Arkadaşlar ben 14 haftalık hamileyim sogandan tiksinti oldu kokuya tamam anladım ama son 2 haftadır her şeyden aynı kokuyu alıyorum çok kötü bir koku ve patates tavuk bazen ekmek çok başka şeyler ama bende aynı koku hiç yemek yapmamaya başladım kötüye gidiyorum herseyden o kötü koku neden geliyor başına gelen var mı hep aynı koku
Arkadaşlar ben 14 haftalık hamileyim sogandan tiksinti oldu kokuya tamam anladım ama son 2 haftadır her şeyden aynı kokuyu alıyorum çok kötü bir koku ve patates tavuk bazen ekmek çok başka şeyler ama bende aynı koku hiç yemek yapmamaya başladım kötüye gidiyorum herseyden o kötü koku neden geliyor başına gelen var mı hep aynı koku
Koku olarak yok ama tat olarak oldu.Hir türlü kokuyu en üst noktada aldım tabi ama bu derece durum yaşamadım. Tat olarak yaşadım Herşeyden samansı tatsız geliyordu. Su ,içerken aynı pas tadı vardı. Gerçi farklı ülkedeydim ona bağlamıştım ama 25 gün kadar sürdü. Su konusu uzun süre düzelmedi. Hormonel ancak. Hormonların bazılarının aşırı yükselmesi ile ilgili. Eğer çok rahatsız ediyorsa mutlaka doktoruna danış. Kokuda tat gibi geçici bir durum diye biliyorum. Ben o zaman 3. Ayımdaydım sanırım .