Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bu güne kadar hep bir hafta sürdü. şimdi aklımı karıştırdın valla :44::44::44::44:

benim regli dönemim çok sancılı geçtiği için doktora gitmiştim ağrı kesici önermedi cnmmmm kirlii olan kan vucutta kalır dedi bence bir dha içme kuzumm

seninde mi patlama dönemin cnmmm

evet patlama dönemim ve çook sinirli de oluyorum bu dönemde...bir dengesizlik ki sorma....

göğüslerim sanki ilk defa çıkıyormuşçasına nostaljik şekilde ağrıyor:) şimdilik dikliiği güzel ama hep böyle olsa adet olunca fıssss söncekler:)

elektirik alamıyorum
ben senden bişi anlmadım vlla gökyüzünden mi düştün yaa

ehehehehe ellammm yaaa koptum gülmektennnnn yeni yetme göğüsü gibin yanii

ben senden bişi anlmadım vlla gökyüzünden mi düştün yaa

ehehehehe ellammm yaaa koptum gülmektennnnn yeni yetme göğüsü gibin yanii

yaa sorma yaa aynen öyle:) yahu diyorum bazen bu erkekler hiç birşey çekmiyor her ay adet ol acı çek,ağda yap acı çek,doğum yap acı çek.....

bir de ben hamilelik düşünüyorum umarım patlamam.....

yaa sorma yaa aynen öyle:) yahu diyorum bazen bu erkekler hiç birşey çekmiyor her ay adet ol acı çek,ağda yap acı çek,doğum yap acı çek.....

bir de ben hamilelik düşünüyorum umarım patlamam.....

sorma cnm yaaa erkekler sadece ucundan azıcık sünnet

hee ne bilim yaa o kadar girerim kk ya üzüldüm bir an...ama içinizde şüphe varsa şikayet edin....

bayadır klavye çalışmaktan kk ya girmedim ne var ne yok diye bakiim dedim zaten kimseyi göremedim tanıdık

senden şüphelenmedik cnmmm bnm sen yazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…