Her şeyi dert ederken bir de hamile olduğumu öğrendim

Gerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
Evin bayırda olmasını mutfağı dert ederken ve borçlarımızı dert ederken bir de üzerine hamile olduğumu öğrendim , stresten düşük tehlikesi yaşıyorum. Bunun için de tedavi alıyorum . Ama dayanacak gücüm kalmadı, hem hamileyim hem büyükşehirdeyim hem de aşırı dik bayır bir yerde yaşıyorum, hastaneye gitmek , devlette yer yok , özel hastaneler ateş pahası, arabamız yok vardı kaza sonucu pert oldu ;( Allahım hiç bir şeyimiz yok , ben işe giderken epey bir bayır iniyorum servise biniyorum tekrar dönüşte epey bir bayır çıkıyorum . Nasıl dayanacağım bilemiyorum . Ne yapmamı önerirsiniz evin bayırı bu ;(
Gerçekten merak ediyorum. Korunmadiniz mi?

Bence bir silkelenmeye ihtiyacınız var. Bu bebeği istiyor musunuz? Bebeğe bakabilecek misiniz? Bunlara göre kararınızı verin. Bundan sonra da korunun. Böyle durumlara düşürmeyin kendinizi.

İkinci olarak neden evinizin yakınındaki yokuşu burada paylaşıyorsunuz? Hırlısı var hırsızı var! Fotoğrafı kaldırın. Anonim bir platformda böyle yaşadığınız yere dair bilgi vermeyin.

Gerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
Evin bayırda olmasını mutfağı dert ederken ve borçlarımızı dert ederken bir de üzerine hamile olduğumu öğrendim , stresten düşük tehlikesi yaşıyorum. Bunun için de tedavi alıyorum . Ama dayanacak gücüm kalmadı, hem hamileyim hem büyükşehirdeyim hem de aşırı dik bayır bir yerde yaşıyorum, hastaneye gitmek , devlette yer yok , özel hastaneler ateş pahası, arabamız yok vardı kaza sonucu pert oldu ;( Allahım hiç bir şeyimiz yok , ben işe giderken epey bir bayır iniyorum servise biniyorum tekrar dönüşte epey bir bayır çıkıyorum . Nasıl dayanacağım bilemiyorum . Ne yapmamı önerirsiniz evin bayırı bu ;(
Evlisiniz hamile olduğunuza göre yolunda giden bir evlilik,büyük şehirde yaşıyorsunuz olumsuzlukları kadar imkanlarıda var,ülkenin yarısından çoğu işsiz ama sizin işiniz var,millet bebek sahibi olmak için çaba sarfederken siz hamilesiniz aman allahım herşeyiniz var ama siz görmüyorsunuz,hayat herkes için zor merak etmeyin,işsiz tek başına yaşam mücadelesi veren milyonlarca insan var...

Dediklerinin hepsi saçma ama
Devlette yer yok derken?
Bu ne biçim bir yalan
Gebe takibi ve doğum için yer tabii ki var hem de büyükşehirde

Düşmesin diye niye tedavi görüyorsunuz ben bunu anlamadım.Yani işten çıkma lüksünüz yok gibi anlattıklarınız ve üyelerin dediklerine bakıyorum ben olsam tedavi görmem Kararı kadere bırakırım müdahale etmem.Bence siz bu çocuk sebebiyle stress sinir evliliginizide bozacaksınız üstelik böyle istenmeyen gebelik sonucu dünyaya gelmemeli bir çocuk kutlama olmalı gelişi Yorumum başka taraftan anlaşılmaz umarım.İsin günah kısmına gelirsek bence siz şu an bebek bakacak psikolojide değil gibisiniz.

Allah bilir Allah affetsin bazen birşeyin olmaması olmasından hayırlı lafının anlamını anladığım konu oldu benim.Hic sevinmiş gibi değilsiniz zaten bence sorun olarak görüyor saniz yanlış zamansa korunabilirdiniz .

bayır olmayan bir evi tercih etseydiniz resmini çekip atmakta biraz komik olmuş zorunluualann borçları ne yaptın anacım en son kapodokyaya kıyafet baktın balayına gideceğim diye borçla sonra kayboldunn

genetik miras da yok ki çocukta. neden hayata tutunsun?

Aaa sürpriz olmadan hamile kalamıyor bu forumda kimse bilmiyor musun? tam tersi planlayan hiç kimse hamile kalamıyor varsa yoksa sürpriz.nasıl olduğunu anlamamişlardır falan filan.😁 doğum kontrol yöntemlerini üretenler burayı okusa dava açar valla.istatistikler ortada.ya da bizimkiler hz.meryem soyundan geliyor.
Allah aşkına şu sürpriz bebeğin bir taktiği yokmu ya valla 🤣🤣🌸🌸

Bugüne kadar önerdiklerimizin hangi birini yaptın da şimdi geldin bizden öneri istiyorsun zorunlu?
Bu zamana kadar hamile kalmamana şaşarım zaten kazayla olduğunu da düşünmüyorum. Evlenmeden önceki adamlara yedirdiğin 1 milyona Yaklaşan borclarini ödedin mi bari?
Ben en çok ailesinin durumuna üzülmüştüm. Evin mobilyaları dolaplar, boyalar dökülüyodu. O paranın yarısından biraz fazlasına o ev adam olurdu. Yedin bari bi halt yarasaydı.

Ayrica yokuşta da bir sey yok. Ankaranin yarısı böyle yaşıyor 🫠 Spor spor diyordun al sana spor.
Umutsuz Zonguldaklı diye kaldı aklımda nedense, orda da yokuş yukarı evler var, görmediği bişey değildir heralde.

Umutsuz Zonguldaklı diye kaldı aklımda nedense, orda da yokuş yukarı evler var, görmediği bişey değildir heralde.
Ay bi de. Sırf tembellik yani ne diyim o zaman. Popom basenim diye agliyordu iste ne güzel hareket olur. Neyse konu zorunlu olunca da boşa parmak yoruyoruz yani ne desek kafasına göre takılacak zaten.

Back
X