Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ben yatıorum arrtık kızlar beyzoşum , enzercim , sirkencimmm hepinize iii geceler kocaman öpüorum sizleriii

ben kırılmadım cnmm sana üzülmeee yaaaaa ben seni biliorummmm yaaaa beyzoşumda kötü niyetli değil makara olsun diye yazmıştır
niçin yazdı bilmiyorum

tanımadığım birisinin yazdıkları biraz olsun bir fikir oluşturuyor- "ilk intiba" gibi düşünülebilir.

neyse gece gece sizi germe gibi bi niyetim yok

sanırım kendimi yanlış ifade ettim.

aynen bence deee cnmmm senin durumlar nasıl erkek arkadasınlaaaaaaa

kızım sende ama safcanaksın
ne dedi bugun hava güzeldi gezdim falan diye kimle gezdi sence

Yok yav benimki benden 6 saat uzaklıkta bi yerde.. Onunla değildim bugün.. Gerçi benimki demek ne kadar doğru orasıda tartışılır ya.. Ayrıldık biz 1 ay kadar oluyor arada arıyor işte bi olay olduğunda beni korumaya çalışıyor falan ama ben bişe çıkacağını sanmıyorum bu işten açıkçası kendi kendine debeleniyor malesef..

yok cnm gerilmedimmm deee ne gerek var öle şeylere yaaa öpüşün barışınnnn

Bak canım isterdiğin her seviyede konuşabilirim. İlim bilim ergen seviyesi bende herşey mevcut buraya iki saat arkadaşlarla muhabbet edip rahatlamaya geliyorum. Sen yokken Julia'ya destek vermeye çalışıp onu biraz toparladıktan sonar senin gelip tekrar yaraları depreştirmen canımı sıktı.

sen bana dua et ben sanaa eğer senn duan kabul olursaaa komşu oluruzzz samsundaaa

relaks öpüşün barışın hadiiii üzülürüm yoksaa

gerçekten julia nın dertlerini bilmiyordum gelmişken bir bakınayım demiştim hata yapmışım sanırım. Seviye konusuna gelince inan gerek yok anladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…