Her şeyi kafaya takıyorum.

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
73
Kayinvalidemle olan sorunlarım eşimin sağlığı benim sağlığım is hayatının stresi. Her şeyi o kadar çok düşünüyorum ki.
Son zamanlarda çok sevdiğim arkadaşımin güvenini kırdım üstelik. Üzüntüden nefes alamaz oldum. Utanıyorum da. Birilerinin bana destek olmasına ihtiyacım var her şey uzulup Ağlıyorum. Çok canım yaniyor. Üstelik daha yeni atlattim sağlık sorunlarım vardı. Üzüntüden kendime gelemedim. İş hayatında da çok zayıfim. Tavsiyelerinize muhtacim.
Güçlü özgüveni sağlam biri olmak isterdim. Sizler bu gibi zamanlarda neler yaptınız. Nasıl kalktıniz ayaga

Son düzenleme:
Nicin yardim almıyorsunuz. Cumartesi gittim daha psikologa inanın çok iyi geliyor

Kendinizi meşgul edecek şeylere ihtiyacınız var bence. Fiziksel yorgunluk düşünmeyi azaltır daha az takarsınız kafaya...

Nicin yardim almıyorsunuz. Cumartesi gittim daha psikologa inanın çok iyi geliyor
aslında daha önce aldım ama şimdi doğru doktoru bulmak mesele. pek alternatifim yok ne yazık ki. bir de hayatım biraz zor bunun farkındayım karalar bağlamasam da durumun gerçeklerin farkındayım. değişime kendimden başlamam gerek.

Kendinizi meşgul edecek şeylere ihtiyacınız var bence. Fiziksel yorgunluk düşünmeyi azaltır daha az takarsınız kafaya...
aslında yoğun çalışıyorum ama işimi sevsem de çok stresli.
bunun yanında fiziki anlamda çok yoruyorum kendşmi. deli gibi temizlik falan.

Back
X