onu tek die bir programdı yanlış hatırlamıosammmNasıl oluyor canım şafak programı?Nerden indiriliyor kii?:44:
5 sene çıktık 1,5 yılda askerde idii işteeeeee ama olmadı rabişim nişanlandı 15 ralıktaaaabirakma zaten sohbete devam nasil olsa uykusuz kalcak sensinben aksama kadar uyucam
5 senemi bekledin
Sen besle büyüt şafağını say kahrını çek elalemin gacısı gelsin kapsın oğlanıSaçını başını yolarım ikisininde
Daha yeni gitti tatlım, kasımda. Yarın acemiliği bitiyo, 5 ayımız daha varr
133Beraber sayıoz şafağı Hoş benimki izin kullandı 138 oldu ya nese
kız korkuoo hep takip ediosun kızııı sen gelmeden kaçtı oda
nereye kadar kacicak düscek burgün elime elbet
Çıkim ben çıkim bütlere kalcam yoksa aldım cevabımı
kiz saka yapiyorumhafta sonuda caliscanmi?
Hayırlı geceler bol sohbetler kızlaarrDua edin de bari ordan yırtim çalışmadım Bol sohbet dediysemde çok da abartmayın okumakta zorluk çekiorum Öptümm
5 sene çıktık 1,5 yılda askerde idii işteeeeee ama olmadı rabişim nişanlandı 15 ralıktaaaa
5 yıl çıktık evet şafağınıda saydımm sora olmadı ayrıldıkkk şimdi başkası ile nişanlı
ömürün topikte bulmazsan burdadır
onu tek die bir programdı yanlış hatırlamıosammm
5 sene çıktık 1,5 yılda askerde idii işteeeeee ama olmadı rabişim nişanlandı 15 ralıktaaaa
5 yıl çıktık evet şafağınıda saydımm sora olmadı ayrıldıkkk şimdi başkası ile nişanlı
5 ay okadar fazla degil ALLAH kavustursun,insanin sevdigi uzakta olunca göremeyince kötü oluyor
sizide ALLAH kavustursun canim umarim bu beklemelerinizin krsiligini ALLAH fazlasiyla verir
bazi erkek milleti nankör olabiliyorda
nereye kadar kacicak düscek burgün elime elbet
kiz saka yapiyorumhafta sonuda caliscanmi?
Teşekkürlerr canımm 4 yıllık bi ilişkimiz var deşifre edemiyorum kendimi ama biz aştık bazı şeyleri nişanlıyızda artık herşeyimiz bir "biz" olduk çok şükür(Allah bozmasın ve pişman etmesin İNŞALLAH) Ondan yana korkum yok çok şükürsizide ALLAH kavustursun canim umarim bu beklemelerinizin krsiligini ALLAH fazlasiyla verir
bazi erkek milleti nankör olabiliyorda
t
Hayırlı geceler bol sohbetler kızlaarrDua edin de bari ordan yırtim çalışmadım Bol sohbet dediysemde çok da abartmayın okumakta zorluk çekiorum Öptümm
erkek milleti nnkör diye bundan diyorum zaten .iyilik yaramiyor nekdar kötülük var yapcan hepsini kiymete binesin
yapcak bişi yokkkk o tercihini yaptııııı 5 yılı kolayca sildiiiiiiii bide allah razı olsun 1,5 yıl yolumu gözledin demedi miiii banaa iyice sinir olmuştum o zaman gerçi ben ayrılmıştımmm 5 yıl beni açık gördü tam nişan yapcaktık artık kapan diye tutturdu bende nişan yapmadan asla kapanmam dedimmmm ve sen beni böle tanıdın şimdi neden dedimmm ısrar etti bendeee olmaz dedim
bilirim birde topic topic gezmesiyokmupesinden kosturmaktn yorulmusdum bi ara
bunlari okursa o yakar cikarimi busefer
cumaresi akşamı otururz geç saatlere kadar ve çarşamba tam kadro bekliorum bak ona göre yoksa mesaj atarım he
Benim eski erkek arkadaşım da şuanda evli kuzum.4 yıl çıktık, elle tutulur hiç bir sorunumuz yoktu.
Hiç tartışmadık, hiç kavga etmedik ama ben ayrılmak zorunda kaldım. Kader işte. Eminim senin karşına
da seni gerçekten hak edecek ve sevecek doğru kişi çıkacaktır
Saol canım1,5 yılı düşününce 5 ay tabii kısa geliyo ama inan geçmiyo hiç zamann
3hafta geçti daha ama 3 yıl gibiydi.
Teşekkürlerr canımm 4 yıllık bi ilişkimiz var deşifre edemiyorum kendimi ama biz aştık bazı şeyleri nişanlıyızda artık herşeyimiz bir "biz" olduk çok şükür(Allah bozmasın ve pişman etmesin İNŞALLAH) Ondan yana korkum yok çok şükür
Çıkim ben çıkim:) Yarınn takılırım artık sabaha kadar dansss
okur valla genelde geçmişi okuo
arkana saklanirim bulamaz benisimdi uyuyordur zaten
beyzada yattı sanırım yok uçmuş
carsamba söz burdayim canim seni hic yalniz birakirmiyim o günALLAH saglik ölüm vermezse tabi
sevdiginden ayri kalmak gerekcok kötü insani asabi bile yapabiliyor özlem duygusu
peki söz nisan filan varmi ?
ALLAH tamamina erdirsin canimINSALLAH evlendim mutluyum diye msjlarinida okuruz
halvete gönderdim onu kocasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?