her şeyi zor yoldan elde etmek, hep haksızlığa uğramak

Bu yazdıklarınin hepsinin yaşadım neredeyse

Artık şunu farkettim, bu tarz şeyleri çok güçlü kadınlar yaşıyor...

Bence sende çok güçlüsün

Sevgili greengil hayatin özu bu sanırim. O iyi denilen hayatlarda neler oluyor bir bilsen. Bu donem bunalmis olman normal kendine toparlanma suresi ver. Insan kotu bir zaman gecirince aklina hep kotu yasanmisliklari geliyor ve iyicr kısır donguye giriyor. Buna izin verme. Hayatta guzel yasanmisliklarinda var bunlara odaklan ve farkedeceksin ki sükredecegin cok sey var..

Hayatta denge vardir yani iyiler oldugu kadar kotuler de vardir ve olacaktir ki biz iyilerin kiymetini anlayabilelim.
Seni sevenler oldugu kadar sevmeyenin de olacaktir.
Surekli bir seylerden yakinan insanlarin mutlu oldugunu daha hic gormedim. Sen o problemleri dusundukce surekli yenilerini cagiriyorsun.
Surekli bir telasin var, surekli bir sorgulayisin var ve neden ben diyorsun her zaman.

Bir nefes al, sakinles, akista yasa ne gecmisi ne gelecegi dusunme ani yasa. Gecmis bitti dundu, yarin daha gelmedi sen bu gune bak. Yargilama, dusunme sen kendinden sorumlusun baskalarini degistiremezsin ama kendini degistirebilirsin.

Enerjilere çok inanırım, bence doğum anınızda olumsuz bir enerji almış olabilirsiniz.

Evet mesela annemin yaşadığı bir çok şeyin benzerini yaşıyorum. Doğum haritamı çıkardım orda da belli bazı şeyler aslında. Evet bazıları altın kaşıkla doğuyor , kimisi de belli bedeller ödemesi gerekiyor.

Ben hiç bir zaman emek vermekten kaçınmadım, her şeyin bir bedeli olduğunu biliyorum. Şu anki telaşım evet hani sonucum sorgulaması. Ortada görünen bir şey yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…