- 7 Ocak 2022
- 432
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Sabah 8 akşam 7 ye kadar çalışan biri her şeye yetişebilir mi sizler kaç saat çalışıyorsunuz her şeye yetişiyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünyada her şeye yetişmek diye bir şey yok. İllaki bir şeyler yarım kalır.. Yoğun ve uzun saatli çalışanlar için bu durum daha zorSabah 8 akşam 7 ye kadar çalışan biri her şeye yetişebilir mi sizler kaç saat çalışıyorsunuz her şeye yetişiyor musunuz
Evli değilim ama evlenince de öyle olucak hangi iş öğlen 4 de bitiyir akşam 6 dan önce biten iş yok kiEvli iseniz ve çocuk varsa çok zor yetişmek. Biri mi söyledi neden kafanıza taktiniz bunu eşiniz mi söylendi
Evli olup öyle çalışan var mıDünyada her şeye yetişmek diye bir şey yok. İllaki bir şeyler yarım kalır.. Yoğun ve uzun saatli çalışanlar için bu durum daha zor
Herşeye yetismem yetişemem de .bazen ev berbat halde olur asılacak çamaşır toplanacak mutfak vardır ama ben oturur kitap okur kahve içerim...herşeye yetismeye çalışırsam mutsuz olurum. İşleri eşle ortak yetiştirin ki bu mutsuzlukta kaybolmayinSabah 8 akşam 7 ye kadar çalışan biri her şeye yetişebilir mi sizler kaç saat çalışıyorsunuz her şeye yetişiyor musunuz
Di mi bir ben çalışıyorum 8 den 7 ye kadarHerşeye yetismem yetişemem de .bazen ev berbat halde olur asılacak çamaşır toplanacak mutfak vardır ama ben oturur kitap okur kahve içerim...herşeye yetismeye çalışırsam mutsuz olurum. İşleri eşle ortak yetiştirin ki bu mutsuzlukta kaybolmayin
Çoook var. Benim iş yerimde. Özel hayat diye bir şey yok gibi... Kimse dört dörtlük değil. Dört dörtlük isteyen ona göre yaşam tercih edecek. Esin sorun yapıyorsa o kafayı değiştirsin. O kafadan bir cacık olmazEvli olup öyle çalışan var mı
Yok öyle demiyor sadece gezmek falan olmaz o saatte ancak bir kafeye gidip oturulur evde çay icilirÇoook var. Benim iş yerimde. Özel hayat diye bir şey yok gibi... Kimse dört dörtlük değil. Dört dörtlük isteyen ona göre yaşam tercih edecek. Esin sorun yapıyorsa o kafayı değiştirsin. O kafadan bir cacık olmaz
Ah ahh deme ben de 24 saat çalışıyorum bazen 2 bazen 1 gün boş oluyorum ayda 1 kere de 4 günlük boşluk oluyor ama her şeye de yetişmeye çalışıyorum ömrümüzün veriyoruz vallahiSabah 8 akşam 7 ye kadar çalışan biri her şeye yetişebilir mi sizler kaç saat çalışıyorsunuz her şeye yetişiyor musunuz
Allah hepimize kolaylık versinAh ahh deme ben de 24 saat çalışıyorum bazen 2 bazen 1 gün boş oluyorum ayda 1 kere de 4 günlük boşluk oluyor ama her şeye de yetişmeye çalışıyorum ömrümüzün veriyoruz vallahi
Ama bitmeyecek bir şey bu bence kendine hobiler edinmelisin.Allah hepimize kolaylık versin
Neden her şeye yetişmemiz gereksin ki? Önce bunu sormanız daha iyi değil mi :) sabah 8 aksam 6 çalışıyorum ve keyfi aldigim her seye yetisiyorum cunku secimlerimi buna gore yapiyorum..Sabah 8 akşam 7 ye kadar çalışan biri her şeye yetişebilir mi sizler kaç saat çalışıyorsunuz her şeye yetişiyor musunuz
Bilmiyorum özel sektör de vardır illaki. Evlenince zor olur ama sizin için. Koşturmak gerek hep.Evli olup öyle çalışan var mı
Sabah 8:30 akşam 19:30 çalışıyordum her şeye yetişemiyordum tabi ki de. Makine değiliz sonuçta yoğun çalışıyoruz bir de çocuk varsa gerçekten çok zorSabah 8 akşam 7 ye kadar çalışan biri her şeye yetişebilir mi sizler kaç saat çalışıyorsunuz her şeye yetişiyor musunuz
Biz pazar günü tatilden geldik. Evde şuan valizler boşaltılmayı bekliyor, yıkanan bir sürü kıyafet katlanmak için çocuğun yatağında yığılı ben ise sadece mutfağı temizledim. 3 gündür çalışıyorum ve diğer zamanlarımda yemek hazırlayıp sonrasında keyif yapıyorum. İşler haftasonunu bekleyecek zaten yorgunum kendimi daha fazla hırpalayamam.Neden her şeye yetişmemiz gereksin ki? Önce bunu sormanız daha iyi değil mi :) sabah 8 aksam 6 çalışıyorum ve keyfi aldigim her seye yetisiyorum cunku secimlerimi buna gore yapiyorum..
Hayat müşterek eşiniz yardım etsin bi zahmetBiz pazar günü tatilden geldik. Evde şuan valizler boşaltılmayı bekliyor, yıkanan bir sürü kıyafet katlanmak için çocuğun yatağında yığılı ben ise sadece mutfağı temizledim. 3 gündür çalışıyorum ve diğer zamanlarımda yemek hazırlayıp sonrasında keyif yapıyorum. İşler haftasonunu bekleyecek zaten yorgunum kendimi daha fazla hırpalayamam.
Kapı çalınca ucundan açıp kafamı çıkartıyorum evi görmesinler diye![]()
Etmiyorsa da hayat kısa bos verin aynen devamBiz pazar günü tatilden geldik. Evde şuan valizler boşaltılmayı bekliyor, yıkanan bir sürü kıyafet katlanmak için çocuğun yatağında yığılı ben ise sadece mutfağı temizledim. 3 gündür çalışıyorum ve diğer zamanlarımda yemek hazırlayıp sonrasında keyif yapıyorum. İşler haftasonunu bekleyecek zaten yorgunum kendimi daha fazla hırpalayamam.
Kapı çalınca ucundan açıp kafamı çıkartıyorum evi görmesinler diye![]()