Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Nasıl oluyor canım şafak programı?Nerden indiriliyor kii?:44:
onu tek die bir programdı yanlış hatırlamıosammm
birakma zaten sohbete devam nasil olsa uykusuz kalcak sensin ben aksama kadar uyucam

5 senemi bekledin
5 sene çıktık 1,5 yılda askerde idii işteeeeee ama olmadı rabişim nişanlandı 15 ralıktaaaa
Sen besle büyüt şafağını say kahrını çek elalemin gacısı gelsin kapsın oğlanıSaçını başını yolarım ikisininde

5 yıl çıktık evet şafağınıda saydımm sora olmadı ayrıldıkkk şimdi başkası ile nişanlı

Daha yeni gitti tatlım, kasımda. Yarın acemiliği bitiyo, 5 ayımız daha varr

5 ay okadar fazla degil ALLAH kavustursun,insanin sevdigi uzakta olunca göremeyince kötü oluyor

133 Beraber sayıoz şafağıHoş benimki izin kullandı 138 oldu ya nese

sizide ALLAH kavustursun canim umarim bu beklemelerinizin krsiligini ALLAH fazlasiyla verir

bazi erkek milleti nankör olabiliyorda

kız korkuoo hep takip ediosun kızııı sen gelmeden kaçtı oda

nereye kadar kacicak düscek burgün elime elbet

Hayırlı geceler bol sohbetler kızlaarr Dua edin de bari ordan yırtim çalışmadımBol sohbet dediysemde çok da abartmayın okumakta zorluk çekiorum Öptümm

erkek milleti nnkör diye bundan diyorum zaten .iyilik yaramiyor nekdar kötülük var yapcan hepsini kiymete binesin

ömürün topikte bulmazsan burdadır

bilirim birde topic topic gezmesiyokmu pesinden kosturmaktn yorulmusdum bi ara

bunlari okursa o yakar cikarimi busefer

Benim eski erkek arkadaşım da şuanda evli kuzum.4 yıl çıktık, elle tutulur hiç bir sorunumuz yoktu.
Hiç tartışmadık, hiç kavga etmedik ama ben ayrılmak zorunda kaldım. Kader işte. Eminim senin karşına
da seni gerçekten hak edecek ve sevecek doğru kişi çıkacaktır

Saol canım 1,5 yılı düşününce 5 ay tabii kısa geliyo ama inan geçmiyo hiç zamann
3hafta geçti daha ama 3 yıl gibiydi.

kiz saka yapiyorum hafta sonuda caliscanmi?

sizide ALLAH kavustursun canim umarim bu beklemelerinizin krsiligini ALLAH fazlasiyla verir

bazi erkek milleti nankör olabiliyorda

t
Teşekkürlerr canımm 4 yıllık bi ilişkimiz var deşifre edemiyorum kendimi ama biz aştık bazı şeyleri nişanlıyızda artık herşeyimiz bir "biz" olduk çok şükür(Allah bozmasın ve pişman etmesin İNŞALLAH) Ondan yana korkum yok çok şükür

Çıkim ben çıkim:) Yarınn takılırım artık sabaha kadar dansss

okur valla genelde geçmişi okuo

cumaresi akşamı otururz geç saatlere kadar ve çarşamba tam kadro bekliorum bak ona göre yoksa mesaj atarım he

carsamba söz burdayim canim seni hic yalniz birakirmiyim o gün ALLAH saglik ölüm vermezse tabi

sevdiginden ayri kalmak gerekcok kötü insani asabi bile yapabiliyor özlem duygusu

peki söz nisan filan varmi ?

ALLAH tamamina erdirsin canim INSALLAH evlendim mutluyum diye msjlarinida okuruz

Yok tatlım sadece sevgiliyiz

Ben artık kaçıyorum kızlarrr yarın 10da randevum varrr:18: Dua edinnn lütfennnnn
Hepinizi çok öpüyorummm iyi gecelerrrr Yarın gece ağrım olmazsa sabahlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…