Annemde aynısını söylüyor düzgün yemek yemiyorsun dikkat etmiyorsun kanina baktiralim diyor sürekli ama hastane ortamında bayildigim icin korkuyorum erteledim hep ama en kısa zamanda baktiricamKan değerlerinize baktırın , B12 eksikliği mesela depresyona bile sokabiliyor.
Dermanınız yoksa kansızlık olabilir.
Sağlık ocağında da haftanın bir ya da iki günü alıyorlar kan, tahlil için.Annemde aynısını söylüyor düzgün yemek yemiyorsun dikkat etmiyorsun kanina baktiralim diyor sürekli ama hastane ortamında bayildigim icin korkuyorum erteledim hep ama en kısa zamanda baktiricam
Aynrn değildim bazen küçük seyleri takip büyüttüğüm oluyor. 1 ay önce falan konuştuğum adam evli çıktı onu taktin biraz fakat psikologa da gittim kafamda o olay yavas yavas silinmesine rağmen bu isteksizligime anlam veremedim. Acaba ondan mi diyorum ana her seyi de o olaya bağlamak sacma geliyor bitti gitti olay kapandı sonucta bu genel bi isteksizlik her seye karsi. Kan degerlerime baktiralim artikdaha önce böyle değilseniz bence de kesinlikle kanınıza baktırın
Hadi ya acilen baktiricam değerlereBenim tanıdığım biri de cok değişti bunalıma girdi psikoloğa gitti her şeyden nefret eder olmuştu.
Kan değeri düşmüş ondan olmuş hepsi. Kan değeri düzelince eski enerjisi geri geldi
Tabii söylerimBenzer durumdayım. Bir hal çaresini bulursan bana da söylemeyi unutma..
Havalardan falan mı acaba bir çok kiside var etrafimda daBende bu aralar böyleyim
Hiçbirşey yapasım yok
Havalardan falan mı acaba bir çok kiside var etrafimda da
Aynen baktirinAy bende baktrm kanıma bende öyleyim bise yapasm gelmiyo
Haklısınız toparlanmak gerekKendinizi salmissiniz yapmayin böyle toplayamayacaginiz raddeye gelirse durum vahim olur.
Bi silkelenin çıkın yürüyüş yapın.
Insanlara bakın herkes hayat mucadelesinde yine de kosturuyorlar.
Siz de kusmeyin hayata.
Hayata ne verirsiniz onu size geri iade eder.
Kendinizden vazgecmeyin içinizdeki acilari yok edin.
Affedin kendinizi ve bugün baslayin degismeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?