• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeye karışan insan modeli

böyle tam konuşmak istedigin anda dur nefes al. seni ilgilendirmiyor de sus. :)
Bugün dershaneye gittim gün boyu sizin dediğinizi yaptım tam dilinin ucunda cevap vereceğim ya da olaya karışacagim "seni ilgilendirmiyor sus" dedim tüm gün bunu tekrarladım ve baya ise yaradı hatta bir iki kişi gelip bir şey mi oldu niye suskunsun diye sordu

Çözüm bulursanız bana da yazın tam bir maydonozum
Sanirim buldum bugün denedim baya ise yaradı tam cevap vereceğiniz esnada ağzınızı açıp konuşacakken içinizden seni ilgilendirmiyor sus deyin ben de ise yaradı hiç kimseye karışmadım hatta konu geçtikten sonra o esnada konuşmamın çok gereksiz olacağı kanaatine vardım

Yaa o kadar mı kötü şimdi tüm sınıf beni öyle mi hatırlayacak :KK43:

O kizin maydonoz olma dışında iki yuzluluk ,laf taşıma, kendini acindirarak birseyler elde etme gibi ozellikleride vardi. Sadece olayın maydonozluksa maydonoz olarak anilirsin bir bas belasi olarak değil cokta üzülme :KK19:

O kizin maydonoz olma dışında iki yuzluluk ,laf taşıma, kendini acindirarak birseyler elde etme gibi ozellikleride vardi. Sadece olayın maydonozluksa maydonoz olarak anilirsin bir bas belasi olarak değil cokta üzülme :KK19:
Yok kesinlikle laf taşımam bana bir sur verilmişse tutarım olayım sadece maydanozluk ve umarım aşarım

Olur olmaz her lafa atlayanlarin ne kadar antipatik ve sevimsiz oldugunu dusunun ;)

Back
X