• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her seyi kendim yaparim

Bende senin gibiyim esim hatic kimseden yardim istemem, gittigim yerdede yapmam.gelende yapmaz zaten belkide alistirdigim icin. Dogum zamani nile kimse yapilcak nir isin varmi demez . daha iyi bende yapmiyorum. Insanlar yapinca karsilik beklerler

Katınvalıdenız mutfakda yemek yaparken sızın elınızde tlf ile oturmanız bıraz lukse ve saygısızlıga kacar.ben kendı adıma bu hakkı kendımde goremem,öyle seyler vardır kı anne yada kayınvalıde elınden cıkınca daha baska olur bu yemek olabılır,herhangı bır ış olabılır,malum onların tecrubesı bızden fazla..
Yerıde gelır bız bazı seylerı daha duzgun yaparız ,bu durumda karsılıklı yardımlasmadan dnaha guzel ne olabılır..bu arada korktugunuz basınıza gelır.. :)
Iste o luks gercekten cevremdeki insanlarda var kayinvalidesi yada annesi onun evinde iste o baska odada keyifte.Keske rahat olabilsem manasinda soyledim.
Tecrubelere saygim var gelsinler bu boyle yapilir desinler ben sorarsam tabi :KK70:Ama onlarin yemeklerini onlarin evinde yerim benim evimde benim yemeklerim yenir.

Yardim isteyene kosarim ama birinin evinde is yapmam herkesin kendi evi.
Korktuguma gelincede Allah korusun demeyin oyle aslinda ben yaparim herseyin en iyisini kibri degil bu.Yapilmasada olur ama istemem ben yapamiyosam kalsin olmasin ne olcak illa birinin yardimiki lazim diye dusunuyorum.

Aynen benim annemle eşim de çok toplu. Ben de 3.ye hamile kalana kadar topluydum da sonra hamilelikter zor geçti. Çocuklar büyüdü dağıtmaya başladı ben de sinirlerimi bozacagima varsın ev dağınık kalsın dedim. Şimdi bi de fıtık çıktı. Saldım valla bazen bakıyorum eşim topluyor. Napiyim çocuk isterken iyi

Biz biraz erken başladık biraz da hızlı gittik sanırım....
Masallah basa cikabiliyosaniz maddi manevi ne mutlu size.

Sanırım calismiyorsunuz..
isten gelmeden aniden aksam sizdeyiz diye gelen telefonla kafa bianda alabora oluyor
gelene gelme deme luksumuzde yok
gelir gelmez daha ust bile degismeden mutfagami girsem elime bezmi alsam telasiyla kosturup durunca o an biri olsa yapsa hic akliniza gelmez illa ben yapayim diye
Calistigim zamanda boyleydim cok erken ise gitmeme ragmen.Ama gelmek isteyene cok rahat musait degilim derim ben neden kendinizi isten gelmissiniz yoruyosunuz.Musaitmisiniz diye aramalarinin sebebi bu iki cevapta normal en uygun zamanda davet edilir gene ;)

Bende senin gibiyim esim hatic kimseden yardim istemem, gittigim yerdede yapmam.gelende yapmaz zaten belkide alistirdigim icin. Dogum zamani nile kimse yapilcak nir isin varmi demez . daha iyi bende yapmiyorum. Insanlar yapinca karsilik beklerler
Misafirlikte misafir olurum evde ev sahibi bende boyleyim.Isin varmi demezlerse sorun yok zaten kafa rahat :KK70:

Bir çocuğun olsun her iş sana baksın ,bir yandan çocuk ağlasın,bir yandan işler biriksin:KK53: de o zaman göreyim seni.Şu an rahatsın evde küçük çocuk yok Ondan.Hele titizsen ,evin dağınıklığı seni geriyorsa haliyle yardım almak istiyorsun
Agzina saglik gercekten cok dogru.
Kimu sahibi bunlar kolay gunler. Bebis olsun gel konu ac tekrar:-)

Size bu anlattiklarimdan sonra ne kadar duzelirim bilmiyorum ama rahat olmak istiyorum.

Bana rahat batiyo acik ve net :KK70:

Gelelim derdime kendi evimde kimseye is yaptirmiyorum sanki bu bana hakaretmis gibi geliyor.
Annesini evine temizlige cagiranlar,misafir yemege gelecegi zaman kaynanasina yemek yaptiranlara hem giptayla bakiyorum yalan yok.Ben evimde arkadaslarima bile bir bardak yikatmaya utaniyorum.

Hastaliktan yerlerde surunsemde biri gelsin corba yapsin istemem.Ben giderim kendi evlerinde baksinlar bana :)
Eger birgun cocugum olursa 40 gun degil 4 saat bile evimde oturmasinlar diye dusunuyorum.Misafir olarak isterlerse 40 gun otursunlarda is yapmasinlar.

Sanirim yarin oburgun bana evindede sunu yaptik falan diye basima kakilmasindan korkuyorum.Tabi bu yigitliklerim kendi evimde bende asla ama asla hastalik olmadikca kimsenin evinde is yapmam.

Ben nasil rahat olucam.Kaynanasi mutfakta yemek yaparken elinde telefonla kenarda oturmak benimde hakkim degilmi :)
Sen benim hiç görmediğim ikizimsin sanırım , Malesef obsesif insanlar böyle hayatın yükü bizim omuzlarımızda

ovunmek gibi olmasin ama her seyi iyi yaparim desemde inanmayin temizlikte ustume yoktur ama daha hayatimda sarma yapmadim yufka acmadim hamurum kabarmaz bile

Size bu anlattiklarimdan sonra ne kadar duzelirim bilmiyorum ama rahat olmak istiyorum.

Bana rahat batiyo acik ve net :KK70:

Gelelim derdime kendi evimde kimseye is yaptirmiyorum sanki bu bana hakaretmis gibi geliyor.
Annesini evine temizlige cagiranlar,misafir yemege gelecegi zaman kaynanasina yemek yaptiranlara hem giptayla bakiyorum yalan yok.Ben evimde arkadaslarima bile bir bardak yikatmaya utaniyorum.

Hastaliktan yerlerde surunsemde biri gelsin corba yapsin istemem.Ben giderim kendi evlerinde baksinlar bana :)
Eger birgun cocugum olursa 40 gun degil 4 saat bile evimde oturmasinlar diye dusunuyorum.Misafir olarak isterlerse 40 gun otursunlarda is yapmasinlar.

Sanirim yarin oburgun bana evindede sunu yaptik falan diye basima kakilmasindan korkuyorum.Tabi bu yigitliklerim kendi evimde bende asla ama asla hastalik olmadikca kimsenin evinde is yapmam.

Ben nasil rahat olucam.Kaynanasi mutfakta yemek yaparken elinde telefonla kenarda oturmak benimde hakkim degilmi :)
Ben de kendi evimde kimseye birsey yaptırmam
Eşim hariç:)

Back
X