• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyimle değişmek istiyorum

.CaFFeiN.

asLnda svıyRm bende sNı:L
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
112
0
96
38
İngiltere
seLam kızLar ben ıngılterede okuyan bırıyım nısanLımda ıstanbulda o sık sık gelır ıngıltereye 2 aydır ıs sebebıyle gelemedı.BEN ILIskımzın bıraz durgunlastıgını dusunuyorum ıkımızde bırbırımızı cok sevıyoruz ama arada bıraz heycan olmaLı karsısına cok guzel ve ozenlı cıkmak ıstıyorum .kısaca degısmek ıstıyorum .kıyafetım sacım basım herseyımlee :)) burda gurbette oldugum ıcın sızlerle paylasmak ıstedım Ltfen bana fıkırlerınızı soyLeyın :)))

reSmımıde koyayım kı bılgı edının :)

Sen değişmek istersen ben ne yapabilirim bilmiyorum delikafadulden
Bence saçının kesimiyle filan oynama,en fazla toplama şeklinde bir değişiklik yap yani sevgilinin hiç görmediği biçimde.:lepi:
Anladığım kadarıyla biraz spor tarzdan hoşlanıyorsun.Kıyafetinde daha klasik şeyler seçebilirsin belki etek gibi birşeyle.Takı kullanır mısın bilmem ama birkaç aksesuarla değişiklik yap.
Gözlerini daha ortaya çıkaran bir makyaj yap bir dea.s.

cnm gercekten şaşırtmak heyecan katmak istiyorsan sacında değişiklik yapman en mantıklısı cunku goze en cok çarpan saclarıdır bayanların.sende kısa modellerden deneyebılırsın???kestırmem dıyorsanda rengıyle oynamayı dusun cnm ?

böyle çok hoşsun ama değişiklik diyorsan saçının rengiyle oyna cnm giyim tarzını değiştirebilirsin belki dekolte giyinip kısa kısa etekler giyip seksilik katabilirsin sositososito zaten öyle giyinirim diosan farklı aksesuarlarla farklı ayakkabılarla felan değişik gözükebilirsin. gözlerini orataya çıkaran bi makyaj gerçekten seni oldukça hoş gösterir. ayrıca bu saç rengini ne zamandır kullanıyorsun cnm? saçının boyuyla sakın oynama ama maşa felan yapabilirsin...

bence herseyinle gayet güzel bir bayansın bence bırak böyle kalsın cok ciddiyim hee laf olsun diye yazmadım yerimseniben

merhaba canım bence sacına masa falan yapabılırsın bırazda kılasık gıyınırsın zaten cok guzel bır bayansın

bencede saçınla falan oynama hiç gayet güzel sadece spor giyinirsen biraz daha ağır bişeyler giy çok güzel olur ama bu halinde gayet güzel

slm cnm bncede rengı tenıne uygun saçının maşa yapıp bıraz krepe atarsın tepelere.farklı aydınlık allıklı rujlu bı makyaj fılan.bıde kıyafet tbı dar paça kot topuklular fılan degısıklık yapablrsn.dıs tası fılan hızma takabılırsın kuck sekılde.
ayrca belrtym byle cok ıyı gorunuyosn cnm ama degısıklık seceneklerı soyledm
:lepi: tpklu 4ever :lepi:

resim umarım fake değildir değilse eğer katalogdan fırlamış gibisin harika görünüyorsun yerimseniben

ya canım yüzün falan çok güzel bence de en fazla giyim tarzını deiştir saçına dokunma opuyorumnanaktan

arkadasLar gercekten hepınıze tesekkur ederım:)) herkeseın tavsıyelerını dıkkate aldım

sacımın rengıyle oynmadım maŞa kuLLandım dagınık topuz yptım sık bır elbıse gıydım hafıf makyaj yptım olmazsa olmasım kırmızı rujumu surdum :)) benı grdugundekı ılk bakısını hıc unutmcmm :))) sızede durumu anlatmak istedim:))

hepınıze tkrar tskler =)

arkadasLar gercekten hepınıze tesekkur ederım:)) herkeseın tavsıyelerını dıkkate aldım

sacımın rengıyle oynmadım maŞa kuLLandım dagınık topuz yptım sık bır elbıse gıydım hafıf makyaj yptım olmazsa olmasım kırmızı rujumu surdum :)) benı grdugundekı ılk bakısını hıc unutmcmm :))) sızede durumu anlatmak istedim:))

hepınıze tkrar tskler =)

çok merak ettim ya nasıl bi bakıştı acaba kaydirigubbakcemile3

yaa maşallah çok güzelmişsin. saç rengin çok hoş hangi renk bu?? bende bu renge b,oyatmak istiyorum ama tutturamzalar diye boyatamıyorum

Son düzenleme:
canım masallah cok guzelsın yaa

cok tsk ederım cnm o senın kıbarLılgn :))
yaa maşallah çok güzelmişsin. saç rengin çok hoş hangi renk bu?? bende bu renge b,oyatmak istiyorum ama tutturamzalar diye boyatamıyorum

vaLLa cnm cok hakLısın zor bı renk ama tm olarak hatırlamıorum sımdı .cok guvndıgım bı kuafor arkadasa yaptırmıstım ama sorarım snn ıcın :))
çok merak ettim ya nasıl bi bakıştı acaba kaydirigubbakcemile3

vaLLa soyle bastan asagıya suzdusonra ıltıfatlar yagdırdı :)) ama ben suslenmeseydım emınım yıne soylerdı :)) cnku onun ıcın onemlı olan karekter :)) onemlı olanda o ztn:)) ama arada bı degısıklık şart :))

ama hepınıze tsk ederım butun tavsıyeler ıcn :))

Back
X