• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her seyi kafaya takma alinma nasil atlatilir

Diğer konularından yola çıkarak şunu söyleyebilirim
Senin psikolojin bozuk
Sorunların var ve bunlar kesinlikle hafife alınacak şeyler değil
Yardım almalısın

Merhabalar aylardir canimi bu konu sıkıyor ben her şeyi cok kafaya takan biriyimdir mesela biri bana makyajin kotu olmus dese onu cok takarim hemen silerim makyaji ya da bu kiyafet kotu dese onu bir daha giymem siniftakiler botlarimi begenmedi diye aglamistim insanlarin her hareketinden nem kaparim o gun cani sikkinsa ve konusmazsa kendi ustume alinirim cok ergence bir durum biliyorum ama elimde degil aslinda psikolojim duzgun tek derdim hsr seyi icime atma kafama takma hissettiklerimi karsimdakine soyleyememe beni kirdiysa diyemiyorum susuyorum bana bagirsalarda cagirsalarda agzimi acmiyorum kirilmasin diye ve cemkirme elestiriye gelmeme annenannemde boyle ama o da her seyi icine atar kafasina takar huyum kurusun nerden cektiysem bunu acil atlatmam lazim o kadar alinganim ve takiyorum ki butun gunu yuzum asik geciriyorum
Normalde kimse kimsenin kolay kolay kusurunu yüzüne vurmaz siz bu konularda çok takıntılı olduğunuzu belli ediyor olmalısınız ki bu yüzdendir size karşı sürekli eleştiri yapmaları

Bende söylediklerimden kim alınır kim ne düşünür diye hiç umursamam herşeye alınanlara da çok gıcık oluyorum

Ben begenerek yaptiysam ve baskasi bunu ay cokk kotu olmus dediyse 😂 inadina daha cok yaparim ki bilirim o sey cok guzel olmus. Allasen millet icin yasarsak erkenden ölürüz.Onlari takip ben kendimi yiyceme takmam onlar kendi kendilerini yesinler 😌

Milletin ağzı torba degilki büzesin canm. Milleti takarsak vay halimize. Sen kendine neyi yakistiriyosan onu yap giyin süslen puslen yani.

buna sen mi karar verdin?Komiksin.
Yahu sana insanca birşey söyledim neden her konularında bir ergence atarlanma giderlenme derdindesin?
Evet, çünkü bende de takıntı problemi vardı, tedavi oldun geçti. Sen kendi kendine burada 30 tane konu açıyorsun, millete atar gider yapıyorsun bir de senin normal olduğunu mu düşüneyim? Sen komiksin asıl, bir daha da büyüklerinle nasıl konuşacağını öğren öyle konuş, psikolojinin bozuk olması veya öfke probleminin olması sana insanları azarlayıp saygısızlık yapma hakkı vermez. Kadınlar kulübünde saçma sapan konular açacağına derslerine ağırlık ver, bir kere kalmışsın zaten. Hayret birşey yahu.
Başlıktaki probleminin aynısını şuan bana da yapıyorsun, beğenmediğin yorumlara laf sokmayı alışkanlık haline getirmişsin. Kimse senin nazını niyazını çekmek zorunda değil burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinden eminsen başkalarını dinleme. Onlar seni kıskanınca da olmamış, güzel değil der. Bir de bu zayıflığını keşfettilerse oynar dururlar seninle. Birşeyi yaparken iyice düşün taşın araştır ondan sonra da kim ne derse desin kendi doğrundan şaşma. Herkes iyi amaçla eleştirmiyor bunu unutma. Sende güzel olan şeyi sen giyme güzel gözükme diye olmamış diyenler gördü bu gözler. Yakın arkadaşın bak destek olmuş sen de ona destek ol güçlü durun. Öperim canım.

Yahu sana insanca birşey söyledim neden her konularında bir ergence atarlanma giderken 3 derdindesin?
Evet, çünkü bende de takıntı problemi vardı, terapi oldum geçti. Sen kendi kendine burada 30 tane konu açıyorsun, millete atar gider yapıyorsun bir de senin normal olduğunu mu düşüneyim? Sen komiksin asıl, bir daha da büyüklerinle nasıl konuşacağını öğren öyle konuş, psikolojinin bozuk olması veya öfke probleminin olması sana insanları azarlayıp saygısızlık yapma hakkı vermez. Kadınlar kulübünde saçma sapan konular açacağına derslerine ağırlık ver, bir kere kalmışsın zaten. Hayret birşey yahu.
atarlanma derdinde degilim kirdiysam cok ozur dilerim ama o kadar cok kisi dedi ki ne bileyim evet psikologum var ama kaldiramiyorum yasadiklarimi herkesin bana bagirmasini eziklemesini kendimi cok salak hissediyorum yenjden ozur dilerim inanin cok caresizim dertlescek hic kimsem yok

