kızım sende ama safcanaksın
ne dedi bugun hava güzeldi gezdim falan diye kimle gezdi sence
niçin yazdı bilmiyorumben kırılmadım cnmm sana üzülmeee yaaaaaben seni biliorummmm yaaaa beyzoşumda kötü niyetli değil makara olsun diye yazmıştır
aynen bence deee cnmmmsenin durumlar nasıl erkek arkadasınlaaaaaaa
kızım sende ama safcanaksın
ne dedi bugun hava güzeldi gezdim falan diye kimle gezdi sence
niçin yazdı bilmiyorum
tanımadığım birisinin yazdıkları biraz olsun bir fikir oluşturuyor- "ilk intiba" gibi düşünülebilir.
neyse gece gece sizi germe gibi bi niyetim yok
sanırım kendimi yanlış ifade ettim.
sanaldan da olsa kimseyi ufacık da olsa kırmak istemem julia
diğer arkadaşa gelince açıkçası çok da tınn lafıyla biraz olsun yaşını eğitimini sosyokültürel birikimini ortaya koymuş gibibu tarz lafları daha çok etrafımdaki sivilceli ergenlerden duyuyorum
ben yatıorum arrtık kızlar beyzoşum , enzercim , sirkencimmm hepinize iii geceler kocaman öpüorum sizleriii
Yok yav benimki benden 6 saat uzaklıkta bi yerde.. Onunla değildim bugün.. Gerçi benimki demek ne kadar doğru orasıda tartışılır ya.. Ayrıldık biz 1 ay kadar oluyor arada arıyor işte bi olay olduğunda beni korumaya çalışıyor falan ama ben bişe çıkacağını sanmıyorum bu işten açıkçası kendi kendine debeleniyor malesef..
Bak canım isterdiğin her seviyede konuşabilirim. İlim bilim ergen seviyesi bende herşey mevcut buraya iki saat arkadaşlarla muhabbet edip rahatlamaya geliyorum. Sen yokken Julia'ya destek vermeye çalışıp onu biraz toparladıktan sonar senin gelip tekrar yaraları depreştirmen canımı sıktı.
sen bana dua et ben sanaa eğer senn duan kabul olursaaa komşu oluruzzz samsundaaa
sen bana dua et ben sanaa eğer senn duan kabul olursaaa komşu oluruzzz samsundaaa
Bak canım isterdiğin her seviyede konuşabilirim. İlim bilim ergen seviyesi bende herşey mevcut buraya iki saat arkadaşlarla muhabbet edip rahatlamaya geliyorum. Sen yokken Julia'ya destek vermeye çalışıp onu biraz toparladıktan sonar senin gelip tekrar yaraları depreştirmen canımı sıktı.
gerçekten julia nın dertlerini bilmiyordum gelmişken bir bakınayım demiştim hata yapmışım sanırım. Seviye konusuna gelince inan gerek yok anladım ben
gerçekten julia nın dertlerini bilmiyordum gelmişken bir bakınayım demiştim hata yapmışım sanırım. Seviye konusuna gelince inan gerek yok anladım ben
hadi yaa ediyorum kız o zaman deliii...
ya tartışmayın ne olurrrr ikinizide çok seviorummm ben
Sana bir şey ispatlamak zorunda hiç değilim. Anladığın şey ile mutlu mesut yaşa.
ya tartışmayın ne olurrrr ikinizide çok seviorummm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?