- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi elasticheart
-
Derdini anlatmayan derman bulamaz. Burda pek anlatılmış bir dert göremedim ben.
Bu sitedeki kizlarin "hak yerini bulsun"dan kasitlari eski sevgililerinin dertten kederden sürünmesi. Adamlar keyif surdukce kizlar kendini parcaliyo. Ne anlamsiz
Biraz baktım konularına. Ama bunu beklersen hiç bir zaman mutlu olamazsın. O sayfayı kapatıp kendi hayatını yaşamaya başlamalısın.Bir yildir bana yasatilanlarin bedelini bekliyorum da. Sabretmek yoruyor bazen.
Kendin diyosun zaten eski sevgilim bedel odemiyo diye mutsuzum zaten arkadasimKonu sadece bu degil diyorumya icimi dokmek istedim. Genelledim zaten hayata bakisinizi genis tutun biraz. Hak hukuk konulari sadece kadin erkek iliskilerinden ibaret degil.
Biraz baktım konularına. Ama bunu beklersen hiç bir zaman mutlu olamazsın. O sayfayı kapatıp kendi hayatını yaşamaya başlamalısın.
Sabır değil, vazgeçmek gerek. Belki de çok mutlu olacak o insan ömrü boyunca. O mutlu oldukça sen depresyonda mı kalacaksın?Evet haklisiniz. Sabir gerek
Kendin diyosun zaten eski sevgilim bedel odemiyo diye mutsuzum zaten arkadasim
Sabır değil, vazgeçmek gerek. Belki de çok mutlu olacak o insan ömrü boyunca. O mutlu oldukça sen depresyonda mı kalacaksın?
Forum kurallari nispetinde diledigim yorumu yaparim konuya girmem senin tasarrufunda degil, hakkinda hayirlisi o zaman beklemeye devam etYahu derman verecek teselli edecek bi yorumunuz yoksa girmeyin bi daha bu konuya. Sana anlamsiz gelen benim sinavim olabilir. He ayni durumdan sikinti cekmediysen anlayamazsin zaten. Hem sadece bu da degil mesele. Ilahi adalet ve sabretmek.
Kendine zarar verirsin böyle davranarak. Karşındaki insana hiç bir şey olmaz.Iste gurur ego on planda olunca isler zorlasiyor. Haklisiniz olayi daha fazla buyutmemek gerek.
Konu sadece bu degil diyorumya icimi dokmek istedim. Genelledim zaten hayata bakisinizi genis tutun biraz. Hak hukuk konulari sadece kadin erkek iliskilerinden ibaret degil.
Merhaba kizlar . Uzun suredir yazmıyordum buraya. Bu site hem iyi geliyor bana hem de pek bakmamaya calisiyorum cunku moralim bozuluyor.
Neyse doldum tastim bugun yine. Ya hep mi agir sinavlardan yuregi hassas olanlar gecer. Allah sevdigi kulu sinamayi sever diye bi söz var inananlar bilir. Ama ne zaman mutlu olucam daha ne kadar sabredicem bilmiyorum. Hakkin yerini bulmasini beklemek çok zormus bunu anladim. Isyan etmemek gerek sabretmeliyiz sabretmeliyim. Allah butun zor durumda olanlarin yardimcisi olsun. Oyle bi an içim doldu dokmek istedim. Varsa benzer durumlariniz, hakli oldugunuz halde uzuldugunuz konulariniz, yazabilirsiniz.
Of hayat çok zor cok
Hasbiyallahü la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim..
Dileklerin kabul olmasi için sanirim bu dua. Tesekkur ederim
Hayatımda hiçbişey istediğim gibi olmadı...Çok zor şeyler yaşadım, dilimde bu dua hep oldu.
Bilmiyorum beni rahatlatıyor, inş.senin de gönlün de gözünde ferahlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?