atarlanma derdinde degilim kirdiysam cok ozur dilerim ama o kadar cok kisi dedi ki ne bileyim evet psikologum var ama kaldiramiyorum yasadiklarimi herkesin bana bagirmasini eziklemesini kendimi cok salak hissediyorum yenjden ozur dilerim inanin cok caresizim dertlescek hic kimsem yok
Dertleşecek kimsenin olmaması ya da insanların seni azarlaması senin kimseye kızma laf sokma hakkını vermez, kimse de burada senin nazını niyazını çekmez.
Biz sana yardımcı olacak şeyler söylüyoruz sen bize ters yapıyorsun. Ne gerek var?
Babanın seni dövmesi, annenin senin yaptığın hiçbirşeyi beğenmemesi sende büyük bir özgüven problemi yaratmış. Arkadaşlarının da seni eziklemesi üstüne tuz biber olup kendi kendini "değersizleştirme" eylemine girmişsin.
Öncelikle başkalarını mutlu etmeye çalışmaktan vazgeç. Makyajın mı kötü, evet biliyorum de gülerek geç. Ya da kilolu musun, sanan deyip cevabını yapıştır. Bende yaşıtlarımdan daha zayıfım, yaşımı göstermiyorum. İnsanların tığ gibi demesine karşılık yapıştırıyorum cevabı. Ben merkezli ol biraz, kendini ve kendi fikirlerini önemse, hayatının merkezine kendini ve kendi fikirlerini koy arkadaşlarının dediklerine kulak asma. Birçok insan kendi özgüvenini başkasının üzerinde göstermeye çalışır, kendini böyle tatmin eder. Yani senin kötü olduğun için başına gelmiyor bunlar. Ayrıca hangimiz lisede zorbalığa uğramadık ki, uğramadı diyen yalan söyler, illaki birisi laf sokma çabasına girmiştir. Önemli olan kendini bilip cevap vermek. Ve terapiler. Asla aksatma, gerekirse ilaç kullan. Benim dişim ağrıdığında zibilyon tane ihtimal kurup takıntı yapardım senin gibi bunların hepsini psikolog ile yendim, sende yapabilirsin bunu.

ah ah nasil yenicez acaba bu huyumuzu
Ben de senin gibiydim. Biri bir şey dese kafama takardim. Bir kac gün sonra " bunu bana neden söyledin?" Diye sorduğumda hatırlamadığını söylerdi. Baktım millet söyleyip söyleyip unutuyor. Karşıdaki takar mı üzülür mü diye düşünmüyor. Ben niye kendimi heba ediyorum o zaman dedim. Şimdi eskisi gibi takmıyorum. Hatta o anda cevap veriyorum. Ben takıp içime atacağına söylerim, söyleyeceğim kişi taksın diyorum artık. :KK70:

yaş ilerledikçe geçecek bu şeyler kafaya takmalar bazi şeyler tecrubeyle oluyor ama özgüvenin tam olmalı bizde gençtik bazı şeyleri taktık söyledik ama şimdi amannn sende olan oldu gideni getiremem modundayım. ama ben bunu kendimde keşfettim öz güven muazzam olay bunu da bazı şeyleri tek başıma başararak oturttum zamanın varsa bol bol kitap oku gözlerin aç çevreni izle .enerjini iyi şeylere yogunlaştır.55 kiloydum 63 oldum eşim çok kilo aldın der bende varki yiyorum diyorum istesem veririm ama relax moddayım nabım ucunda ölüm yokya diyeceksin.makyaj meselesine gelince ben agır makyaj taraftarı değilim hele genç kızlar bi rimel bi hafif ruj yeter diye düşünuyorum bu yaşımda hala aynıyım rimel ruj sade.kıyafetler takma sen hangisinde rahatsan onu giyin

Bende lisedeyken öyleydim
Her denilene takardım ya
Bir hırka giyeyim aaa çok kötü durmuş deseler üzülürdüm valla için için
Millette bu huyumu bildiği için üstüme gelirdi hep

Merhabalar aylardir canimi bu konu sıkıyor ben her şeyi cok kafaya takan biriyimdir mesela biri bana makyajin kotu olmus dese onu cok takarim hemen silerim makyaji ya da bu kiyafet kotu dese onu bir daha giymem siniftakiler botlarimi begenmedi diye aglamistim insanlarin her hareketinden nem kaparim o gun cani sikkinsa ve konusmazsa kendi ustume alinirim cok ergence bir durum biliyorum ama elimde degil aslinda psikolojim duzgun tek derdim hsr seyi icime atma kafama takma hissettiklerimi karsimdakine soyleyememe beni kirdiysa diyemiyorum susuyorum bana bagirsalarda cagirsalarda agzimi acmiyorum kirilmasin diye ve cemkirme elestiriye gelmeme annenannemde boyle ama o da her seyi icine atar kafasina takar huyum kurusun nerden cektiysem bunu acil atlatmam lazim o kadar alinganim ve takiyorum ki butun gunu yuzum asik geciriyorum
Bu eleştiriler köyü niyetli yapılmıyor ise dikkate alıp düzeltebilirsiniz. Örneğin makyajın kötü diyene neresi kötü sence nasıl düzeltebilirim diye sorun. Önce güvendiğiniz birinden kötü mü diye teyit edebilirsiniz. Takılma konusuna gelince düşünceler beyninize saldırınca, derin nefes alın çok değerliyim kendimi çok seviyorum deyin. Düşünceleri bir kutuya koyup kilitleyin. Yanlış düşünüyorum gibi telkinler yapmayın daha fazla takıntı olur. Gerekirse destek için uzmana başvurun. Gençliğinizi böyle harcamayın

'Elalem' tabusu çok zor kırılıyor ama kırılıyor. siz makyajnızı beğendi iseniz bitmiştir o iş mesela silmeyeceksiniz. Makyajın kötü mü dediler bence güzel diyeceksiniz.ve aynaya bakıp durmayacaksınız. Bu şekilde ancak yenebilirsiniz...

Back
X