• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyi bilen insan

tuut 2924

Rabbim kuzularımı koru....
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2.107
77
158
arkadaşlar o kadar daraldım ki bari yazıp rahatlayayım dedim.benim eski patronum var bayan.normalde çok iyi anlaşırız hep dertleşiriz ama çok sinir bozucu bir özelliği var.herşeyin en iyisi onda en iyi kıyafet en iyi eş ne biliyim en iyi arkadaş.her şeyin en çoğu onda.mesela çok hastayım boğazım ağrıyor dersin o da bişeymi benim kardeşim bademcklerini aldırdı o napsın der.biraz önce konuştum yine; hamile olduğumu biliyor ya doktorun bayansa değiştir iyi olmaz diyor.ve ben drumu öyle çok seviyorum ki normalde bile telefonla konuştuğım arkadaşım gibi bir bayan çok tatlı.biraz önce diyor ki fatmanın dr u çok iyi ama o özele gidiyor.bende özele gidiyorum dedim.onun dr u şöyle onun dr u böyle bıktırdı resmen.iyice abarttı bu günlerde bende bir daha yüz vermemeye telefonlara çıkmamaya karar verdim ne dersiniz??? yoksa beni hamile halimle delirticek:79: insan hastalığıyla bile övünür mü yaaaa insaf valla

canım öncelikle hayırlı olsun bebek için inşallah sağ salim dünyaya merhaba der..:emir_bebek::emir_bebek:

patronun huyunun zaten farkındasın belliki kompleksli bile bile de kafana takmanı gerektiren bir durum yok bana göre söyledıklerıne he de gec bebeğini üzme annesi

Depresyon geçiren birinin ruh hali bunlar. Daha önce böyle bir yazı okumuştum.
Görüşmeyi kesmeniz sizi rahatsız edebilir.
Aldırmayın ve hamileliğinizin keyfini çıkartmaya çalışın. Bunlar hassas ve duygusal dönemleriniz.
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

teşekkür ederim arkadaşlar.haklısınız kendimi strese sokup yavrumuda üzüyorum en iyisi takmamak.yavrumu ne kadar çok beklediğimi bilen biliyor zaten onun sıkıcı düşünceleriyle kendimi üzmeyeyim dediğiniz gibi.tekrar teşekkürler desteğiniz için

Back
X