Her şey yolunda gidince siz de saçmalıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Evet derdim bu. Az önceki konuyu görünce aklıma geldi.

Allah bozmasın hayatımın her alanı şu an çok iyi, ne bileyim, aile, sosyallik, aşk, arkadaşlık, eğitim, kariyer, sağlık. Her şeyi de yapmaya, elde etmeye gücüm var şu an. (tahtaya vuruyorum)

Daha ne ister insan.

Böyle her şey yolunda gidince beynim durup durup element uyduruyor :KK43:

Geçen oturdum resmen takacak bir şey bulamadım. Şimdi kızacaksınız ama eminim beni anlayanlar da çıkacaktır, durduk yere huzurumu bozuyorum çünkü, insanlar var ne güzel aa her şey yolunda deyip huzurun tadını çıkartıyorlar, ben neden böyle olamıyorum. Veya nasıl öyle olabilirim?

Ya ne olumsuzluklar içinde ben mutlu olmayı başardım zamanında, şimdi niye durup durup şunu da şöyle yapsam, bu da böyle mi olsa deyip ufak bütün detayları düşünüyorum, sonra tabii moralim bozuluyor her şey mükemmel değil sonuçta ama ben kontrol etmek istiyorum galiba her şeyi

Bir de sürekli gelecekte mutlu olur muyum, bu işte devam etsem mutlu olur muyum yoksa doktora mı yapsam vb gelecekteki mutluluğu düşünürken bugünkü kaçıyor

Galiba alışmışım ben hep keder, olumsuzluk, acı çekme, ağlama bunları yaşamaya. İnanın zamanında öyle çok ağladım üzüldüm ki artık ağlayamıyorum bile, gözlerim kurumuş resmen, doktora gitiğimde öğrendim (bilmiyorum ağlamakla ilgisi var mı ama)

Neyse bu da böyle bir iç dökmedir umarım beni anlayan da olur, varoluşsal krizler mi yaşıyorum anlamadım

Ps. Acaba yeni progesteron haplarına başladım ondan mı oldu ya :110:

Son düzenleme:
Gidip kendime kitap alıcam şimdi bari onunla falan oyalanayım ya :olamaz:

Sanırım hep bir şeylere ulaşınca kendinizi mutlu hissetmissiniz. Ona programlanmis beyniniz. E şimdi her şey yolunda. Şu da olsun mutlu olacağım diyeceginiz bir şey de yok anladığım kadarıyla. Ondan bu haldesiniz. Baskalarina yardım etmenizi oneririm. Baskalarinin mutluluğu bana çok iyi gelir mesela, belki sizde de işe yarar. Hoş benim tonla derdim var ama derdim olsa da olmasa da mutlu olma yolum başkalarını mutlu etmek. :KK68: Göz kuruluguna gelince, lens kullaniyorsaniz ondan olabilir. :rolleyes:

Şuanki olmak istediğim nokta, şükür sağlığım yerinde ama hayatımda aşk yok,evlenmek istiyorum rabbim nasip etsin , ama eğer herşey yoluna girerse senin gibi kendimi ,iyilik yapmaya adamak istiyorum

Sana şükürsüz diyenler olacak ama ben seni anlıyorum seninki memnuniyetsizlik yetinmemek değil kaygı endişe elindekileri kaybetme korkusu. O panikle saçmalıyor insan hele de vaktinde çok sıkıntı çekmiş biriysen bu panik daha da fazla oluyor. Bu günlerin tadını çıkar. Hani burada üzülenlere bunu teselli olarak söylüyorlar ya dünyada hiç bir şey sonsuz değil mutluluk da mutsuzluk da. Moral bozmak gibi olmasın ama :) bu günlerinin değerini bil.

Halk dilinde " rahat batması" diyoruz biz buna :KK49: şaka bir yana aslında üretmek için güzel zamanlar bunlar. Hazır kafaya takacak birşey yok, okuyarak ,yazarak degerlendirin icinizdeki kafaya takma sanatını.

Bir de bir söz okumustum: "Mutluluk bir varış noktası değil, yolculuğun kendisidir." Mutlulugu menzil olarak düşünmeyin yani. :KK3:

Heh işte aynen sıkıntım bu ben hep bir şeylere ulaşmaya çalıştım hayatımda hep bir şeyler eksikti. Ben hep mücadele ederdim ve bir gün mücadelede ulaşacağım şeyin hayaliyle devam ederdim. Mesele tam olarak bu bence.

Bi paraşüte bakar!:eğlence:

Adrenalin olurdu valla iyi olurdu :)

Sana şükürsüz diyenler olacak ama ben seni anlıyorum seninki memnuniyetsizlik yetinmemek değil kaygı endişe elindekileri kaybetme korkusu. O panikle saçmalıyor insan hele de vaktinde çok sıkıntı çekmiş biriysen bu panik daha da fazla oluyor. Bu günlerin tadını çıkar. Hani burada üzülenlere bunu teselli olarak söylüyorlar ya dünyada hiç bir şey sonsuz değil mutluluk da mutsuzluk da. Moral bozmak gibi olmasın ama :) bu günlerinin değerini bil.

Evet. Benim hayatımda her şey yolunda gitmez ki, ya bozulursa, ya ilerde mutlu olmazsam, ya şöyle olursa böyle olursa binbir tane kaygı var kafamda. Daha olmamış şeylerin acısını çekiyorum yani :olamaz:

Fazla rahatlıktan ve bosluktan kendinize dert cikartmaya calısıyosunuz.. Allah baska dert vermesin..

Benim de hayatım hiçbir doneminde dort dortluk olmadı isim var ama esim yok ailevi birsuru sikintim var anneannem ve dedemi yakin zamanda kaybettim falan falan. Keşke duam kabul olsa da bir derdimi unutsam

Ben tam tersi çok kötü bir durumdayken de mutlu olmaya çalışıyorum.
Mesela bir ayrılık yaşadığım zaman yeni aşklara açık olmak beni heyecanlandırıyor.
Geçtiğimiz aylarda işsizdim ve kendimi idare edecek kadar param vardı,saçma sapan kisa donem işlerden kazandığım. İşsiz olduğuma üzülmek yerine vaktim var diye sevinip bütün paramla ve cadirimla bir aylık bir tatile çıktım.
Şimdiyse çok güzel maaş aldığım,şartları da bugüne kadar çalıştığım çoğu yerden daha güzel bir isim var. Ama tek kötü tarafı hiç profesyonel bir yer değil (öyle görünse de) ve patronların çalışanlara sevgilisine bağırır gibi bagirdigina çok defa Tanik oldum. Bu yüzden burası ile ilgili uzun vadede plan yapamıyorum çünkü ben böyle saygısızlıklara katlanacak bir insan değilim. Bu yüzden gergin olduğum zamanlarda da diyorum ki kendime , ne var yani? En kötü bana bagirir,kötü sözler söylerler. Ben de cümlelerini bitirmelerine fırsat vermeden orayı bırakır istifa ederim. Gider birkac ayrı arkadaşla birşeyler içer bol bol iş yerindekilere hakaret eder,dalga geçerim. Kalan zamanım ve birikmiş paramla belki Rusya'ya beni çağıran kişinin yanına gider bir ay kalırım. Yani en kötü ne olabilir ki?

Bence bu bakış açısı daha guzel^^

Ben de istiyorum..
1) Hayatımda her şeyin bu kadar yolunda olduğu bir dönemi görmek..
2) İki tatlı aşk arasında kalıp hangisini seçeceğini şaşırmak.
3) Fiyatına bakmadan alışveriş yapıp kasada fiyat öğrenecek kadar lüks hayat içinde olma duygusunu en azından bir güncük deneyimlemek..

Aslında mutsuz olmak boş zamanın çok olmasından kaynaklanıyor bence çoğu zaman. Çünkü daha çok düşünecek vakit buluyor insan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X