliyor! Bu bir gercek. Sevgiliyken yada evliyken, sorunlarinizi aman ailelerinizle paylasmayin, kas yapiyim derken goz cikariyolar cunku.

emin ol son ana kadar aileme durumu anlatmadım.. hiç görmediler kavga ettiğimizi.. olgun insanlarmış.. haklısın keryneia, anlatılmamalı mahremiyet..çünkü biz unuturuz, barışırız ama aileler unutmuyor.. kinleniyorlar elin kızına veya oğluna..

arkadaşlara katılıyorum ya one öyle anasının her dediğini yapıyor tamam o da gerekli ama annesini ikna edebilirdi ayrılmış hemen pat diye. üzülmeye bile değmez:20:

ay düşünsene..ilerde en önemli durumlarınıza bile onun annesi karar verecekti..her şeyin altından annesinin burnu çıkacaktı..annecil bu..valla çapkınlar bile bu annesine bağımlı olanlar kadar tehlikeli değildir..

bencede kurtulmussun tatlım ya allahtan hayırlısını
iste bide en kısa sürede çocuk sevindir:49:

Verilmiş sadakan varmış.:12:

Şükretmelisin,ilerde erkek torun falan veremeseydin üstüne kuma da getirirdi bunlar senin.:22:

İyi olmuş canım,hiç sıkma canını.

Şimdi canın yanıyor muhakkak ama ilerde daha da çok yanacaktı.

GÖZÜN AYDIN CANIM

benim eski sözlümde her kavgamizi anlatiyormus annesine ve ablasina. banada diyorlardi siz ilerde nasil mutlu olacaksiniz falan diye.
Benimkide az aglamadi.

Gideni yolla isterse dönsün sonra salla ardina bakma aslaaaaa diye bir sarki sözü var sana armagan ediyorum:)

Hersey zamanla geciyor öyle insanlardan kurtuldugun icin sükr etmelisin, ailesinin lafiyla iliski yürütüyor sinirlerim gerildi yine yaaaaa

Back
X