Zaten Zamanımızın hastalığı stres.. Ama şunu unutmayalım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldırMerhaba hanımlar,
Ne yazacağım ne yapacağım bilmiyorum. Mutsuz değilim ama mutlu da sayılmam. Midemde stres kaynaklı bir bulantı...
Aslında yazacak anlatacak fazla bir şey yok. Sadece buraya bir şeyler çizip rahatlamak istedim. Genel olarak stresli bir yapım var. Her şeyin hayalini kurarım ve gerçek olurken stres yaşarım. Böyle oldu mu mutluluğumun tadını çıkaramıyorum bu da canımı bir hayli sıkıyor.
Bir yılı aşkın süredir işsizlikten şikayet ettim ettim... şimdi kendi iş yerimi açıyorum ama bir sürü işlem bir sürü prosedür sevinemiyorum bile. Ne gerek varmış bu kadar işleme diye şikayet edip, altından nasıl kalkacağım diye korkup umutsuzluğa düştükten sonra “yaaa yaparım n’olcak” diye kendimi yükseltmeye çalışıyorum sonra tekrar başa dönüyorum.
Niye her şeyi bu kadar stres haline getirip kendime zehir ediyorum bilmiyorum. Hakkıyla sevinemedim bile. Sizde böyle misiniz? Hayaller çok güzel çok mutlu... Ama işe girişince stresinden mutluluğu yaşayamadığınız oluyor mu? Dertleşelim
Son olarak ha gayret madielineYapabilirsin!! Diye kendime gaz vereyim. İhtiyacım var.
Hayır genel bir durum değil. İş kurmanın vermiş olduğu bir stres. İyi bir iş kurabilir miyim acaba sorusunun üzerine bir de asla halledilmeyen prosedürler olunca iyice enerjim düşüyor.Büyük ihtimal anksiyeteniz var. Herkes bu kaygıları yaşar, bir gün mod düşer bir gün yükselir. Sürekli şen şakrak olamayız ki. Bakın iş kuruyormuşsunuz emek olmadan yemek olmuyor, tabiki prosedürler olacak. Seve seve yapmalısınız. Tadını çıkarın. Her anınızda bu durum varsa psikiyatriste yada psikologa gidin .
Evet hayatım da en çok istediğim şey kendi işimi kurmaktı. Ve gerçek oluyorken kendime zehir etmemek için kendime söyleyip durdum. Bu güzel dört gözle beklediğim zamanları asla mahvetmeyeceğim. Yüzüme bir de gülümseme yapıştırdımZaten Zamanımızın hastalığı stres.. Ama şunu unutmayalım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldırŞöyle düşünün siz stres yapsanizda o iş olacak yapmasanızda biraz akışına bırakın. hayat size rağmen değil sizinle beraber aksın inşallah çok iyi işler başarırsınız ( Bu arada bende çok stresliyimdir )
İnşallah haftaya bitecek gibiProsedur islerden nefret ediyorum ben de. Belki su an zor gunler geciriyorsunuz ama soyle dusunun. 1 ay sonra bunlar tamamen bitmis olacak hatta belki haftaya. Ondan sıkın disinizi gunu atlatmaya bakin.
buraya yazarak çok iyi yaptın bu bile seni rahatlatmistir emin ol.Merhaba hanımlar,
Ne yazacağım ne yapacağım bilmiyorum. Mutsuz değilim ama mutlu da sayılmam. Midemde stres kaynaklı bir bulantı...
Aslında yazacak anlatacak fazla bir şey yok. Sadece buraya bir şeyler çizip rahatlamak istedim. Genel olarak stresli bir yapım var. Her şeyin hayalini kurarım ve gerçek olurken stres yaşarım. Böyle oldu mu mutluluğumun tadını çıkaramıyorum bu da canımı bir hayli sıkıyor.
Bir yılı aşkın süredir işsizlikten şikayet ettim ettim... şimdi kendi iş yerimi açıyorum ama bir sürü işlem bir sürü prosedür sevinemiyorum bile. Ne gerek varmış bu kadar işleme diye şikayet edip, altından nasıl kalkacağım diye korkup umutsuzluğa düştükten sonra “yaaa yaparım n’olcak” diye kendimi yükseltmeye çalışıyorum sonra tekrar başa dönüyorum.
Niye her şeyi bu kadar stres haline getirip kendime zehir ediyorum bilmiyorum. Hakkıyla sevinemedim bile. Sizde böyle misiniz? Hayaller çok güzel çok mutlu... Ama işe girişince stresinden mutluluğu yaşayamadığınız oluyor mu? Dertleşelim
Son olarak ha gayret madielineYapabilirsin!! Diye kendime gaz vereyim. İhtiyacım var.
Gerçekten çok iyi geldi yazmak. Konuyu açtıktan sonra bile daha motive çıktım evden.buraya yazarak çok iyi yaptın bu bile seni rahatlatmistir emin ol.
Biz kadınlar konuşamadığımız da içimize bir şey attığımızda vücut buna tepki gösterir ve ya mideye vurur ya da tiroit derdiyle karşılaşırız.
En güzel çözüm konuşmak . Anlatın bu şekilde rahatlama kaydedersiniz ama sizi anlamayanlardan uzak durun bir de onların konuşmaları size dert olur.
Biz uzmana mı danışsanız acaba?Merhaba hanımlar,
Tebrik ederim,umarım hayal ettiğinizden kat kat güzel olur her şey.
Hayat hep böyledir,bir şeyin hayalini kurarız,ulaşınca da hevesimiz kaçar.
Ne demişler insan ulaşamadıklarının delisi,ulaşabildiklerinin nankörüdür.Yani demem o ki,normal bir şey bu.Ama tadını cıkarın,hayaliniz kadar güzel olmayacak belki ama cok iyi hissettirecek.Başarılar dilerim,yapabilirsiniz elbette :)
bence cok cesaretlisiniz,
yeni bir is kuran herkeste sizdeki korkular olusur,
bir de prosedurler onlar bunlar derken iyice stres de tavan yapar,
ama siz vazgezmiyorsunuz,
ne kadar da cesaretlisiniz aslinda.
sevdigim bir laf vardir:
Cesaretli olmak hic korkmamak degildir, korkunun seni yonetmesine izin vermemektir.
Ama dilerim is stresi ile ozel hayatinizi birbirinden ayirabilirsiniz, su an elbette hepsi birbirine gecmistir ama zamanla oturur bazi seyler muhakkak ki. Her sey guzel gider umuyorum ki.
İşyeriniz hayırlı olsun yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?