- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Expectation393
Koskoca 20 yaş
Üniversiteye gitmek üniversiteye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konusunda detaylı anlatıyor girip okuyabilirsin merakını gidermek içinBiz de ölüyoruz meraktan sizin o güzel dostunuzla olan ilişkinizi çok merak ediyoruz.
Sinirlerinizi hoplatacak kadar büyük bir sorun yok aslında, iyi de teyzecim her sene gidip bildiğimiz yer sen merak etme, bizi sağol düşündüğün için vs diyip geçiştirin. Ayrıca bu tarz müdahaleci insanlar hayatın heryerinde var, iş yerinde müdürün de böyle biri olabilir şimdiden boşa sinirlenme idare etmeyi öğren derim komşuluk ilişkisi kötü niyet yok bundaMerhaba. Bu sabah sinirlerim çok bozuldu. Biz şu an yazlıktayız ailemle. Üst komşularımız dün gece gelmişler. Hoş gelmişler buna lafım yok. Evli bir çift ve benden büyük çocukları var. Kadın öyle sinir bir tip ki her şeye karışıyor. Ben 20 yaşındayım geçen senelerde arkadaşlarımla dışarı çıktığımızda hep bizi gözlüyordu. Aman çocuklar dikkat edin kendinize vs. vs. Önceleri iyi niyetli anaç bir kadın diye düşünüyordum. Ama sonra giderek sinir olmaya başladım. Bizim burada deniz kenarı var arkadaşlarımla akşam yürümeye çıktığımızda her ne hikmetse o kadınla karşılaşıyoruz. Bizi takip ediyor sanki. Tabii günahını almayayım belki öyle değildir. Mesela bir örnek geçen yaz yine arkadaşlarimlayken o teyzeyle karşılaştık. Birkaç tane de yeni taniştiğimız arkadaşlarımız vardi aramizda. Ertesi gün o teyze bize balkondan seslendi. Arkadaşlarımla gittik yanına . Çocuklar o arkadaşlarinizi hiç gözüm tutmadı bence fazla muhatap olmayın derim dedi. Yahu biz çocuk da değiliz ki. Mahalledeki gençlere bu kadar karışma hakkını ona kim veriyor anlamıyorum. Biraz tutucu bir kadın,görüşlerini empoze etmeye çalışıyor sanırım. Anneme çok iyi davranıyor annem de zaten insanları kıramaz bir şey demiyor. Geçen sene biz bir restauranta gitmiştik ( Eğlence Mekanı). Nereden öğrenmişse öğrenmiş gitmiş annemle konuşmuş. Orası pek uygun bir yer değil vs. diye. Annemleri dolduracak diye de korkuyorum.
Şimdi sabah yine benimle konuştu. Aman yavrum ben sizin yerinizde olsam mahalleden çıkmam ne güzel buralarda eğlenin devir kötü dedi. Yahu biz üniversite öğrencisiyiz üniversite. Sabah sabah yine sinirlerim zıpladı. Fikir verin bu kadına nasıl davranalım
Actiginzda konuda tek kelime dedikodumuzu yapıyor demeyip sonradan dedikodmuzu yapıyor diyince bi haklı çıkma çabasi sezdim o kadar.Taşlatmakla ne alakası var? Sonuçta siz o kadını tanımıyorsunuz. Tanimadiğınız bir insani size taşlatmaktan ne elde edebilirim?
