Her sey ustunuze geldiginde. .

elasticheart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
392
133
53
Merhaba kizlar . Uzun suredir yazmıyordum buraya. Bu site hem iyi geliyor bana hem de pek bakmamaya calisiyorum cunku moralim bozuluyor.

Neyse doldum tastim bugun yine. Ya hep mi agir sinavlardan yuregi hassas olanlar gecer. Allah sevdigi kulu sinamayi sever diye bi söz var inananlar bilir. Ama ne zaman mutlu olucam daha ne kadar sabredicem bilmiyorum. Hakkin yerini bulmasini beklemek çok zormus bunu anladim. Isyan etmemek gerek sabretmeliyiz sabretmeliyim. Allah butun zor durumda olanlarin yardimcisi olsun. Oyle bi an içim doldu dokmek istedim. Varsa benzer durumlariniz, hakli oldugunuz halde uzuldugunuz konulariniz, yazabilirsiniz.
Of hayat çok zor cok

Bu sitedeki kizlarin "hak yerini bulsun"dan kasitlari eski sevgililerinin dertten kederden sürünmesi. Adamlar keyif surdukce kizlar kendini parcaliyo. Ne anlamsiz

Konu sadece bu degil diyorumya icimi dokmek istedim. Genelledim zaten hayata bakisinizi genis tutun biraz. Hak hukuk konulari sadece kadin erkek iliskilerinden ibaret degil.

Konu sadece bu degil diyorumya icimi dokmek istedim. Genelledim zaten hayata bakisinizi genis tutun biraz. Hak hukuk konulari sadece kadin erkek iliskilerinden ibaret degil.
Kendin diyosun zaten eski sevgilim bedel odemiyo diye mutsuzum zaten arkadasim

Kendin diyosun zaten eski sevgilim bedel odemiyo diye mutsuzum zaten arkadasim

Yahu derman verecek teselli edecek bi yorumunuz yoksa girmeyin bi daha bu konuya. Sana anlamsiz gelen benim sinavim olabilir. He ayni durumdan sikinti cekmediysen anlayamazsin zaten. Hem sadece bu da degil mesele. Ilahi adalet ve sabretmek.

Sabır değil, vazgeçmek gerek. Belki de çok mutlu olacak o insan ömrü boyunca. O mutlu oldukça sen depresyonda mı kalacaksın?

Iste gurur ego on planda olunca isler zorlasiyor. Haklisiniz olayi daha fazla buyutmemek gerek.

Yahu derman verecek teselli edecek bi yorumunuz yoksa girmeyin bi daha bu konuya. Sana anlamsiz gelen benim sinavim olabilir. He ayni durumdan sikinti cekmediysen anlayamazsin zaten. Hem sadece bu da degil mesele. Ilahi adalet ve sabretmek.
Forum kurallari nispetinde diledigim yorumu yaparim konuya girmem senin tasarrufunda degil, hakkinda hayirlisi o zaman beklemeye devam et

Alinti yapmaya calismissiniz ama olmamis sanki:) Neyse dediginiz gibi calismak terapi gibi iyi ki calisiyoruz kafa dagitiyoruz yoksa butun gun evde oturmak yani bos bos durmak delirtir insani.
Sizin de Allah yardimciniz olsun. Bosvermek gerekiyor bazen.

Hasbiyallahü la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim..

Hayatımda hiçbişey istediğim gibi olmadı...Çok zor şeyler yaşadım, dilimde bu dua hep oldu.

Bilmiyorum beni rahatlatıyor, inş.senin de gönlün de gözünde ferahlar...

Of ya çok tesekkurler sagolasin
Insallah senin de tum dileklerin gerceklesir. Kalbi niyeti temiz olan herkesin yaninda olsun Allahim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…