Her şey düzelecek diyorlar ama

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
18
29
Hiçbir şey düzelmiyor
Hatta daha da kötüye gidiyor
Uzun ilişkimden ayrıldım neyse en azından elimde bir işim var yakında atanacağım kendime yeni bir düzen kurarım demiştim ama sorunlar çıktı atanamıyorum
Tus çalışmadığım için tusa girip uzman da olamayacağım
En az 6 ay daha tek başıma evde oturup kafayı yememeye çalışmakla geçireğim
Arkadaşım yok konuşabileceğim kimse yok hüngür hünfür ağlarken bana destek çıkacak kimse yok

Öyle düşünme hep böyle gidecek değil ya. Bak ben evleneli 2.5 yıl oldu. Evlendiğimden günden beri, eşimin ve benim sağlık sorunları bitmedi. Üstüne birde bebeğimi kaybettim. Vardır bir hayır diyorum önüme bakmaya çalışıyorum. Hele ki senin bu üzüldüğün şeyler gelip geçici şeyler. 6 ay evde oturup kafayı yememeye çalışmak yerine kendini meşgul edecek şeyler bul. Hobiler edin.

Her şey biranda düzelmeyecek ki. Zamanla düzelecek tabii gayret edilirse. Ayrıca her şey dediğiniz şeyler düzeldikten sonra hayatta yine sorunlar çıkacak karşımıza. Sorunsuz bir hayat yok yani. Kendinize biraz zaman tanıyın. Ayrılık henüz yeni. Canınızın bu kadar acıması da normal. Şuan size hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor biliyorum ama inanın geçiyor. Geçiyor ama nasıl geçtiği de önemli. Sizi yıpratarak ya da sizde başka sorunlara yol açarak geçmemesi için kendinizi tamamen bırakmayın.
Konuşmak bu dönem de iyi gelebilirdi belki biraz. Siz de bu dönem kimseye anlatamıyorsanız yazın. İçinizden geçenleri bir günlüğe yazabilirsiniz. Hem anlatmış olursunuz hem de yargılanmamış olursunuz. Arada burada da paylaşırsınız. Umarım yakın zamanda toparlarsınız.

Hiçbir şey düzelmiyor
Uzun ilişkimden ayrıldım neyse en azından elimde bir işim var yakında atanacağım kendime yeni bir düzen kurarım demiştim ama sorunlar çıktı atanamıyorum
Arkadaşım yok konuşabileceğim kimse yok hüngür hünfür ağlarken bana destek çıkacak kimse yok
Online terapi alabilirsin ?

Hiçbir şey düzelmiyor
Kusura bakma da senin gibilere bir tane patlatıp kendine gel diye silkelemek istiyorum. Tus falan dediğine göre doktor olmuşsun. Bu ülkede asla ihtiyacı bitmeyecek en prestijli meslek. Genceciksin. Tus kazanamazsan Bile aile hekimliğine geçip çok rahat sürdürebilirsin hayatını. 6 ay önce ya da sonra ne fark eder. Burda problem görmek istiyorsan 2 3 çocukla işsiz güçsüz sürekli psikolojik ve fiziksel şiddet görüp kendisine sahip çıkacak bir ailesi olmadığı için o evliliklere katlanmak zorunda bırakılan ne kadınlar var. Onlar Bile çözüm yolu arıyorlar. Silkelen kendine gel

guzel bir meme var

"Day 1, or 1 day, you will choose" gibi biseydi

bir gun yapacagim veya
bugun yapmaya basliyorum

bu ikisi arasindaki secimi her gun yapiyorsunuz aslinda, bir gun her sey duzelecek dediginiz her gun bir kayip olurken, bugunden birseyleri duzeltmeye basliyorum dediginiz gun ise sizin kurtulusunuz olacak.

Sizi çok iyi anlıyorum, aynı şeyleri yaşamıyoruz ama ne hissettiğinizi biliyorum ve hissediyorum inanın. Öncelikle evde yalnız kalmamak için imkanınız varsa ailenizin evine gitseniz veya bir akrabanızın, insanların sadece etrafınızda olması bile bir nebze sizi sakinleştirebilir. Bu süreyi geçirmek için kendinize hedefler koymanız dikkatinizi başka yöne çekecek ve sizi rahatlatıcaktır. Mesela bu süreyi Tus için adımlar atmakta kullanacağım diyebilirsiniz. Öğrenmek istediğiniz bir dil, kendinize katmak istediğiniz yeni bir şey, bir ilgi alanınız varsa onları geliştirmekte kullanabilirsiniz. Ve izlerken, okurken, dinlerken keyfinizi yerine getiren diziler, filmler, şarkılar, kitaplar, podcast’ler varsa onlarla vaktinizi geçirmeye çalışın. Ben mesela How I Met Your Mother’ı tekrar tekrar izlerim, bi 30 kere bitirmişimdir herhalde 😄 Bu stresli günlerimde hala da izliyorum. Eğer canınız sıkılırsa ve biriyle konuşmak isterseniz de ben buradayım çekinmeden yazabilirsiniz ☺️☺️

Hiçbir şey düzelmiyor
Dzuelmiyor dersen tabiki düzelmez.bunun için çabala.birde herşey ilişki değil bazen olamaması daha iyi gelebilir .iyi düşün iyi olsun

