Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

napcaz püfümmmm

Yak bi sigara

Doğru söze ne denir
Her gün arayanların msjlarını görünce moralmen çöküyorum ben zaten.
Valla kuzum benim aramada sıkıntı yokda artık heran nabıor diye düşününce kendi hyatımı erteliyorum:) Burda takılıyorum unutmaya çalışıyorum gel sende Juli bize çay yaparçok geçmiş olsun bu arada melezim

iyi degilsin aramamis yine 1 hafta kadar arama oda aramazsa ,aramasi icin plan kurariz yola getiriz

duramıom kiiii illa mesaj atcam alışkanlık olmuş o yüzden telefonu benim olmğım odada bırakıorumm yaaa bana dönmese bileee onaa bnm çektklerimi çektirmek istiorummm

hanımlar herkese iyi geceler..oğluş uyumadığımı anlayınca madem uyumuyorsun gel beni salla der gibi annneee hadi nennn neeenn demeye başladı..

yaktım zatennn

çay mı yaparım tabi

hanımlar herkese iyi geceler..oğluş uyumadığımı anlayınca madem uyumuyorsun gel beni salla der gibi annneee hadi nennn neeenn demeye başladı..

tmm cnm ii geeceler gene beklerimmm

İyi gecelerr tatlı uykularrrr...O nenn nennnn diyen ağızlardan öp benim için

duramıom kiiii illa mesaj atcam alışkanlık olmuş o yüzden telefonu benim olmğım odada bırakıorumm yaaa bana dönmese bileee onaa bnm çektklerimi çektirmek istiorummm
kızammmmmm herzaman geçerli bi kural vardır "Kaçan kovalanır"... Bırak biraz koşacak peşinden...

bak canim seninki yazmadan nasil duruyor bunu düsün hirs yap

gururundan ödün verme,ben askindan gebersem kimse icin gururumu ayaklar altina almam

sen geri cekilmedikce ondan adim bekleme canim ,nasil olsa alismis senin ilk adimlarina

Çok saol tatlımmmm Tamam o zaman ben de burdayım artıkkkk
Çayın yanına kekimi alır gelirim

İyi geceler tatlımmm oğluşunu da bizim için accık hırpala mıncırrrr (sert seviyorum çocukları)

dişini çekince musluktan akarcasına kan akacak foşur foşur
yuh beeeeee

tmm pazartesiye kadar hiç bişi yazmıorum o zaman

bende korkuorum ama koltuğa oturuncaaaa biraz rahatlıorummm

ben masaya oturunca titremelerim basliyor birde aletleri görünce kalbim küt küt atiyor

ama ya tamamen koparsa atmayıncaaa :26::26:

eger seni gercekten seviyorsa kopmaz,bak sende kaybetme korkusu var sevdinden ondada vardir gercek seviyorsa ama simarmis sayende canim,onun simarliginida anca sen yok edebilirsin özgüveninin patlamasi lazim

kızammmmmm herzaman geçerli bi kural vardır "Kaçan kovalanır"... Bırak biraz koşacak peşinden...[/QUOTE]

tmm söz veriorum pazartesiye kadar hiç bişi yazmıcammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…