Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Huu Hu men geldimm çıktım mapıs damındann..

Jülia gelişmeleri okudum canım valla bu öküze değmez yaaa manyak mı ne millete neden diyor ki öyle seni küçük düşürmeye çalışıyor ayrıldık dersin olur biter bir selam vermeyle nerden sevgilin olmuş hem de akraban deli mi nedir aman asla arama yolda görsen selam verme iş icabı görüşmen gerekiyorsa başkaları görüşsün hayret yaa valla sinirlendim çok ama birşey de yazamadım işte ay sen elini sallasan ellisi yaa bu adam evlensen kapı dışarı çıkartmazdı seni.

yine aynı saatte beyza sofrasından yemekler

beyzanin sofrasi nasilmis simdiden merak ettim

senin an...... a .. k.....

neden öle düşünüosun rabişim kiiiii neler dedi adam baksana :26::26:

aman dikkat kazen görmesin

seviyorsa gercekten bak gercekten diyorum seni üzdügü icin pisman olur kendide üzülür

zaman neyi göstercek bakcaz canim

Son düzenleme:
yok yaaa ben onun söledğine inanmıoruummm herkesin işi gücü yok oturup beni mi konuşcak
beyzanin sofrasi nasilmis simdiden merak ettim

[/B]

seviyorsa gercekten bak gercekten diyorum seni üzdügü icin pisman olur kendide üzülür

zaman neyi göstercek bakcaz canim
ben inanmıorum cnmmm ama görcez bütün gelişmeleri yazcam size rabişimmmmm

hahhh böyle işte içindekini boşalttt

kizi banlatcan az kaldi

ağz .... s..... yım

julia her an bi yönetici gelebilir aman dikkat

hosgeldin

mapus damina düsmek nedir bilirim ALLAH düsürmesin kimseyi

ziyafete geciktin

Son düzenleme:
Bide benim için et kız küfür:95::95:

bir gözü kalk gidelim diğeri bok yeme otur diyor

anlasildi bugün topluca katliam olcak burda

yok yaaa ben onun söledğine inanmıoruummm herkesin işi gücü yok oturup beni mi konuşcak

benim aska inancim var canim ama seninkinin sevgisi nekadar büyük bilemicem

sana bunu kim dedi millete böyle demiş diyee o akrabasıyla çıkıyor dedi diye. Tabii ki kimseyi ilgilendirmez ama o şekilde seni haksız göstermek istiyor varsa öyle birşey yanii. Hakkında hayırlısı.

kizi banlatcan az kaldi

julia her an bi yönetici gelebilir aman dikkat

hosgeldin

mapus damina düsmek nedir bilirim ALLAH düsürmesin kimseyi

ziyafete geciktin

evet zormuş valla uzaktan bak sadece beğeni yap ama çok güldüm yaa.. Ne vardıı ziyafette bitti mi herşey insan bu garibana a birşey bırakır dimi aç kaldım mapıs damlarındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…