aman ALLAHIM :18:cok cani gördüm seni
senceeeeeeeesırf ona msj atmım dieee öbür ödada bıraktım telii
napcaz püfümmmm
Valla kuzum benim aramada sıkıntı yokda artık heran nabıor diye düşününce kendi hyatımı erteliyorum:) Burda takılıyorum unutmaya çalışıyorum gel sendeDoğru söze ne denir
Her gün arayanların msjlarını görünce moralmen çöküyorum ben zaten.
iyi degilsin aramamis yine1 hafta kadar arama oda aramazsa ,aramasi icin plan kurariz yola getiriz
Yak bi sigara
Valla kuzum benim aramada sıkıntı yokda artık heran nabıor diye düşününce kendi hyatımı erteliyorum:) Burda takılıyorum unutmaya çalışıyorum gel sendeJuli bize çay yapar çok geçmiş olsun bu arada melezim
tekrar okudum
valla kendimden bile korktum
geline tavsiye veren kocakarılara benzedimmm
hanımlar herkese iyi geceler..oğluş uyumadığımı anlayınca madem uyumuyorsun gel beni salla der gibi annneee hadi nennn neeenn demeye başladı..
yazdini okuyan disciye gitcegi varsa gitmezbirde benim gibi disci fobisi varsa
sakin atma canim duygularina yenilip 1 hafta sabir
yazdini okuyan disciye gitcegi varsa gitmezbirde benim gibi disci fobisi varsa
hanımlar herkese iyi geceler..oğluş uyumadığımı anlayınca madem uyumuyorsun gel beni salla der gibi annneee hadi nennn neeenn demeye başladı..
kızammmmmm herzaman geçerli bi kural vardır "Kaçan kovalanır"... Bırak biraz koşacak peşinden...duramıom kiiii illa mesaj atcam alışkanlık olmuş o yüzden telefonu benim olmğım odada bırakıorummyaaa bana dönmese bileee onaa bnm çektklerimi çektirmek istiorummm
duramıom kiiii illa mesaj atcam alışkanlık olmuş o yüzden telefonu benim olmğım odada bırakıorummyaaa bana dönmese bileee onaa bnm çektklerimi çektirmek istiorummm
Yak bi sigara
Valla kuzum benim aramada sıkıntı yokda artık heran nabıor diye düşününce kendi hyatımı erteliyorum:) Burda takılıyorum unutmaya çalışıyorum gel sendeJuli bize çay yapar çok geçmiş olsun bu arada melezim
yuh beeeeeedişini çekince musluktan akarcasına kan akacak foşur foşur
bak canim seninki yazmadan nasil duruyor bunu düsün hirs yap
gururundan ödün verme,ben askindan gebersem kimse icin gururumu ayaklar altina almam
sen geri cekilmedikce ondan adim bekleme canim ,nasil olsa alismis senin ilk adimlarina
bende korkuorum ama koltuğa oturuncaaaa biraz rahatlıorummm
ama ya tamamen koparsa atmayıncaaa :26::26:
İyi gecelerr tatlı uykularrrr...O nenn nennnn diyen ağızlardan öp benim için
kızammmmmm herzaman geçerli bi kural vardır "Kaçan kovalanır"... Bırak biraz koşacak peşinden...
ben söyleye söyleye dilimde tüy bitti birazda sen söyle
dişini çekince musluktan akarcasına kan akacak foşur foşur
yuh beeeeee
tmm pazartesiye kadar hiç bişi yazmıorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?