- 11 Şubat 2023
- 12.785
- En iyi cevaplar
- 2
- 32.778
- 528
- Konu Sahibi sanayalvaririmdinle
şakaKız adam evli, karısıyla ilgileniyor araya da bizimkini sıkıştırıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şakaKız adam evli, karısıyla ilgileniyor araya da bizimkini sıkıştırıyor![]()
İki yorum öncesine git, sana attığım yorumun bı üstü, bırakmştım oraya
Önceki konudan devam edin,nasıl masum bir kadının ahını aldığınızı anlatın.Evli adamla nasıl saatlerce konuşup yeni doğum yapmış bir kadını nasıl kandırdığınızı anlatın.O bebeğin ahı sizi bulacak....
of ya sıkıldım artık böyle gevşeklerden !İki yorum öncesine git, sana attığım yorumun bı üstü, bırakmştım oraya
Adamın eşiyle çocuğu üç yaşında, bunların ilişkisi üç yıllık, gerisini sen düşün, yorum yapmayayım simdi...
Bir de şikayet ediyor utanmadan, ağzını yaya yaya.of ya sıkıldım artık böyle gevşeklerden !
Melda mıydı bunun adı? Adamın karısının adı Emel'di.Konu sahibi şöyleli konulari okuyup kendine pay cikarmakla mesgul
Bize cevap veremez
Eki Görüntüle 3648246
Valla hic bilmiyorum kiMelda mıydı bunun adı? Adamın karısının adı Emel'di.![]()
Bı kaç gündür burası sakindi kaos yoktu, hareket gelsin diye yönetim uyduruyor bence bu üyeleri ve konuları. Bir insan bu kadar yüzsüz olamaz çünkü.
sıkılmakta haklısın bence ama işten gelince direkt uyusun sabah bir kaç saat daha erken uyanır belki ama gece uykusunun yerini sabah daha fazla uyuyarak çıkarıyor o da öyle düsünmek de lazım ikiniz de kendinizce haklısınız benceerkek arkadaşım gece 2 de işten çıkıyor eve geldiğinde sabah 5 e kadar konuşuyoruz sonra uyuyor ve öğlen 3 te uyanıyor bende 8 de kalkıyorum 10 da çalışmaya başlıyor 7 saat uyanmasını bekliyorum boş boş uyandıgı saatlerde benim en yoğun olduğum anlara denk geliyor eve geliyorum 2 ye kadar onu bekliyorum o saatlerde de o yoğun oluyor zaten 8 de kalkıyorum 4-5 e kadar konustugumuz 2-3 saat bende bunu istemiyorum buluştuğumuzda izin ginümüzde her şey çok iyi ama günde 2-3 saat ilgilenebiliyoruz birbirimizle ona bir şey söylemiyorum da ne yapacağımı şaşırdım sıkılmakta haksızmıyım ya