Merhaba. Bu sabah sinirlerim çok bozuldu. Biz şu an yazlıktayız ailemle. Üst komşularımız dün gece gelmişler. Hoş gelmişler buna lafım yok. Evli bir çift ve benden büyük çocukları var. Kadın öyle sinir bir tip ki her şeye karışıyor. Ben 20 yaşındayım geçen senelerde arkadaşlarımla dışarı çıktığımızda hep bizi gözlüyordu. Aman çocuklar dikkat edin kendinize vs. vs. Önceleri iyi niyetli anaç bir kadın diye düşünüyordum. Ama sonra giderek sinir olmaya başladım. Bizim burada deniz kenarı var arkadaşlarımla akşam yürümeye çıktığımızda her ne hikmetse o kadınla karşılaşıyoruz. Bizi takip ediyor sanki. Tabii günahını almayayım belki öyle değildir. Mesela bir örnek geçen yaz yine arkadaşlarimlayken o teyzeyle karşılaştık. Birkaç tane de yeni taniştiğimız arkadaşlarımız vardi aramizda. Ertesi gün o teyze bize balkondan seslendi. Arkadaşlarımla gittik yanına . Çocuklar o arkadaşlarinizi hiç gözüm tutmadı bence fazla muhatap olmayın derim dedi. Yahu biz çocuk da değiliz ki. Mahalledeki gençlere bu kadar karışma hakkını ona kim veriyor anlamıyorum. Biraz tutucu bir kadın,görüşlerini empoze etmeye çalışıyor sanırım. Anneme çok iyi davranıyor annem de zaten insanları kıramaz bir şey demiyor. Geçen sene biz bir restauranta gitmiştik ( Eğlence Mekanı). Nereden öğrenmişse öğrenmiş gitmiş annemle konuşmuş. Orası pek uygun bir yer değil vs. diye. Annemleri dolduracak diye de korkuyorum.
Şimdi sabah yine benimle konuştu. Aman yavrum ben sizin yerinizde olsam mahalleden çıkmam ne güzel buralarda eğlenin devir kötü dedi. Yahu biz üniversite öğrencisiyiz üniversite. Sabah sabah yine sinirlerim zıpladı. Fikir verin bu kadına nasıl davranalım