herkese selamlar öncelikle. hanımlar ben 20 yasındayım. 2.5 yıldır da çok güzel giden bir ilişkim var.daha 2.ayda beni kolumdan tuttu ailesiyle tanıstırdı.ciddi olduğunu düşünüyorum çünkü annesine sordum, onlarla tanıstırdıgı ilk kız arkadasıymısım.benden önce 10-15 kadar ilişkisi olmuş.hiç biri 3-4 aydan uzun sürmemiş.beni çok sevdiğinden sonuna kadar eminim.annesi bana bayılıyor.kız çocugu olmadığı için beni kızı yerine koyuyor.bende annesini çok seviyorum.ama kendi aileme söyleyemiyorum bir sevgilim olduğunu. çünkü söylersem hemen 1-2 ay içinde gelsinler seni istesinler der annem.bunu ona en son söylediğimde yaza doğru söylersin yazın nişan yaparız dedi.sonra bi daha sordum para biriktireyim para hazırda bulunsun senin annen sorun çıkarırsa hemen nişanlanırız dedi.kızdım bende neden annemin sorun çıkarmasını bekliyosun diye.haklısın afedersin dedi.konuyu ne zaman acsam "o iş kolay hallederiz" diyor. 2.5 yıl oldu artık bi söz bi nişan bişey olsun istiyorum.ama konusmuyo hiç bu konuda. biz ciddiyiz kesin evlencez diyo.geleceğimiz hakkında bazen kurdugu hayalleri anlatıyo ama tık yok.bekle bekle ne yapacağım.yaşımın küçük oldugunu biliyorum ama sevgili olmaktansa nişanlı olmak istiyorum.aklım çok karısık.
Son düzenleme: