Her şey üst üste geliyor :(

Pufy1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
225
304
103
37
Düğünümüz icin eşim kredi çekti cok zor zamanlar geçirerek onu ödedik.Tekrar kredi çekip araba aldik ama dost kazığı yedik(eşim herkesi kendi gibi sanar hep)araba bir aya kalmadan arıza verdi her arızada 3-5 derken kartlara yüklendik. Yaptırmadan satamayınca 30 bin liralık araba bize 50-60 binlere patladı.Bugun eşim aradı görünmez bi kaza olmus arabanın kaporta inmiş aşağı.Dogum yaklaşıyor zaten ucu ucuna geçinirken bu hiç iyi olmadı.Bu da geçer bunu da atlatırız demek istiyorum eşime ama gözyaşlarıma da engel olamıyorum.Kendi başına gelince insan teselli edemiyor kendini.

düğün yerine sade bi nikahla evlenseydiniz, borç öderken bi kredi daha çekip borç üstüne borç katmasaydınız, bu yoklukta bi de hamile kalmasaydınız... hani olan olmuş ne eleştriyosun diyolar ama eleştirilecek tarafı var işte. keşke doğru adımları atsaydınız.

Hemen yaptırmak zorunda değilsiniz. Kaporta sonuçta yürüyen aksanda bi sıkıntı yoksa kullanılır bir süre öyle.

Siz bebeğinize odaklanın. Bebek nasibiyle gelirmiş. Herşey güzel olur dilerim.

Gelince üst üste gelir inşallah bir an önce atlatırsınız, fazla iyi niyet gerçekten başa bela.

Bebek kısmetiyle gelirmiş zamanla herşey düzelir sıkmayın canınızı

Mevlana Der Ki;
Her şey üstüne gelip,Seni dayanamayacağın
Bir noktaya getirdiğinde Sakın vazgeçme !
İŞTE ORASI KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ NOKTADIR.

200 kişi eğlensin diye senelerce borç ödemek işte bu yüzden saçma
Birikim varsa yap düğün. Yoksa niye borç?
Hadi onu geçtim bebek varken mi araba aldınız? Araba alınca mi bebek yaptınız?
Arabayı satın. Madem çok sorun çıkartıyor borç altına girmeyin. Doğum var diyorsunuz. Bebek bezi dolar yüzünden fırlar yakında. Bebek bereketle gelir falan lafina inanmayın. Karton üstünde dilenciler de bebek sallıyor

P Pufy1987
Satın arabayı. Gideceğiniz yere taksiyle gidin? Arabanın masrafı benzini vergisi kaskosu otopark parası vs maliyetini yıllık taksi ücretinizle kıyaslayın emin olun taksi daha mantıklı..

Durumunuz yokken kredi çekip düğün yapmak hemen ardından daha çok borca girip araba almakla her şeyi üst üste siz getirmişsiniz. Araba da olsa başka şey de olsa hepsinin arıza şansı vardır. Benziniydi, arızasıydı, vergisiydi derken araba başlı başına masraflı bir şey oluyor zaten. Borç içindeyken hiç girmeseymişsiniz keşke. Yine de satıp bir süre harcamalarınıza dikkat ederek durumu kurtarabilirsiniz.

Öyle yapmasaydınız böyle yapmasaydınız şöyle yapsaydınız falan filan konularına girmeyeceğim zaten faydasız
BAzen herşey üst üste geliyor çamaşır makinesi bozulur ardına ütü ardına tv ardına başka makine falan sonra unutulup gidiyor ileride gülerek anlatıyorsun cepte para yok böyle böyle oldu bende oturdum ağladım diye geçecek herşey zamanla düzeliyor
Bizizmde arabamız 10 güne bir sanayiye giderdi ve geldikten 2 gün sonra tekrar bozulurdu bizde o dönem çok sıkışmıştık ayrıca bizde tanıdıktan almıştık en son yaptırıp sattık o dönem üzülmüştük şimdi güle güle anlatıyoruz
Allah gönlünüze ferahlık versin üzülmeyin satın derdiniz hafiflesin

Arabayi kredi ile almak bana cok mantiksiz geliyor..keske elden taksitli alabilseydiniz biz oyle aldik.
Kredi pepese huzursuzluk getirir.bizde dugun kredisi cekmistik ve birdaha asla diyoruz....
Kredi kartlarinida kapattik 2yildir kullanmiyoruz..inanin evin bereketi artti..cok daha rahat geciniyoruz...bi dusunun kredi faiz islerini birakmaniz icindir belki bu aksilikler

araba çok masraflı...

Bazen herşey üst üste gelir.. sınanırız bazen öyle .. kaza, borç hatta durduk yere birileri sataşır bulaşır kavga bile çıkar.. düğüne özenmişsiniz kredi çekip yapmışsınız, para yok diye yapmasaydınız da ömür boyu çıkmazdı içinizden iyi yapmışsınız.. kredi çekilmeden araba alınmıyor eğer iyi bir araba istiyorsak , her kredi çekenin başınada bunca olay gelmiyor gelse kimse kredi çekmezdi.. herşey düzelir merak etmeyin .. şimdi siZin hormonlarda tavan tabii o yüzdende bu kadar zorunuza gider.. haydi bismillah bir silkelenin herşey düzelir merak etmeyin .. depresyona girip hem bebeğinizin hem kendinizin sağlığıyla oynamayın.. :)

Her şey geçer. Sen bebişinize bak gerisi boş. İnsan çok üzülüyor ama geçiyor inan. Bebeğin hissediyor sen üzülünce. Üzme onu boşuna. Yardım edecek aileden birileri yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…