Hiçbir şey düzelmiyor
kullanıcı adı ve konu uyumsuzluğu resmen
hersey senin yüzünden sars cov2

Halinize şükretseniz ? Bakın evde oturup tek başıma canım sıkılıyor diyorsunuz ben ne yapayım dört duvar arasında covid 19 un geçmesini bekliyorum. Hastayım kesin bir tedavisi yok ama ailem için kendim için moralimi bozmamaya çalışıyorum . 6 gündür tek bir odada olmak daha kötü emin olun . Ailenizi arayın biraz kafanızı dağıtın. Ders çalışın film izleyin zaman geçer emin olun ben bu satırları yazarken bile yoruluyorum maalesef

Halinize şükretseniz ? Bakın evde oturup tek başıma canım sıkılıyor diyorsunuz ben ne yapayım dört duvar arasında covid 19 un geçmesini bekliyorum. Hastayım kesin bir tedavisi yok ama ailem için kendim için moralimi bozmamaya çalışıyorum . 6 gündür tek bir odada olmak daha kötü emin olun . Ailenizi arayın biraz kafanızı dağıtın. Ders çalışın film izleyin zaman geçer emin olun ben bu satırları yazarken bile yoruluyorum maalesef
Acil şifalar diliyorum 💕

Bu süreçte o kadar çaresiz insanlar var ki. Yogunbakimda da bir yakınını bekleyen var, cocugu kanser tedavi gören acaba bulaşır mı yavrum a diyen anne var, işsiz kalıp beş kuruş parasız evde cinnet geçiren var, bir yakını vefat etmiş cenazesine bile gidemez en var. Siz sukredin artık! Bu kadar da bir erkek için yas tutulmaz. Aldatildim boşandım bu kadar arabeske baglamadim.

Bende sevdiğimi terketti hiç bilmediğim bir şehre taşındık annemle , simdi beni o unutuyor o kayseri de ben mersindeyim , gidemiyorum , annemle onca masraf oldu , KPSS çalışmam lazım odaklanamiyorum 6ayim var eğer calisamazsam 2 sene kaybedecem

şimdi hiç arkadaşım yok sevdiğimi kendi elimlede kaybettim
perisanim
aynı durumdayiz

Kusura bakma da senin gibilere bir tane patlatıp kendine gel diye silkelemek istiyorum. Tus falan dediğine göre doktor olmuşsun. Bu ülkede asla ihtiyacı bitmeyecek en prestijli meslek. Genceciksin. Tus kazanamazsan Bile aile hekimliğine geçip çok rahat sürdürebilirsin hayatını. 6 ay önce ya da sonra ne fark eder. Burda problem görmek istiyorsan 2 3 çocukla işsiz güçsüz sürekli psikolojik ve fiziksel şiddet görüp kendisine sahip çıkacak bir ailesi olmadığı için o evliliklere katlanmak zorunda bırakılan ne kadınlar var. Onlar Bile çözüm yolu arıyorlar. Silkelen kendine gel
zaten sorunum suan atanamıyor olmam
ne aile hekimi ki aile hekimi olarak atanmak da kalmadı artık onun da uzmanlığını çıkarttılar ne de acil hekimi olarak atanabiliyorum
kendime yeni bir hayat kuracaktım ama şuan her şey başıma yıkıldı

Bende sevdiğimi terketti hiç bilmediğim bir şehre taşındık annemle , simdi beni o unutuyor o kayseri de ben mersindeyim , gidemiyorum , annemle onca masraf oldu , KPSS çalışmam lazım odaklanamiyorum 6ayim var eğer calisamazsam 2 sene kaybedecem

şimdi hiç arkadaşım yok sevdiğimi kendi elimlede kaybettim
perisanim
aynı durumdayiz
aynı durumdayız :( :( :( :(

Sizi çok iyi anlıyorum, aynı şeyleri yaşamıyoruz ama ne hissettiğinizi biliyorum ve hissediyorum inanın. Öncelikle evde yalnız kalmamak için imkanınız varsa ailenizin evine gitseniz veya bir akrabanızın, insanların sadece etrafınızda olması bile bir nebze sizi sakinleştirebilir. Bu süreyi geçirmek için kendinize hedefler koymanız dikkatinizi başka yöne çekecek ve sizi rahatlatıcaktır. Mesela bu süreyi Tus için adımlar atmakta kullanacağım diyebilirsiniz. Öğrenmek istediğiniz bir dil, kendinize katmak istediğiniz yeni bir şey, bir ilgi alanınız varsa onları geliştirmekte kullanabilirsiniz. Ve izlerken, okurken, dinlerken keyfinizi yerine getiren diziler, filmler, şarkılar, kitaplar, podcast’ler varsa onlarla vaktinizi geçirmeye çalışın. Ben mesela How I Met Your Mother’ı tekrar tekrar izlerim, bi 30 kere bitirmişimdir herhalde 😄 Bu stresli günlerimde hala da izliyorum. Eğer canınız sıkılırsa ve biriyle konuşmak isterseniz de ben buradayım çekinmeden yazabilirsiniz ☺☺
teşekkür ederim :KK33:
how i met your mother'ı 2 kere bitirmiş biri olarak 3. kez izlemeye başlayabilirim :halay:

Back
X