beyzoşum lokumum ağrı kesici reglini keser ama yaaaaaa
süpersin yaaaaaaaaaaaaa
bu güne kadar hep bir hafta sürdü. şimdi aklımı karıştırdın valla :44::44::44::44:
seninde mi patlama dönemin cnmmm
evet patlama dönemim ve çook sinirli de oluyorum bu dönemde...bir dengesizlik ki sorma....
göğüslerim sanki ilk defa çıkıyormuşçasına nostaljik şekilde ağrıyor:) şimdilik dikliiği güzel ama hep böyle olsa adet olunca fıssss söncekler:)
ben senden bişi anlmadım vlla gökyüzünden mi düştün yaaelektirik alamıyorum
evet patlama dönemim ve çook sinirli de oluyorum bu dönemde...bir dengesizlik ki sorma....
göğüslerim sanki ilk defa çıkıyormuşçasına nostaljik şekilde ağrıyor:) şimdilik dikliiği güzel ama hep böyle olsa adet olunca fıssss söncekler:)
juliiii hemen özeline bakkkk
anamm erkeğim diye şüphelendin heral:) yok yok alakam yok oku x mesajlarımı bak sayfama fln yani:)
sen değil cnm süphelendiğimiz başkasııı
ben senden bişi anlmadım vlla gökyüzünden mi düştün yaa
ehehehehe ellammm yaaakoptum gülmektennnnn yeni yetme göğüsü gibin yanii
yaa sorma yaa aynen öyle:) yahu diyorum bazen bu erkekler hiç birşey çekmiyor her ay adet ol acı çek,ağda yap acı çek,doğum yap acı çek.....
bir de ben hamilelik düşünüyorum umarım patlamam.....
şikayet edelim bence
yaa sorma yaa aynen öyle:) yahu diyorum bazen bu erkekler hiç birşey çekmiyor her ay adet ol acı çek,ağda yap acı çek,doğum yap acı çek.....
profiline baktım da kazen bakmışşş sanırım anladılar ama bizde şikayet edelim beyzoşummm
sen değil cnm süphelendiğimiz başkasııı
hee ne bilim yaa o kadar girerim kk ya üzüldüm bir an...ama içinizde şüphe varsa şikayet edin....
bayadır klavye çalışmaktan kk ya girmedim ne var ne yok diye bakiim dedim zaten kimseyi göremedim tanıdık
olmazsa bir dahaki ay yapasınız ama inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?