bugün olanları bi anlatsammm beyzoşşş yıkıldım resmen
bu kadarını hak etmiorum ben (yüzüğümü almış bu arada tektaş )
ama bnm için hiç bir kıymeti yok artık o yüzüğün
anlatmıyosun ki
nereden bilebilirimmmm
iyi tamam anlatayım bugün beni arada 5 dk gel görüşelim die bende olmaz dedimmmm ısrarla aradı mesaj attıı iyi tamam geliorum dedimmm
neseee gittim oturduk bu bana yüzüğü çıkardı verdi .teşekkür ettimmm sora arabadan indim ben eve dönmek için yengemin teyzesinin oğlu durdu nasılsın dedi iyiyim sağol iyi akşamlar dedim telkrr arabaya bindimmm ve kıyamet koptu ben nasıl konuşurmuşum die bi d demez mi bana evinin önüne götürüom seni evine git die moralimi bozdun dedi resmen arabdan indirdi beni bende gururlu tabi dururmuyum hiç tam 40 dk eve gitmedim apartmanda merdivenlerde oturdum kahpe kaderime ağladımmm
haahhaha çocuksunuz siz ya
çocuk dediğin dam 32 yaşındaaaanlayamıorummm ne yapmaya çalışıooo
şimdi seni kıskanıyodur.
saçma saçma kıskanclıklar olur
beyzoş arabadan indirdi beniii normal bu madem beni kıskanıoooo akşam tek başıma eve gittimmm bu nasıl kıskançlık
kıskançlık + aptallık
yok ben çekemem böle bişiyi amaaaa yarın birgn bana bu kasapla konuştun manavla konuştun demicek miiii
Seni kara çarşfa da sokar
beni bulursa sokaröle de değil kapalı da istemiooo ne bilim diom yaaa anlamıom ben bişi die bundan dengem bozuldu resmen
ah be güzelim
çocukluukkk bunlar
taktınmı bakalım tek taşını
sen nasıl sevinmişsindir
yok cnm iade ettim tek taşını bana değer vermeyen birinin yüzüğünü neden taşıyayım kiiii
kafasına attın yanii
sende ne kadar eserikli kızsın
yoo kibarca verdim bu eserik değil cnmmm beni yol ortasında arabadan indirdiiiiiii yutsamıydımmm
oooo vay gerizekalı nasıl erkekmiş o
bilemioru artık kızgınlıklada olsa yapmaması gerektiii
ben olsam kafasına fırlatırdım
değmez insan içinde kavga etmeyeeee kız kaldık burda yatmıoz muu
yatmak istiyosan sen bilirsin ben buradayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?