- Konu Sahibi randomlife
-
sen niyetini biliyorsan coktaa umursama..bu devirde kimse kimseyle bu kadar bile ilgilenmiyor..belki o oyle dusunmuyordur sana oyle geliyordur..sonucta ayrilmis herkese ve herseye kusmustur..takmamaya calis..
Ev arkadaşı yani sürekli hergün görüştüğünüz insan..
İnsanlar ailesiyle bile güllik gülistanlık olamıyor hergün..
Çünkü bir ömür paylaşılıyor ve heran yada hergün neşeli kelebekler gibi
geçmiyor malesef ömür..Sonuçta insanların eşref saatleri gelip geçici olabiliyor.
Nedense ailelerimize istediğimiz vakit surat asabiliyoruz,eğer keyfimiz yoksa odamızdan bile çıkmadığımız oluyor değil mi?ama söz konusu arkadaş olunca diken üstünde oluyoruz,kırmamak için çaba harcıyoruz..Keşke bu özeni ailelerimizede göstersek ne güzel olurdu..
sen çok özel bir insansın. günümüzde utangaçlık yada hassaslık psikolojik sorun muamelesi görüyor ama bence özel insanlara has duygular bunlar.
sen sorun olarak algılıyorsan sorundur yaşadığın ama ben çok isterdim çevremde senin gibi insanlar olmasını.
evet bu değerlendirmenizde haklısınız. ama aileme de gereken değeri veririm. o konuda bi sıkıntım yok. zaten bu aşırı değer verme olayından kurtulmak istiyorum. sorun orada.
ukalalık olarak alma lütfen, asla karşılık bekleme. Sen, sen olduğun için öyle davranıyorsun. O güzel duygular senin içinde.. bu zaten en büyük lutuf kanımca :)teşekkür ederim :) ama fazlası da yoruyor işte. bir de aynı hassasiyetleri görememek üzücü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?