• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin çok uyuması beni sıkmaya başladı

Önceki konudan devam edin,nasıl masum bir kadının ahını aldığınızı anlatın.Evli adamla nasıl saatlerce konuşup yeni doğum yapmış bir kadını nasıl kandırdığınızı anlatın.O bebeğin ahı sizi bulacak....

İki yorum öncesine git, sana attığım yorumun bı üstü, bırakmştım oraya 😂

Adamın eşiyle çocuğu üç yaşında, bunların ilişkisi üç yıllık, gerisini sen düşün, yorum yapmayayım simdi...
of ya sıkıldım artık böyle gevşeklerden !

Gel sen işin doğrusunu anlat evli yeni bebeği olmuş bir adamın hayatını bile bile kendini nasıl kakalamaya çalıştığını ,adama yamanmak için hamile kalmaya çalıştığını vs anlatsana
Bide ailesi baskıcıymis serbest biri olsa kirmadigi ceviz fındık kalmayacakti ki hiç inanmıyorum sevdiklerinize

Sevgilin evliyse yuh diyorum sana bile bile hala neden devam ettin. Kusura bakmada karısının yerine kendini koy bakalım ne hissedeceksin? Nasıl içiniz alıyor ya.

Konu sahibi şöyleli konulari okuyup kendine pay cikarmakla mesgul
Bize cevap veremez 😏
Screenshot_20250924_134528_Chrome.webp

Melda mıydı bunun adı? Adamın karısının adı Emel'di.🤣
Valla hic bilmiyorum ki🫣
Konu sahibinin onceki konusunu da bilmiyordum az once ogrendim şok oldum
Bi insan 2 3 saat ne konusur ki telefonda onu dusunuyordum🫠
Hayir bide nasil guveniyor dogum yapmis karisini aldatan adama ha
Uyuyor diyor onu bekliyorum diyor
Ne biliyon uyudugunu derler adama
Belki diger hattiyla yeni manitiyle konusuyordur yani
3 senedir senin ruzgarin coktan esmistir yedeksindir derler
Heheyt😏😏

Şu adamda boşayamadı bir türlü karısını. Bence kadını arayıp boşanmasını söyle yapıştı kaldı adama . Siz hayatınızı yaşayamıyorsunuz böyle 😏

erkek arkadaşım gece 2 de işten çıkıyor eve geldiğinde sabah 5 e kadar konuşuyoruz sonra uyuyor ve öğlen 3 te uyanıyor bende 8 de kalkıyorum 10 da çalışmaya başlıyor 7 saat uyanmasını bekliyorum boş boş uyandıgı saatlerde benim en yoğun olduğum anlara denk geliyor eve geliyorum 2 ye kadar onu bekliyorum o saatlerde de o yoğun oluyor zaten 8 de kalkıyorum 4-5 e kadar konustugumuz 2-3 saat bende bunu istemiyorum buluştuğumuzda izin ginümüzde her şey çok iyi ama günde 2-3 saat ilgilenebiliyoruz birbirimizle ona bir şey söylemiyorum da ne yapacağımı şaşırdım sıkılmakta haksızmıyım ya
sıkılmakta haklısın bence ama işten gelince direkt uyusun sabah bir kaç saat daha erken uyanır belki ama gece uykusunun yerini sabah daha fazla uyuyarak çıkarıyor o da öyle düsünmek de lazım ikiniz de kendinizce haklısınız bence

Back
X