• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeye yetişmek mümkün mü

Sabah 8 akşam 7 ye kadar çalışan biri her şeye yetişebilir mi sizler kaç saat çalışıyorsunuz her şeye yetişiyor musunuz
Sabah 8.30 akşam 17.00 çalışıyorum herseye yetişemiyorum. olduğu kadar. Ben dünyaya sürekli ev işi yapmaya gelmedim. Eşim yardımcıdır. Robot süpürgem var günlük kırıntı ve toz işi onda. Haftada 1 çamaşır yıkayıp ütü yaparım, çocuk yok o yüzden biriktirip yıkıyorum

Bir yardımcı alma şansınız var mı? Haftada 1 veya 15 te bir evi temizler.

Her şeye yetişilmez. Yetişiyorum diyenin de mutlaka bir şeyi eksiktir farketmiyordur. Öyle bir akrabam var mesela, her an evi tertemiz falan, üç küçük çocuğu var, hep her şeye yetişmekle övünür ama çocuklar saksıya dönüşmüş tabiri caizse. Benim çocuk da oldukça neşeli sosyal falan ama benim de ev bazen dandini oluyor mesela şu an gir ev derli toplu ama terlik giymek lazım çünkü süpürmedim 😂 Bazen tek makarna ile akşam yemeği geçiyor bazen kral sofrası. Çalışırken de böyleydi yani, bazen bal dök yala, bazen de kendimden utanıyordum bu nasıl ev diye. Boşverin, her şeye yetişilmez, kimse madalya takmaz ve üstüne yıllar geçer gider koşturmakla. En kötü bir yardımcı alırsınız, işten kalan vakitlerde kendinize zaman ayırırsınız 😊

haftanın 6 günü çalışıyorum, hafta içi 8:30-17:30 cumartesi 8:30-12:30
2 çocuk var, ikisi de okullu üstelik, her şey yetişmiyor ama oturttuğunuz rutini ne kadar düzenli tutarsanız o kadar az yorucu oluyor sadece, eş yardımı illa ki olmalı zaten...

Valla arkadaşım senin pek çalışmaya gönlün yok. Çalışacaksan çalışırsın kimse keyfinden çalışmıyor herşeye yetişmek diye de bişey yok elimizden geldiğince yapıyoruz işte. Madem ihtiyacın var çalış yani hergün aynı konu😑😑 Allah yardımcın olsun hayat zor

Sabah 8 akşam 7 ye kadar çalışan biri her şeye yetişebilir mi sizler kaç saat çalışıyorsunuz her şeye yetişiyor musunuz
9-14.00 calısıyorm 1 cocuk.Suan makına bıtmıstır sabah beyazları attım,en ıyı ıhtımalle aksam yemegınden sonra asarım:)
Kız kvdemde onu al eve gel 17.00 oluypr,aksam yemegı hazırlııgı vs.
Tam gun calısan anneler bence avatar falan:)Mumkun değil yetisemezdım.Ucmak lazım.

Yetişebildiğimiz kadar yetişiyoruz napalım. Çalışmasak aç kalırız,maddi manevi olarak. Ben çalışmadığım dönemde cinnet geçirdim şahsen. Yeryüzündeki en büyük mutluluk benim için çalışmak. Mesai saatli çalışıyorum ama işim biterse çıkıp gidiyorum da. Kimse karışamıyor. Ama sabah da 5te ayaktayım,öyle 8e kadar yatamıyorum çünkü evde de sorumluluklarım var. Bence kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın çünkü hepimizin hayatı farklı. Siz kendinize güzel bir program yaparsanız yapmak istediğiniz her şeye de vaktiniz kalır

Back
X