Yeni tanıştığım cocukl diyorsunuz çok iyi taniyormusunuz onları bazen büyük sozu duinleme iyidirMerhaba. Bu sabah sinirlerim çok bozuldu. Biz şu an yazlıktayız ailemle. Üst komşularımız dün gece gelmişler. Hoş gelmişler buna lafım yok. Evli bir çift ve benden büyük çocukları var. Kadın öyle sinir bir tip ki her şeye karışıyor. Ben 20 yaşındayım geçen senelerde arkadaşlarımla dışarı çıktığımızda hep bizi gözlüyordu. Aman çocuklar dikkat edin kendinize vs. vs. Önceleri iyi niyetli anaç bir kadın diye düşünüyordum. Ama sonra giderek sinir olmaya başladım. Bizim burada deniz kenarı var arkadaşlarımla akşam yürümeye çıktığımızda her ne hikmetse o kadınla karşılaşıyoruz. Bizi takip ediyor sanki. Tabii günahını almayayım belki öyle değildir. Mesela bir örnek geçen yaz yine arkadaşlarimlayken o teyzeyle karşılaştık. Birkaç tane de yeni taniştiğimız arkadaşlarımız vardi aramizda. Ertesi gün o teyze bize balkondan seslendi. Arkadaşlarımla gittik yanına . Çocuklar o arkadaşlarinizi hiç gözüm tutmadı bence fazla muhatap olmayın derim dedi. Yahu biz çocuk da değiliz ki. Mahalledeki gençlere bu kadar karışma hakkını ona kim veriyor anlamıyorum. Biraz tutucu bir kadın,görüşlerini empoze etmeye çalışıyor sanırım. Anneme çok iyi davranıyor annem de zaten insanları kıramaz bir şey demiyor. Geçen sene biz bir restauranta gitmiştik ( Eğlence Mekanı). Nereden öğrenmişse öğrenmiş gitmiş annemle konuşmuş. Orası pek uygun bir yer değil vs. diye. Annemleri dolduracak diye de korkuyorum.
Şimdi sabah yine benimle konuştu. Aman yavrum ben sizin yerinizde olsam mahalleden çıkmam ne güzel buralarda eğlenin devir kötü dedi. Yahu biz üniversite öğrencisiyiz üniversite. Sabah sabah yine sinirlerim zıpladı. Fikir verin bu kadına nasıl davranalım
Beni ne kadar tanıyorsunuz ki bir hadsizin yorumuna +1 koyuyorsunuz?
Kinaye yapmıştım.Konusunda detaylı anlatıyor girip okuyabilirsin merakını gidermek için
Devrik cümleler yazmak yerine düzgünce yazsaydınız anlaşılır olurdu.Koskoca 20 yaş
Anlamadın mı?Devrik cümleler yazmak yerine düzgünce yazsaydınız anlaşılır olurdu.
Biz ona hiçbir şey anlatmıyoruz zaten. Kadın ayaklı gazete gibi. Hangi akşam hangi saatte nereye gitmişiz her şeyi biliyor.Biraz fazla anaç teyzemiz :)) Ama olsun insanlık yapıyor o da demek ki gençleri seviyor.
Zarar gelsim istemiyordur.
Siz çok bunaliyorsanız.Detay inip anlatmayın.
Tamam deyip geçin. Ama bence bu teyze huyundan vazgecmez :)
Nasıl yazmışsanIZ bir türlü anlamadım. Anlamsız bir cümle olmuş SİZinkisi.Anlamadın mı?
Tersinden oku
Bizde bir tek bu kadın böyle. Diğer komşular hiç böyle değildir çok şükür.İnan bizim yazlıkta da boyle ahlak bekcileri var bunlarin soyu gelmez. Kendi cocuklarına bakmazlar elin cocuğunu gözetlerler. Bana da zamanında böyle karıştılar en sonunda "merak etme ben kendimi biliyorum ailem de biliyor beni. Böyle seylere gerek yok"dedim. Suspus oldu hanım .![]()
Anneme bu konuda çok kızıyorum. Kimseyi kıramıyor.Her yazlılçkta var böyle tipler. Bizim yazlığın sitede de bi teyze vardı. Annem bi gün ‘ben kızıma güveniyorum kimseyi de karıştırmam, herkes kendi işine baksın’ dedi. Diyeceğim o ki anneniz bi paylasın kadını
Sert mizaçlı mıyım?Nereden böyle bir çıkarım yaptınız? Kötü niyetle sormuyorum merak ettim sadece.Cok sert mizacli birisiniz.bunu yasiniza veriyorum.konuya gelecek olursak teyze biraz dozu kacirmis olabilir ama kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum.siz ergenlik doneminde oldugunuz icin herseyi yaparim ederim ozgurluk kafasindasiniz.simdi soylesekte bizi haksiz bulursunuz.ilerleyen yaslarda o teyzenin ne demek istedigini daha iyi anlayacaksiniz
Sizinsiki mana yüklü olduğundan, benimsiki sıradan kalmıştır.Nasıl yazmışsanIZ bir türlü anlamadım. Anlamsız bir cümle olmuş SİZinkisi.