Her şeye karışan kaynana ve kayınpeder

Neptunex

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
230
43
13
26
Gelin gideceğim evde önceki eltimin dediğine göre çok her şeye karışıyorlar ki buna bende şahit oldum elbiseden tut dışarıya çıkmaya kadar yada ne bileyim maddiyat olarak babasi oğullarına para veriyor ortak çalıştıkları için ve gelinlere de harçlık veriyorlarmıs kendilerine yetecek kadar vs ben nasıl bir önlem almam lazım önceden yani bana biraz akıl verin lütfen eşim gerçekten iyi biri ama ailesine de çok düşkün böyle bir kaynana ve kayınpedere ne söylemek lazım

Gelin gideceğim evde önceki eltimin dediğine göre çok her şeye karışıyorlar ki buna bende şahit oldum elbiseden tut dışarıya çıkmaya kadar yada ne bileyim maddiyat olarak babasi oğullarına para veriyor ortak çalıştıkları için ve gelinlere de harçlık veriyorlarmıs kendilerine yetecek kadar vs ben nasıl bir önlem almam lazım önceden yani bana biraz akıl verin lütfen eşim gerçekten iyi biri ama ailesine de çok düşkün böyle bir kaynana ve kayınpedere ne söylemek lazım
Aynı evde yaşayacaksan nışan yüzüğünü atmak en güzel önlem olur.

Babasından harçlık alan bir adam iyi olsa ne olmasa ne? Yarın babasının tepesi atsa, bırak bunu babasının evine dese, o adam ağzını açamaz babasına. İyiyse cennete gitsin ne faydası var sana o iyiliğin?

Bırak kayınvalideyi kayınpederi eşim oraya gitme bunu giyme diyemez. Saçmalık. Evlenecek olgunluğa erişmişsiniz nereye gidip ne giyeceğinizede siz karar verin. Eşin aileci ve böyle kv kp ile evlenmeyi düşünüyorsan net bir şekilde. Düğünden sonra altınımı aldılar harçlık vermediler eşime az para geldi tatile gidicektik aileme gidicektim göndermediler diye zibilyon tane başlık açarsın.

yarın parka götürdüğü harçlığın lafını duyacak haberi yok
vardı öyle bir konu burda
Konuyu bende hatırlıyorum sanki ama bana cidden garip geliyor kızım 5 yaşında ona bile daha çok birey gibi davranıyorum. Kazık kadar adama harçlık vermek asla aklımda oturtamadığım bir şey, hadi aile böyle diyelim bu kızlar bu absürtlükleri nasıl kabulleniyor orası ayrı

Back
X