İlk başta kusura bakmayın diyerek başlamak istiyorum..Bütün iş erkekte biter o onun annesi çünkü eş dediğin erkek dediğin baba dediğin herkesin yerini belirlemesi lazım ne eşini ailesine nede ailesini eşine ezdirmemesi lazım dolduruşa geliyorsa bir insan şüphe duyarım karakterinden o yüzden yapacağınız pek birşey yok gibi eşiniz önemli burda çünkü siz birşeyler yaparsanız kayınvalideniz daha çok üstünüze gelecektir...
estağfurullah güzelim neden kusura bakayım.
evet zaten bende biliyorum iş erkekte biter.zaten daha öncede yazmıştım.eşim evliliğimizin ilk 5-6 yılı bunu yaptı.ama o süre içinde kaynanam çok politikti.hiç benimle muhattap bile olmadı ben yokmuşum gibi davrandı.uzaktık rahattık.sonra eşim tekrar aile şirketine döndü.
abisi hastalandı şirket batacak sermaye gidecek diye.İşte ozaman yavaş yavaş kadın müdahaleye başladı.kızım o zaman 4,5-5 yaşlarında falan hiç torunu görmeye teşebbüs etmemiş o güne kadar inan gelse hiç kötü karşılamaz ağırlardım.ama yok.bu sefer tuttu torunumu alıcam gezmeye götürücem eyvallah dedim babaannesidir görsün.ama iş gece yatısına gelince hele habersiz bende patladım işte ilk kavga böyle çıktı aramızda eşimle
Kaynana anladıki bizi birbirimize böyle düşürecek devam ettirdi bunu. Ben yollamak istemedikçe ara ara tartıştık.. neyse baktı olmuyor..Planlı programlı ben annesini görmek istemediğimi belirttiğim için eşime bu sefer o yönden vurmaya başladı. Bilmem kim geldi hadi ziyarete gidelim.Aldı eşimi gitti.Bu seferde bunlar yüzünden tartışır olduk.Tam bunuda hallettik dedimki Bu arada Kadın boş durmuyor ne alınırsa üstüne yapıyormuş..
Ev aldım süpriz dedi eşim..Bir de ne göreyim ev annesinin yan dairesi.Dondum kaldım.taşınmam dedim.Kavga üstüne kavga bu sefer millet demezmi eşin ev almış sen gitmem diyorsun ne yapsın abisi hasta gece rahatsızlanıyor annesi yanlız sende uzatma taşın.Hay aklıma şaşayım.Keşke kimseleri dinlemeseydim
Yanlız bu arada hep benden taraf olan eşimin annesinin tavırları yüzünden öyle çok başının etini yedimki ...ne yapayım hayatım.. ne olur ona laf geçiremiyorum sen bari idare et sözleri bana artık batar olmuştu.Zaten 2 yıl oturduk oturmadık son tartışmayla çektim çıktım evden kızımıda alıp.ama tabi 1 ay sürdü bu ayrılık boşanma detaylarını konuşmak için buluştuk. Kendimi yeniden evde buldum...
Sevgide var devam eden birde 10 yaşında çocuk ne yaparsın.ha şimdiki durum kadın hepten zıvanadan çıkmış durumda bende vazgeçtim artık asla boşanmayacağım.
hırsımdan çatlasamda ne yaparsa yapsın eşime hiçbir şey söylemeyeceğim bakalım sonuç ne olacakalsanaalsanasmile