Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Şikayet et canım

Şikayet et canım

ettim ettim yeter artık yanii en üst mercilere söyledim artık gereken yapsınlar barii uyarsınlar bu ne yaaa.. Bugüne kadar hiç dikkate almyordum ne yazarsa yazsın amann diyordum da haddini aşmaya başladı artık.

ettim ettim yeter artık yanii en üst mercilere söyledim artık gereken yapsınlar barii uyarsınlar bu ne yaaa.. Bugüne kadar hiç dikkate almyordum ne yazarsa yazsın amann diyordum da haddini aşmaya başladı artık.

Evet canım haklısın buna hakkı yokBelki 2. üyeliktir:26:

[video=youtube;i1pGLsXlgiU]http://www.youtube.com/watch?v=i1pGLsXlgiU[/video]

Evet canım haklısın buna hakkı yokBelki 2. üyeliktir:26:

herkes öyle düşünüyor sen de denk gelmiştin heralde tüm kızlar diğer topikte şaşırıp kalıyorlar her bana yazdığında kimseye değil tek bana yazıyor başka kimseden tek bir alıntı yapmıyor varsa yoksa ben bir değil iki değil daha bugnde yaptı burnıum acıyor dedim diye aşılamama tüp bebek yaptıtacak olmama kadar burnunu soktu yine de sustum geçtim hatta cevap verdim üslubunca gel yaz neden yazmıyorsun yazıp yazıp kaçıyorsun dedim tek benim dikkatimi çekmiyor ki. Kimseyi zan altında bırakmam araştırılsın bakılsın uyaro versinler elini eteğini benden çeksin yeter bu ne beee.

meg kankam cendereyiiiiii yapmıştır bilemm

Bence sonradan açılmış bi hesap 2. üyelik yni:26:yada obsesif İlk seni kestirdi göüne sonrada takıldı kaldı

Juliam merhabaa ve iyi geceler gidiyorum çok bile oturdum Beren'in yeni dizisini izledim başımda ağrıyor yatıyorum size iyi muhabbetler..

Evet canım gördüm arkadaşlarda konuşuyorlardıSen haklısın sana takmış:44:Ama ben varken hiç gelmedi denk gelmedimEvet şikayet dikkate alınsın bakalım

Bence sonradan açılmış bi hesap 2. üyelik yni:26:yada obsesif İlk seni kestirdi göüne sonrada takıldı kaldı

Belki de dedğin gibi ilk beni kestirdi gözüne ama bu kadar da olmaz ki ona da baktım kimseye bana yazdığı şeyleri yazmamış bende öyle kötü cevaplar vermedim ki beni takıntı yapsın hep üslubunca cevap verdim yanii ama her topikte takip etti beni nerde olsam aşağıda adını görüyordum. Yeni üye için fazlaca tesadüf değil mi. Onca insan içinde ben neyse canımm uyarsınlar daha dolanmasn yeter bana.

(6 üye ve 5 ziyaretçi)

üye kadar ziyaretçi var maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…