günaydınnn güzel br pazar olmasını istiyorummmmmm
julımmm tatil güün nasıl geçti dilendinmi
ablaaaa daha yeni geldim eve saat 3 den bu saate kadar erkek arkadasımla idimmm yemeeğe gittik soraaa birer nescafe içtik geldikk
sora da yılbaşı için rezervasyon yaptırdık 4 kişilik arkadaşlarımızla gezmeye eğlenmeye gitcezz
veeeeeeeeee benden parmağımda ki yüzüğü istedii acba bana evlenme mi teklif etcek kii bu :26::26::26:
ciddimisin ne güzel sana sürpriz yapacak yeni yı hediyesi alacakkk veeeee gerisini sen bil
güzel gelimeler hayırlısı olsun
çok ta umutlanmak istemiorummmm hayal ettiğim gibi olmazsa bi de evlenme telkif etmezsee
olurr inşallah ama yine de beklenti içinde olma olursa çok seviniriz hayırlısı..
çok ta umutlanmak istemiorummmm hayal ettiğim gibi olmazsa bi de evlenme telkif etmezsee
tabi canım bencede hediye alacak die düşün sen
ben ne alsam acabaaa ona yaaaaa ablacımm :26::26:
evet bu zor bi soru ben hiç beceremem sevgilim olmadı hediye almadım kocama aldım ama ihtiyacı olan işeyi bildiğim için zor olmazdı şimdi hiç almıyorum zaten
abla ben hediye almayaaa bayılıorum bi çok şey aldım ona o yüzden de şimdi çok zorlanıorum hediye almaktaa
ablaaaa daha yeni geldim eve saat 3 den bu saate kadar erkek arkadasımla idimmm yemeeğe gittik soraaa birer nescafe içtik geldikk
sora da yılbaşı için rezervasyon yaptırdık 4 kişilik arkadaşlarımızla gezmeye eğlenmeye gitcezz
veeeeeeeeee benden parmağımda ki yüzüğü istedii acba bana evlenme mi teklif etcek kii bu :26::26::26:
megg merhaba canım seni görmek ne güzellll
merhaba beyzoşummmMerhabalar herkese
hayırlı mı olcak görcez bebeğim yaaa inşallah mutlu olurum artk amaaa hemen heveslenme be belkide evlenme telif etmicek adam yaaaaaA aaaa
Hadi hayırlı olsun culyacanım
ladyfıstıkım miyaba
özlüyorum seni de culyacanımı da
merhaba beyzoşummm
hayırlı mı olcak görcez bebeğim yaaa inşallah mutlu olurum artk amaaa hemen heveslenme be belkide evlenme telif etmicek adam yaaaaa
özlesen gelirsin beni görmeye burya
merhaba beyzoşummm
hayırlı mı olcak görcez bebeğim yaaa inşallah mutlu olurum artk amaaa hemen heveslenme be belkide evlenme telif etmicek adam yaaaaa
özlesen gelirsin beni görmeye burya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?