Her sıkıntımı anlatıyorum

Bende sizin gibiyim artık bu halimle kendimi kabullendim ve şunu söylüyorum kendime her şeyimi herkese anlata bilirim o kadar şeffaf bir hayatım var gizlilik 0 Allahtan mahrem konularımı anlatmıyorum. Onuda Kk gelip ucundan falan söylüyorum

Nazara inanmıyorum ( frekansına girmiyorum) asla kimseye gösteriş yapmam o kadar da mutavaziyim. İyi bir şey varsa onun bir tarafını mutlaka kötülerim bu bilerek yaptığım bir şey değil. Sadece karşımdakinin içi gitmesin üzülmasin diye yaparım bunu. Bir de karşımdakilerin benden daha iyi olmasını isterim ve onları övecek bir yan bulurum bu yanımı seviyorum insanlar da seviyor ancak bu dediğim şey asla yakalalık değildir.

Ben sadece nazar enerjisinin frekansına girmiyorum onu üzerime çekmiyorum ve insanlar da benim iyi bir şeyim olunca seviyor bunu gözlerinde ki enerjiden anlıyorum.
Anam konuyu yanlış anlamışım sory neremle okudum ben bunu

Benim o yaşlarda tek sırrım haftalığımın tamamını pazartesi gününden bitirmiş olmak falandı:)) bizim yaşlarımıza gelince 18 yaş gerçekten bebek yaşı gibi geliyor.

Oversharing is a trauma response.
Türkçeye çevirince reels sloganı gibi oluyor, orijinalini yazayım dedim.
Bende de var o, üzerine çalışıyorum.
İçimden hep bir şey anlatma dürtüsü geliyor.
O nedenle yazmak rahatlatıyor beni.
Mesela şu an kuru incir yeyip su içtim ve birazdan bekleyen siparişlerimi vereceğim.
Alın bu bilgiyi ne yapıyorsanız yapın.
Yeter ki bende kalmasın

aaa bu ben 5 dkdır tanıdığım birine tüm travmalarımı anlatıyorum ndnf yaprak dökümündeki cem’in nikahındaki hali gibiyim jdjdj bu yüzden sanırım herkes hayatım hakkında yorum yapma hakkı görüyor kendilerinde

Bende hiç nazara inanmam ama
sadece buna bir ad koyamıyorum bir güzel şeyleri anlatıldığında yarın mahvolduğunu biliyorum
İlk hafta çalışmalarım 8 saat ve 10 saat arasında çalışıyordum
Direkt hocalara falan ilettim ögrencilere
1 ay düzenim yerle bir oldu hatta yataktan kalkamadıgım zamanda oluyor...

Benim o yaşlarda tek sırrım haftalığımın tamamını pazartesi gününden bitirmiş olmak falandı:)) bizim yaşlarımıza gelince 18 yaş gerçekten bebek yaşı gibi geliyor.

doğru yaşa bir şey demiyorum
her nesil aynı olmuyor bizden önceki nesil de çok iyi bir çoçuklukları vardı
Şimdiki nesil öyle değil malesef
Eskiden kadınlar zorla eveldirilirdi okuma şansları çok olmazdı
18 yaşına girmiş şuan çogu kız
Erkek peşinde koşuyor yada evleniyor
Çevremde gördügüm çok
Ama açıkçası ben bunlardan uzagım
Benim sırlar daha çok kısmeye göstermek istemediğim yaptıklarım
Kaç saat çalıştıgım hedefim yaptıklarım konuştuklarım her şeyi anlatma ihtiyacı doguyor içinde..

Aman içine atmaktan iyidir boşver.

Başkalarının fikrine aşırı ihtiyaç duyma hali gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…