Her şeye karşı isteksizim..

slapbang

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
237
214
18
29
Merhaba hanımlar,
Üzerime bir öküz oturmuş gibi hicbir sey yapmak gelmiyor içimden. Gün içinde ara sira resim yapıyorum canım isterse sonrasında da full yatiş. Kafamda planladigim bir cok sey var yapma icin ama zerre isteğim yok. Önceki yazlar okudugum bölüme dair kendii gelistirmek icin cabalardim sürekli yapacak seyler bulurdum kendime ana şu aralar hayattan kopmuş geleceğe dair planı olmayan birisi gibi hissediyorum.
Psikologa da gidiyorum bazen iyi hissediyorum fakat tam olarak eski ben olamıyorum o enerjim yok oldu.
Enerji,meditasyon konularını falan araştırdım yapmaya çalışıyorum,olumlu düşünmeye çalışıyorum fakat kopuyot bir süre sonra. Nasıl geçecek bu :(

Kan değerlerinize baktırın , B12 eksikliği mesela depresyona bile sokabiliyor.
Dermanınız yoksa kansızlık olabilir.
Annemde aynısını söylüyor düzgün yemek yemiyorsun dikkat etmiyorsun kanina baktiralim diyor sürekli ama hastane ortamında bayildigim icin korkuyorum erteledim hep ama en kısa zamanda baktiricam

Annemde aynısını söylüyor düzgün yemek yemiyorsun dikkat etmiyorsun kanina baktiralim diyor sürekli ama hastane ortamında bayildigim icin korkuyorum erteledim hep ama en kısa zamanda baktiricam
Sağlık ocağında da haftanın bir ya da iki günü alıyorlar kan, tahlil için.
Her şeyin nedeni psikolojik olmayabilir, havalar bile insanın enerjisini sömürüyor

daha önce böyle değilseniz bence de kesinlikle kanınıza baktırın
Aynrn değildim bazen küçük seyleri takip büyüttüğüm oluyor. 1 ay önce falan konuştuğum adam evli çıktı onu taktin biraz fakat psikologa da gittim kafamda o olay yavas yavas silinmesine rağmen bu isteksizligime anlam veremedim. Acaba ondan mi diyorum ana her seyi de o olaya bağlamak sacma geliyor bitti gitti olay kapandı sonucta bu genel bi isteksizlik her seye karsi. Kan degerlerime baktiralim artik

• Beğen
Reactions: KV_
Kendinizi salmissiniz yapmayin böyle toplayamayacaginiz raddeye gelirse durum vahim olur.

Bi silkelenin çıkın yürüyüş yapın.

Insanlara bakın herkes hayat mucadelesinde yine de kosturuyorlar.
Siz de kusmeyin hayata.

Hayata ne verirsiniz onu size geri iade eder.

Kendinizden vazgecmeyin içinizdeki acilari yok edin.

Affedin kendinizi ve bugün baslayin degismeye..

Kendinizi salmissiniz yapmayin böyle toplayamayacaginiz raddeye gelirse durum vahim olur.

Bi silkelenin çıkın yürüyüş yapın.

Insanlara bakın herkes hayat mucadelesinde yine de kosturuyorlar.
Siz de kusmeyin hayata.

Hayata ne verirsiniz onu size geri iade eder.

Kendinizden vazgecmeyin içinizdeki acilari yok edin.

Affedin kendinizi ve bugün baslayin degismeye..
Haklısınız toparlanmak gerek

Back
X