• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey yolunda ama aşk hayatı yok

Drop11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
3
2
36
27
Merhaba kk üyeleri.Istanbulda ailemle yasiyorum.Yakında 20 yasinda olacagim.Cok iyi bir devlet universitesinde guzel bir bolumde 3.sinif ogrencisiyim.
Basliktan da anlasilacagi uzere Allah'a cok sukur sagligim yerinde ailem-arkadas cevremle bir problemim yok.Maddi acidan da pek sorun yok cok sukur.Umarim tek derdim bu ask meselesi olur diyorum.Okulla ilgili bir problemde yok gayet guzel bir ortalamaya sahibim.

Kisacasi tek sorun bu olunca insanin ister istemez gozune batiyor.Bir sevgilim oldu o da son siniftayken.8 aylik bir iliskiydi ve ben bitirmistim.O konu cok uzun ve ayri bir konu.Sonra pisman olup ugrassamda olmadi olduramadim.Her neyse 2 yili geckin bir suredir yalnizim ve artik bu gozume batmaya basladi.Sorunu kendimde aramaya basladim neden boyle diye.Hoslandigim da yok yani begenmeden oteye gecmedi hic.Burada maksat sevgilisizlik degil de daha cok neden birilerini sevip hoslanmiyorum ya da neden baskalari bana bu duygulari hissetmiyor diye dusunup durdum.

Aman bosver sen derslerine kafani yor zamanla olur elbet diyeceksiniz lakin derslerimde bir problem yok caliskan bir ogrenciyim,hedeflerim var.Bu en guzel zamanlarimda kalbimde boyle guzel duygulari hissetmek istiyorum sadece.
Fikirlerinizi almak istedim simdiden cok tesekkur ederim :KK200:

Allah iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın acele etme dua et :KK39:

Back
X