Her şeyi içselleştirmek?

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
115
21
48
25
Her şeye karşı rahat olamıyorum birisi beni arayınca stres oluyorum hep çekingen kalıyorum annem benden habersiz çalışmam için cafekütüphane gibi bir yere aylık üyeliğe indirim yaptırmış ama onaylayamıyorum gitmek zor geliyor o kurumdaki çalışan insanlara ayıp oluyor gibi bunu nasıl aşabilirim

Bakın şöyle düşünün aslında kimsenin o kadar umrunda değilsiniz. Bu kötü bir şeymiş gibi geliyor ama değil. :KK70:

Tanımadığımız veya günlük hayatta karşılaştığımız insanlar saatlerce üzerimize düşünüp analiz kasmıyorlar. Şimdi siz o bahsettiğniz kafe/kütüphaneye gideceksiniz ya onların işi o zaten. Sizin gibi kaç insan geliyor her gün. Sizi onlardan ayıran bir şey yok. Siz yanlarından ayrıldığınız anda sizi unutacaklar.Rahat olun.

Benim rahat ol dememle rahat olmayacağınızı da biliyorum. Denedikçe göreceksiniz. O çok çekindiğiniz şeyler başınıza geldiğinde aslında dünyanın sonunun gelmediğini göreceksiniz.

Size zor gelen bir şeyle karşılaştığınızda en basitinden şöyle düşünün: Bu kadar insan yapabiliyorsa ben de yaparım. Demek ki imkansız değil. :KK66: Çok istiyorsanız psikoloğa da danışın

Back